Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotyi16

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkaptam az első ajándékom erről az oldalról is.Mint írtam kaparós és ügyességi játékok találhatók rajta,és csak ajándékok közül lehet választani.Kb.3 hónapomba telt összegyűjteni a pontokat és 10 nap alatt meg is küldték. Az oldalhoz még nem találtam olyan másik…..
Avril Lavigne nyereményjáték és ingyenes termékminta Itt kiélheted kreativitásodat, meghívhatod a barátaidat, és megoszthatod másokkal a műveidet és ötleteidet, mindezt nyerő pontokért. Ha te gyűjtöd össze a legtöbb pontot, menő ajándékokat nyerhetsz, köztük egy…..
szotyi16 2009.07.20 08:06:39
@Bogi.baba: Nekem is ez a problémám :( Azt írta ki, hogy kérem várjon, de nem történt semmi :(
Ingyen cuccok Prizee pénztárca #2 2009.03.05 11:58:00
Prizee pénztárca A csomagban a pénztárca mellett ismét küldtek egy matricát. A nyereményt egyik alámregelt nyerte, és Bubz helyett a pénztárcát választottam. (ezúton is köszi) Megérkezés: 2 hét A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt…..
A Snickers oldalán kell a "Megállni tilos!" kódót beküldeni, és minden 10 percben nyer valaki. Az nyer akkor a számítógép által kisorsolt időpontot a legjobban megközelíti. Percenként egyszer lehet beküldeni. (Pendrive-ot és NIKE utalványt lehet nyerni a…..
szotyi16 2009.02.28 21:36:56
@mijos: Szóval én is az vagyok? Mert nyertem egy pen-t :) Kitartás, nekem sem sikerült elsőre
Körülbelül egy hete írtam a Winive nevű játékról, hogy nagy eséllyel lehet nyerni. Úgy látszik szerencsés vagyok mert pár nap alatt sikerült nyernem egy nagyon szuper vasalót. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor olvassa el a régi bejegyzést, ott pontosan leírom hogy…..
PRIZEE Maxpack szerzés könnyedén Mit jelent pontosan a MaxPack? A MaxPack az oldal saját kódja, amellyel plussz partikat tudsz vásárolni az általad kiválasztott játékban. Az ügyességi játékokban 15 a kaparósokban 45 partit kapsz. A MaxPack beváltásakor a plussz partikon kívül…..
A Béta Prizee elindultA Béta Prizee elindult lehet regisztrálni és gyűjteni a gyöngyöket. Még csak 5 játék van rajta és a butik még üres, de érdemes regisztrálni hogy amikor jönnek az ajándékok már legyen gyöngyünk és hamar be tudjunk állni a sor elejére :D Szerintem gyorsan…..