Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csatatank

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig jópofáskodnak ilyen prankokkal, amíg valaki menekülés közben ki nem töri a nyakát, vagy nem hal meg infarktusban...
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
csatatank 2015.08.13 14:29:36
Kicsit lemaradva eszmélünk most rá, egy nemrég megjelent új lemezre, a korábbról ismerhető underground kultusszá vált Crisis zenekar énekesnőjének, Karyn Crisis-nek a főszereplésével. A Crisis egy a kilencevenes évek elejétől tíz évvel ezelőttig fennálló, négy nagylemezt…..
Filmdroid A nácik visszatérnek 2010.05.14 11:46:00
A Blind Spot Pictures és az Energia Productions közzétette az Iron Sky következő előzetesét, az ebben látott jeleneteket márciusban vették fel Finnországban, a forgatás csak később veszi kezdetét és a videóban hallható zenét a szlovén Laibach csapat szolgáltatta, a film…..
Zoltán Atya Kalandjai Live Aid 2010.04.29 07:15:00
ZAK 2. sorozat 33. poszt   Lukács atya Debrecenben szervez ejtőernyős bemutatóval összekötött könnyűzenei jótékonysági gálaestet, míg András atya Pécsett, az Európa Kulturális Főváros rendezvénysorozat keretein belül tart különböző zenei performanszokat, aminek a…..
Április 22-től egy növény elültetésével bárki csatlakozhat a Föld napján induló Hegyalja ZéróCO2-mozgalomhoz, hogy egy jól sikerült gerillakertészkedős akcióval akár Hegyalja-jegyet nyerjen. A mozgalom szabályai egyszerűek: elég egy kellően elhanyagolt, zöld után áhítozó…..