Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az a Pasas

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Nincs több Lost-promó 2010.05.05 13:06:00
Kérem szépen, a hype hatalmas a Lost utolsó epizódjai körül, már csak pár hét, és vége a 2000-es évek egyik legjelentősebb sorozatának. A két készítő, Damon Lindelof és Carlton Cuse úgy döntött, hogy a tegnap esti epizódot követően nem lesz több promó, előzetes, teaser,…..
A comment:com stábjának is kijár a szabadság, így az a furcsa helyzet alakult ki erre a hétre, hogy ketten a VOLT fesztiválon dolgozunk, egy kollega pedig jól megérdemelt pihenését tölti, így a blog kicsit csökkentett üzemmódban fog jelentkezni hétfőig. Kitartó és hűságes…..
Tegnap délután jelentették be a Fox hivatalos programját, vége tehát a találgatásoknak, nem lesz Terminator, de lesz Dollhouse, igaz a lehető legszarabb felvezetéssel, amit ember elképzelhet, hiszen az a 'Til Death című sorozat megy majd előtte, amit csak a Jóisten tartott eddig is…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.22 09:16:00
JJ Abrams szerint a spoilerek tönkreteszik az elményt, legyen az film, könyv vagy tévésorozat, bár ő nem is egy rejtély megoldását, hanem az odáig vezető utat tartja fontosnak. Érdekes cikk a Wired-ből itt. A Project Runway sokáig kérdéses sorsú új évada (az előző…..
A Bunny Invasion 2 című várvédő játék leginkább a Last Standra emlékeztet, csak itt nem zombik támadnak, hanem rettenetes nyulak. A cél a tapsifülesek kiirtása, a pályák között pedig természetesen vásárolhatunk új fegyvereket, fejleszthetjük a régieket, és a bázisunkat (ami…..
Az a Pasas 2009.02.27 14:26:06
Kiadó hogyvoltjaink vannak, kérem szépen, sorozatdömping indul az RTL-en, és nem vagyunk felkészülve rá. A Mentalistát (22 epizód) elvitte Torrente XY kolléga, a Terminátorokkal hadakozó Sarah Connor krónikáit jómagam (9+22 epizód), de kiadó még a következő 5 sorozat, ha valaki…..
Kiadó hogyvoltjaink vannak, kérem szépen, sorozatdömping indul az RTL-en, és nem vagyunk felkészülve rá. A Mentalistát (22 epizód) elvitte Torrente XY kolléga, a Terminátorokkal hadakozó Sarah Connor krónikáit jómagam (9+22 epizód), de kiadó még a következő 5 sorozat, ha valaki…..
Ehhez nem kell különösebb kommentár, pár jókedvű rajongó kicsit átdolgozta a Dexter egyébként űberkirály főcímét. Az eredeti az ugrás után látható. ..
Mert kurvára hiányzik ez a sorozat, és mert nem bírjuk megállni, ha ilyen videót találunk, kirakjuk. Ha jól láttuk, a heves faszszopózás az első két évadot öleli fel, enjoy. Közben a TV6/Viasat szólt, hogy megy náluk a sorozat, sőt, már a DigiTV-s cocksuckerek is nézhetik, mire…..
Az a Pasas 2008.09.05 08:38:00
Az NBC.com-ról nyúltunk pár videót, először a 30 Rock egyik szenzációs jelenetét mutatjuk meg, ha valaki ezt követően nem adná oda az Emmy-t Alec Baldwinnak, az jelentkezzen a faszkorbácsért a szerkesztőségben. Az ugrás után lesz még Life, Vészhelyzet, meg sok más…..
comment:com UPDATE: Így állunk 2007.12.14 14:01:00
A spoilertv.blogspot.com oldalon találtuk ezt a képet, amit minden rendes sorozatfüggő csak elborzadva és/vagy könnyekkel küszködve tud megnézni. Az ugrás után meg tetszenek érteni, mire gondoltam, csak aztán ne tessék bántani a magyar forgatókönyvírókat tehetelen dühünkben,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.13 09:28:33
A FOX lekapta a Dr. Csont hátralévő epizódjait a műsorról, nyugi nem azrt mert cancel, hanem megvárja a New Amsterdam című sorozat premierjét februárban, hogy az egyébként érdekesnek tűnő újoncnak tisztességes felvezetést adhasson. A New Amsterdamról hamarosan értekezünk.…..
