Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ando

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Micsoda dolog 2009.01.29 12:01:00
A dolog  John Carpenter egyik legjobb filmje (imdb-n is 173 legjobb), félelmetes, izgalmas és...jó régen volt már. Korábban is pusmogtak már valamilyen folytatásról, amelynek Carpenter nem örült túlzottan (és szerintem senki nem örül annak, hogy elcseszte a karrierjét), főleg…..
Ando 2009.01.29 23:08:28
Ando 2009.01.30 07:59:50
@VVega: A régi filmre gondoltam :) Csak késő volt már.
Hát megeszem a kalapom, ha ennek a fele is igaz! Az egyik, már említett kedvenc címgyűjtő cégem legújabb akciós ajánlatai közül szedtem ki párat. Íme: Kiadó egy felszerelt,jó állapotú kislakás,azonnali költözéssel is,hosszútávra,rendezett,tiszta házban,nagyon…..
Hihetetlen estém volt a múlt héten, köszönhetően a lakáskeresésnek.4 címet sikerült egyeztetnem, ráadásul nagyon profin, kettő-kettő egymáshoz közel volt, de nagyjából fél órás intervallumokkal beszéltem meg, de így is fél 6-től 8-ig eltartott a dolog. Elmesélem, miért,…..
 Sokan hallottátok ugye már ti is ezt a mondatot? A kiadó lakás tulajdonosai ismételgetik előszeretettel, mikor megkérdezem, hogy egy fele akkora lakásnak miért csak 5-10 ezer forinttal (komolyan!) alacsonyabb a bérleti díja, mint a kétszer akkorának: "Na de annak magasabb a…..
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..
Délutáni rövid, kemény tini csaj, rimánkodó kamaszfiú, és egy winter ninja.A kép innenSziasztok,ez nem egy hosszú történet. Tényleg fiatalok voltunk. Mondjuk én most sem vagyok idős, 17 vagyok most a srác 19. Kb 2 éve történt ez az egész.Áprilisban érdekes telefonhívást…..
Kérem szépen, ez az az eset, amikor az ember egyszerre örül és bosszankodik, titokban táncot lejt az iroda sarkában, mert végre normális körülmények közt (értsd: az összes epizód, végig) leadják az egyik legfaszább sci-fi-sorozatot, és dühöng, mert a DigiTV-n pont azt az adót…..
Egymillió forint értékben 17 darab biciklit loptak el Dunaújvárosban. Szerencse hogy nem Budapesten, mert itt egy biciklire is ráköltenek egymillió forintot. A dunaújvárosi banda augusztus óta lopkodott. A rendőrségi közlemény szerint voltak olyan elvetemültek,…..
Ando 2009.01.23 15:17:21
@Közöd??: Ugye te még sose vettél részt CM-en? Gondolom a közelében sem voltál, esetleg úgy, hogy te borogattál kukákat, nem?
Én már ugyanis voltam, és az a véleményem, hogy a bringás társadalomnál kevés toleránsabb és politikamentesebb társaság van. Máskülönben mi is utcaköveket szedtünk volna fel. Szerintem te összekevered ezt a két "rendezvényt".
A számomra legdühítőbbel kezdem a blogom. Lakáskeresés közben botlottam bele egy számomra új jelenségbe. Én "címgyűjtős" cégeknek hívom őket, és igen erős átverés-szagot érzek, elmondom miért. Tulajdonságaik: Nagy ingatlanhirdetési site-okon hirdetnek, sosincs…..
Száll a madár ágról ágra, tartja a mondás. Az albérlő pedig lakásról lakásra.Személyes aprópóból hozom létre ezt a blogot. Már évek óta albérletlakó vagyok, így megesett velem egy-két dolog, és hallottam is cifrákat. Most is éppen új lakást keresek, és kicsit…..