Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hánka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formáld testedet! Tejet inni??? 2009.01.29 23:17:00
A tej nem fehérjeforrás! Fehérje tartalma mindössze 3,5%. Ráadásul a tehéntej az emberi szervezet számára nehezen emészthető. Bevonja a gyomorfalat, és akadályozza más élelmiszerek emésztését. A TV reklámokban gyakran propagálják, mint jó kálcium forrást. Én még egy…..
Öcsémmel, Hahn Árpád golfoktatóval ma kimentünk a Pólus Palace Golf Club 18 lyukú felsőgödi golfpályájára. Nem játszottuk végig a 18 lyukat, hiszen még az alap ütéseket is csak most tanulom, de azért ízelítőt kaptam a pályán való játék rejtelmeiből.Megpróbáltatásaim…..
Hánka 2009.02.06 06:42:17
Befejeződött a három napos, négy körből álló (ebből három legjobb beszámító) golf versenysorozatunk. A 0-8 HCP kategórián belül, ahol én is és fiam Roland is indultunk, nagy volt a várakozás! A verseny szabálya az volt, hogy a hendikepes játékosok nettó pontjának…..
A honi golfozók Magyarországon télen általában nehéz helyzetben vannak. Rendelkezésre állnak ugyan téli elütők (driving range-ek), golf szimulátorok, és teremben (pl. a Gödi Németh László Általános Iskola tornatermében) is lehet edzeni ilyenkor, de egymással versenyezni nagy…..
Hánka 2009.01.25 23:38:09
Holnap megyek megint Felsőgödre. Az öcsémmel a full swinget fogjuk tanulni. Néhány hete már felvette egyszer, hogy hogyan bénázok, és azt mondta, hogy ez jó referencia lesz később, hogy lemérjük a fejlődésemet. Íme a videó: ..
Hánka 2009.01.25 23:36:20
Kedden a gurító chippet kezdtem el tanulni. Állítólag ezt olyankor fogom majd használni a pályán, amikor a labda a green kötényén, a szélén lévő kicsit magasabb fűben (fringe, apron) állt meg, és onnan nem lehet gurítani, mert megállna a labda, hanem emelni kell rajta egyet, hogy…..
Az öcsém,  Hahn Árpád, akinél elkezdtem golfozni tanulni, ma mondta, hogy menjek ki hozzá Felsőgödre az első golfoktatásra. Ő ott dolgozik a Pólus Palace Golf Clubnál, és Felsőgödön is lakik. Vonattal mentem a Nyugatiból (kocsim nincs, ennyit a golfról, mint a gazdagok…..
Sziasztok!Képzeljétek, elkezdtem golfozni tanulni. Akiknek eddig meséltem erről, alapvetően a következőképpen reagáltak:De jól megy egyeseknek!Télen golfozni?!Mikor van rá időd?Most induló blogomban ezekre a felvetésekre és más kérdésekre szeretnék reagálni, mert úgy érzem, a…..
Hánka 2009.01.25 23:31:08