Ahhoz képest, hogy a stúdiófőnökök azt nyilatkozták vagy két napja, hogy minden oké, és már mosolyogtak is a felek, a tegnapi tárgyalások során két dolog történt: a WGA javasolt valamit, amire a stúdiók képviselői ideges kacajjal reagáltak, majd rájuk borították az asztalt,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.07 09:17:00
Állítólag biztató ütemben haladnak a tárgyalások az írók és a stúdiók között, azt lehet olvasni mindenfelé, hogy már mosolyogtak is a felek. Reméljük, nem kínukban. A Bravo megújította Shear Genius című fodrászos realityjét, amit őszintén megmondunk, nagyon…..
Várható volt, hogy előbb-utóbb kiborul a bili, kiderül, hogy Burke világbajnok kezével maximum habverést vállalhat be gebinben, de azt nem hittem volna, hogy ennyi unalmas, vontatott epizódot követően sikerül feltámasztani a sírvapicsogás kórházát, és ismét érdekessé tenni a…..
comment:com Keddi hírek 2007.07.10 07:13:00
Tegnap előrejeleztük, ma beteljesedett: Kevin Reilly lett a FOX szórakoztató főosztályának igazgatója, ez a mi k-ajrópai életünkre semmiféle befolyással nincs.Doug Ellin, a Törtetők készítője sietett megnyugtatta a rajongókat: nem lesz több pucér faszi a sorozatban. Ja, igen, a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.06.13 06:45:00
A Maffiózók fináléról sejteni lehetett előre, hogy jó nézettséget fog hozni, és így is lett: 11,9 millió néző látta az utolsó részt, ami majdnem a nap legnézettebb műsora lett, de az NBC America's Got Talent premierje 13 millió nézővel megverte. A miheztartás végett az NBC…..
comment:com Csütörtöki hírek 2007.06.07 06:55:00
Az ABC ugyan hat epizódot rendelt be a Masters of Science Fiction című antológiából, mégis csak négyet ad le belőle, és azokat is szombat este 10-től, amikor senki nem néz tévét. A történeteket olyan nevek írták, mint Robert Heinlein, Harlan Ellison vagy Walter Mosley; az egyes…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.06.06 08:31:21
A Jericho-fanok kampánya úgy látszik sikerrel járhat, hiszen a mostanra minden bizonnyal mellközépig mogyoróban gázoló CBS főnökök kiszivárogtatták, hogy nyolc epizód erejéig esetleg visszahozzák a sorozatot midseasonban, és lezárják a cselekményt. Semmi sem biztos persze…..
comment:com Hírek csütörtökre 2007.05.31 08:20:00
David Hyde Pierce, akit mi a Frasier (A dumagép) című sorozatból ismerhetünk, de ha nem, akkor a nyári ismétlős korszakban megnézhetünk (itt egy link az m1 műsorrendjéről sorozat viszonylatban), na szóval ő most azt bírta bejelenteni, hogy a férfiakat szereti. Nem tudom miért…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.05.30 09:16:00
A pletykák igazak bizonyultak: Ben Silverman lett a távozó Kevin Reilly utóda az NBC Entertainment élén, a feladat pedig az lesz, hogy életet leheljen a halódó netwörkbe. Silverman nem ma kezdte a szakmát, olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint az Ugly Betty, az Office, és…..
Valahol el lett cseszve az epizódszámozás, de sebaj. Naszóval, ebben az epizódban már történt is valami, ami azért üdítő változatosság az előző párhoz képest, habár a konfliktusok jelentősége még mindig a béka segge alatt van. Erre a legjobb példa George nőjének kis…..