Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakwa

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Hiánypótlás 2011.09.03 19:15:00
A fülkeforradalom legújabb – egyelőre, a szöveg elején jelzős szerkezet nélküli – intézkedése az Alaptörvény Asztala és a „rendelj dedikált Alaptörvényt Kövér László Házelnöktől”. A legtöbb helyen még ketchup-mentes Alaptörvény Asztala „2011.…..
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
Ugyan a magyar fiatalok a tanmenet részeként részesülnek egészségnevelésben, de a HIV-fertőzöttek és az abortuszok száma alapján úgy tűnik, a módszer nem megfelelő. A TASZ szerint nemcsak a fiatalok szexuális szokásai változtak meg, hanem az információszerzés módja is. A magyarországi HIV/AIDS…..
sakwa 2011.06.28 14:32:24
@Csigafattyú: mi a szent szar köze van a TASZ általad vélt (vagy akár valós, ez most mindegy) politikai beállítottságának ahhoz, hogy évről évre meredeken emelkedik minden korosztályban a HIV-fertőzöttek száma?
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
sakwa 2011.06.27 00:52:08
www.muzeumokejszakaja.hu/index.php?page=kereses&varos=10&muzeum=156&idopont=0&programok=0

Hadd idézzem a lényeget: "A máshol váltott karszalagokkal 2011. 06. 24-én 18:00 - 24:00 közötti tárlatvezetéseken vehetnek részt."

Legközelebb tán tájékozódni kellene, minden egyes múzeumnál leírták, hogy azok hány óráig tartanak nyitva a Múzeumok Éjszakája rendezvényen.
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
sakwa 2011.04.04 11:29:11
Az USB kaméleon: bigyoshop.hu/?q=products/show/usb-kameleon

