Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikóka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
 Mert mostansäg olyan lyukas az agyam, hogy kepes vagyok 4 ora alatt elfelejteni, hogy melyik ciciböl szoptattam utljära... ( Fäjäsmutato nem megy, mert ugyanannyira fäj mindkettö).Szoval, mint anno alsoban striguläkat huzkodok a mellemre. NEM, NEM PAPIRRA, mert azt következö…..
... miert nem szagolgathatja Bendegúz fejet...Häl eg!!! Ma volt a kötelezö eves kontrollja a fütesrendszernek. Igy megkertem a bäcsikät, hogy ällitsa mär be nekem a fütest minimum 23 fokra, mert dräga ferjem nem hajlando es a 13 napos gyerekünk folyamatosan lila. (Ugye azt hittek, hogy a…..
Jövök majd és írok is, de a fiatalember felcserélte a nappalt az éjszakával. Tegnap este én kórház sürgősségin voltam. Nagyon elkezdtem vérezni, de erről majd bővebben. (amúgy minden oké már). Most meg Bendével kell mennem orvoshoz 3ra, mert kis kínaiból kékre változatta kis…..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Furcsa a Kedvesanyuka megszólítás, meg az is, amikor az orvosi váróban, vagy a bébifoglalkozáson, az úszáson, vagy akár vendégségben megkérdezik, hogy naésmittudagyerek? Persze ez mind természetes, de szoknom kell még.  Kevésbé szeretek nagyösszefoglalós bejegyzéseket…..
Cezärimädo receptje utän :o)Remelem fini lesz. Ugyan nyilvän ha en sütök, miert is menne olyan normälisan????Egyreszt nincs kenyersütö gepem, amibe ki tudnäm keleszteni, ahogy a recept irja, igy csak amolyan halando modjära kelesztek. Itten Nemetorszägban az egy före juto elesztö…..
Csalodäst kell okozzak, mivel ma ejjel jobban tudtam aludni, mint elözö ejjel, ezert eddig ezt tettem :o) Beo sms-e ebresztett :o)Edesek vagytok, hogy ennyire izgultok. Itt meg lesz valami. Ugyanis fäjäsok vannak, csak nekem meg mindig baromi rendszertelenek. Hol fäj, hol csak kemenyedik, hol…..
HÄt Bende az apukäjära hallgatott es bent maradt... Igaz papamaci szerda-csütörtökig adott neki berleti szerzödes hosszabbitäst, de hät meglätjuk, hogy meddig feszegeti a hatärokat... Jajjjajjj... minden elrontott gyerek igy kezdödik. Valamit mond anya, s ha amit apa mond jobban tetszik,…..