Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamaka2

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
káma-túra Szerelmem, Kudimkar 2012.06.06 16:24:00
Ki kell már mondanom: egyelőre Kudimkar a legkedvesebb oroszországi városom. A komi-permják főváros iránti sajátos rajongásom kialakulása azért persze nagyban annak köszönhető, hogy életem egyik legeslegjobb táborozása éppen Kudimkarban esett meg majd' három évvel ezelőtt: igen…..
káma-túra Viselkedjünk, kérem! 2012.04.22 18:08:00
izvinyítye, ja inosztránka, nye ócseny hárásó gávárjú pá ruszki* És viselkedni se mindig tudok, legalábbis bizonyos illemszabályok egyelőre idegenek számomra, más viselkedési normákkal szemben pedig még mindig értetlenül állok. Ez persze csak ilyen izéé, kulturális…..
mamaka2 2012.04.23 17:16:19
@aszterik: akikkel én találkozom, vérbeli moszkoviták, azok pedig egy másik dimenzióból valók. Elhiszem, hogy félFöldnyi országukban találni azért szerény de érző lelkeket.
Gyerekszoba Luxus fellépők 2009.05.08 18:02:00
Szerintem a magyar családok nyolcvan százalékának a jó kis egyszerű IKEÁs fellépője van otthon. Nagyon praktikus egy ilyen fellépő, a mosdó, vécé, konyhapult, akármi-ami-magasan-van megközelítéséhez. Természetesen ebből is létezik luxus kategória, azoknak, akiknek a pénz az…..
kiszállás! Így jöttünk be csütörtök kora reggel a kórházba, 5 perces fájásokkal, vérzéssel, egy ujjnyi méhszájjal. De aztán megállították még a dolgot (újra, már nem is tudom, hányadszor....). Mégis végállomás ez a hely, mert innen egyben már nem engednek minket haza.…..
A harmadik kórházi éjszakát megelőzően egy csecsemősnővér jött be a szobámba, hogy megmutassa, miként kell bepelenkázni a gyereket, amit Farkas sajátított el lőször, és azóta is Ő csinálja, mikor itthon van (eltelt a rövidke hét, és ma már sajnos dolgozik). Aztán az orrom…..
A gyurmával mindig az a gond, hogy bizonyos életkor alatt jobb, ha nem adjuk gyermekeink kezébe, mert fogják és jól megeszik. Mi meg utána aggódva figyelhetjük a pelenkát, és gyöngyözhet a homlokunk, hogy vajon mi is volt abban a gyurmában. Persze, a gyártók nagy része már tud…..
Hazaérkeztünk. stop. Az események minden szempontból feldolgozás alatt vannak. stop. Rengeteg bejegyzés megfogalmazódott bennem az ébren töltött kórházi, elmélkedős éjszakák alatt. stop. Ha lesz időm, nemkapkodósan, leírom. stop. Mindenkinek köszönöm a rengeteg kedvességet.…..
Csetten és az... Kaland 2009.02.25 08:44:11
Hétvégén ne ááállj az utunkba! :)A medvekülönítmény (Imre, Miki, Gábor és én) kirándulni megy Imréék osztályával: Torockón nézzük meg, hogyan temetik a helyiek a farsangot.Ez élménynek sem utolsó, fantasztikus a hely, fantasztikusak a helyiek és a helyi népszokások,…..
Csetten és az... Karamazov 2009.02.14 07:09:18
A három fiús mamák, az egy külön kaszt. Megismerjük egymást ösztönből. Összevillan a szemünk a játszótéren. Gesztusokban szolidarizálunk. Egyvérbőlvalókvagyunk. Ez szép mulatság, és/de férfi munka. A hajnalban rájöttem, hogy mér lettem én három fiús anya. Mert kamasz…..