Valami miatt imádom a tarka, értelmetlen, vicces számítógépre csatlakoztatható dolgokat, az állatos pendrive-okért is megveszek. :-)
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Félrefordítások MÁV 2010.11.08 10:55:00
Petika régen nem jelentkezett, pedig azelőtt sokat küldött, de szerencsére most a James-versenyre aktivizálta magát:MÁV-os (félre)fordításra mostanában nem is emlékszem, most jól jön a versenyre is, amit az egyik Nyíregyházára tartó IC-n lőttem.Érdemes mindkét matricát nézni,…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
sakwa 2010.10.14 18:27:49
Mandiner blog Ha gyűrűnk lenne 2009.12.02 12:01:00
  Ha a Szaturnuszéhoz hasonló gyűrűi lennének a Földnek, mit látnánk odafent? Hogyan befolyásolta volna az emberi civilizációt, a kultúrát, netán a vallásokat ez az állandó, de minden szélességi fokról más perspektívából látható kisbolygórendszer? Egy egyszerű…..
Mandiner blog Beszélsz MÁV-ul? 2009.08.22 08:31:00
  Örvendetes fejlemény, hogy a pesti pályaudvarokon már jó ideje magyar nevükön sorolja a hangosbemondó a határon túli magyar településneveket. Amikor az egyik  fedett csarnokban először meghallottam, hogy az automatának sikerül egyetlen hosszú, kizárólag magyar nyelvű…..
sakwa 2009.08.22 09:01:23
@Kettes: információs, mert csak információt ad, irányítani a legkevésbé sem irányít. :-)
PTinfo 95 elröppenő év 2009.04.20 20:32:00
A Buenos Airesi metróhálózatról kevesen tudják, de az egyik legrégebbi a világon. Az első metrószakaszt 1913 december 1-én nyitották meg, ezzel a város Dél-Amerikában, egyben a déli féltekén első, világviszonylatban pedig a 11-ik város volt, ahol metróhálózat nyílt. Az első…..
PTinfo Phoenix Grand Opening 2008.12.29 10:35:00
Ha nem is karácsonykor, de a karácsonyt követő hétvégén az Egyesült Államok villamos (light rail) üzemeinek száma eggyel bővült ismét, miután december 27-én, szombaton megnyílt a Phoenixet Tempevel és Mesaval összekötő METRO Light Rail. A névben szereplő METRO jelző nem a…..
 A Magyar Nemzet dél-amerikai lapszemléjében olvasom, újabb magyar származású politikus készül meghódítani egy nagy országot. Némi szorongás nyomja össze azért ilyenkor a büszke honfiúi keblet, nem mindig szokott ennek jó vége lenni, ugye Sarkozyvel is a génjeinkben…..
Manyi Bécinek, szeretetvel     Cikkemmel Grétsy tanár úr nyomdokaiba kívánok lépni, annyiban talán eltérve az ő gyakorlatától, hogy nem eufemizálok, és kimondom: a világnézetem miatt gyomlálok a nyelvben, és nem valamiféle nyelvtudományi vagy nyelvművelői…..
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én kezdem azt érezni, hogy valami nincs rendben a mai fiatalokkal. Baj van a fiatal lányokkal, meg úgy eleve ezzel a generációval.Biztos velem van a baj, de én nem látok abban semmi vicceset, hogy újabban az a divat a bulizós fiatalság körében, hogy…..
  A napokban Gyurcsány Ferenc lett a rendszerváltás óta legtovább hivatalban levő miniszterelnök. Nem is titkolt vágya, hogy a történelem része legyen, jó eséllyel valóra vált már. Hogy mit írnak majd róla a tankönyvek, nem tudhatjuk - még azt sem tudjuk, kik írják a…..
"Az egész tévécsatorna egyetlen lecsapásra váró magaslabda" - az igen találó megfogalmazást (a jelzett természetesen a Budapest TV) egy hetilap hasábjain olvastam nemrég. Ez a frappáns kép a keresztény egyházakra ugyanilyen jól alkalmazható. Általánosítsunk nyugodtan -…..
EmceeMike blogja Sok minden 2008.08.03 23:55:00
Mai nap kitöröltem pár embert az msn-ről. Mondhatni egy nagy takarítás volt. Először azokat dobtam ki akikkel egyáltalán nem is beszéltem, vagy csak nagyon régen egy-két szót. Feleslegesen foglalták a helyet már. Nem is tudom eddig miért nem tettem meg.Később még lesz ilyen…..
sakwa 2008.08.04 14:27:13
EmceeMike blogja Bad nails 2008.07.29 21:10:00
A mai nap reggel nem szokás szerint a munkába indultam, hanem a kórházba. Beakartam jegyeztetni magam egy műtétre. Körömbenövésem van a bal lábamon a nagylábujjon, amivel már régóta szenvedek. Voltam vele többször is sztk-ban, kivágták, begyógyult mindenki happy volt, aztán…..
  Az elmúlt időszakban megdőlt a hidegrekord, esett az eső, mint a veszett fene, s ez igencsak jót tett a gombatermésnek. A közszereplők jelentős része ugyan nyaral, de az itthon maradottak a hiányzókat is pótolják az Arany Szömörcsögért folytatott harcban. Volt…..
Ez a második Coelho könyv amit elolvastam és mostmár biztos, hogy tetszik a stílus ahogy ír. Megtudja ragadni az ember képzeletét és érdeklődését és végig fenntartja. A könyv Athenáról, eredeti nevén Sherine Khalilról, egy erdélyi cigányasszony szerelemgyerekéről szól, akit…..
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
Mandiner blog Kurucinfós ombréz 2008.07.01 11:01:00
 Lassan egy hete lázban ég a Kurucinfó, egy blog és szerzői ellen hirdettek magyar dzsihádot. A jeremias.blog.huhoz nekünk is volt már szerencsénk: Molnárgörény hívta fel a figyelmünket, hogy náci fattyak lettünk. Kezdeti örömünket azonban gyors kiábrándulás követte: a…..