Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terkeptelen

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Hova siet, a halálba? 2011.08.02 08:01:00
Ezt a kérdést egy rendőr tette fel Tominak, aki gondolta, a rendőrök teszik a dolgukat és nincs miért megállni, mert nincsen semmi látnivaló. Nem akadályozta meg ebben senki és semmi, legalábbis elsőre úgy tűnhetett. De mégis volt ott egy rendőr, akinek ez nem tetszett. Nem…..
A Totalcar B125 kódnév alatt futó kezdeményezése, aminek a figyelemfelhívó bannerét itt jobb oldalon is láthatjátok egy ideje, lassan lezárul, de ide még senki nem írt posztot róla, kivéve néhány napja Ákos, akinek a levelét olvashatjátok most lejjebb. Pedig érdekes kérdés,…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Úgy érzem, egy dolgot helyre kell tenni a magyar fociban (illetve ezeregy dolgot, de most csak erre az egyre vállalkoznék, már csak azért is, mert nem kerül pénzbe). Amikor a Nacsa Olivér-féle "szakértők" lazán kinyilatkoztatják, hogy "Az Aranycsapat után már nem volt…..
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
Valami elmebeteg kerékpárosba futott bele dzsaszper, kishíján szó szerint, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy minden előzmény nélkül virtuális kátyúkat kerülgetett. A vigyorgásából meg arra következtetek, hogy nem is igazán fogta fel, hogy az ilyen akciókkal leginkább…..
terkeptelen 2010.08.31 23:14:25
@Hemü: Igazad van, egyetértünk. Csak nekem sajnos az a tapasztalatom (különösen nőkkel kapcsolatban), hogy ha nem elég az oldaltáv, akkor többre becsülik a záróvonalat, mint a bringást...
terkeptelen 2010.08.31 23:22:56
@Hemü: Lehet, hogy rosszul értelmezem a problémát, de én úgy gondolom, hogy ha nem lehet kellő oldaltávolságot tartani a bringás és a záróvonal között, akkor a szabályok keretei között nem lehet előzni. Vagy rosszul tudom?
terkeptelen 2010.08.31 23:30:55
@''autónepper.'': Igen, én is ezt szoktam tenni autóval. Csak a történet írója azt sugallta, hogy itt mindenki ártatlan bárány, kivéve a bringást, holott szerintem mindenki bűnös. És ezt akartam alátámasztani.
Olyan jól eltársalgott egymással néhány hardcore autós és biciklis a múltkori nyereményjátékos poszt után, hogy esélyt kell adnom a folytatásra, hátha most kicsit kevesebb indulattal sikerül kielemezni a helyzetet. Már alig várom, hogy valaki megmagyarázza, miért a…..
Hány olyan helyzettel találkozunk szinte minden nap, amikor valami elmeroggyant idióta a saját hülyesége miatt majdnem kinyír egy ártatlant, aztán még ő szól be. Zoltán azt a nagy hibát követte el, hogy át merészelt menni egy zebrán, ráadásul gyalog. A kutyák nem hiába ugatják…..
terkeptelen 2009.10.17 22:53:15
@Szukubusz: A zebrán a gyalogosnak van elsőbbsége. Ebből a megközelítésből és a bizalmi elvből kiidulva némi túlzással akár csukott szemmel is átmehetne... (Legalábbis Németországban.)
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Olyan jó volt, hogy egy pillanatig azt hittem, a mai posztolást megúszom, mert Miklósi kolléga az Indexnél helyettem is megírta a mai penzumot. De tévedtem, Miklósi csak átverős címet adott.Több hátszelet a biciklistáknak!Az újságíró Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közjogi…..
terkeptelen 2009.02.06 18:37:38
@Krisi: Vége. Az összes "hülye bringás" átült autóba. Csak normális biciklisek ("angyalok") maradtak...
A biciklisek nap mint nap bizonyítják, hogy a legelemibb ismeretekkel sem rendelkeznek, és rájuk férne egy tanfolyam, amelyen megtanulhatnák, hogyan bringázzanak úgy, hogy másokat se veszélyeztessenek.Horváth Péter volt olyan nagy lelkű, hogy elküldte nekem a kerékpárosokra…..