Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LordDracul

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek készült az ajándék? LordDracul Korhatár: 16 Figyelmeztetések: slash, durva nyelvezet, utalás a szexre, OCC szereplők Leírás: Draco Malfoy úgy dönt, hogy a nyár közepén felkeresi Harry Pottert, hogy tisztázza kettejük kapcsolatát, ám hosszú útja során nemcsak a Privet…..
Kívánság Üst Ashley_ ajándéka 2010.01.02 18:00:00
Ajándékozott neve: Ashley_ Korhatár: Nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Leírás:  Voldemort és Dumbledore egy feltámasztott mézeskalácsfigurát próbálnak megállítani, annak őrült terve elkövetésében. Mézi Géza, új nevén GB. Man egy radikális rezedagyilkossá…..
Kinek készült az ajándék: Kyrelith Korhatár: 14 Figyelmeztetések: erotikus tartalom Az ötlet, ami alapján dolgoztál: Draco&Hermione. Hörm felül, keze Draco pólója alá csúszik, csók előtti pillanat.   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap…..
Kívánság Üst Aremeh ajándéka 2009.12.30 18:01:00
Kinek készült az ajándék: Aremeh Korhatár: 12 Figyelmeztetések: slash, durva nyelvezet, OOC Leírás: Harry és Draco karácsonya, de Harry ajándéka inkább borzalmas, szeretettel teli. Draco meglepetése nem túl időszerű, mégis bevallja szerelmének szörnyű titkát. Az ötlet, ami…..
Ajándékozott: Luciatus Korhatár: 16 Figyelmeztetések: slash, lemon, (talán) enyhén OOC karakterek, néhol vulgáris szavak használata. Leírás: Egy túlfűtött szőke, egy kielégületlenségtől frusztrált fekete, egy szülői értekezlet, alkalmatlankodó Dumbledore, egy érdekes este…..