Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poccc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikában egy fegyver az iskolában szinte hétköznapi dolog, nálunk szerencsére nem, de azért jó tisztában lenni vele..
5,5 millió forintba került a Parlamenti Diákinfó néven futó új, fiataloknak szóló információs honlap, melyet az Országgyűlés indított. A portált Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke mutatta be pénteken a parlamentben.A parlamenti honlapon kívül most elkészült egy olyan…..
Egy oxfordi professzor memóriavizsgálataira alapozva azt állítja, hogy a kamaszok maradjanak reggel plusz két órát az ágyban, és csak 11-re menjenek iskolába.Russell Foster, oxfordi idegrendszer-kutató kettőszáz monkseatoni diák memóriáját vizsgálta reggel 9 és délután kettő…..
A cégek nem kérnek a bolognai rendszerbőlArról már beszámoltunk, hogy a spanyol diákok nagyon nem szeretnék a bolognai oktatási rendszert, nálunk viszont lassan a próbájához ér: kikerülnek az iskolákból az első ilyen papírral rendelkező fiatalok. Vajon hogyan tudnak…..
Egyszerűsödtek a feltételek. Gyorsabb a pályázatok átfutási idejeA pályázat keretében 25-50, sőt akár 70%-os vissza nem térítendő támogatás igényelhető elsősorban eszközbeszerzésre és információtechnológiai fejlesztésre.A több, mint 20 milliárd forintos keretből a…..
Az El Mundo vasárnap, a katalán La Vanguardia és a nacionalista Avuí hétfőn jelentette be, hogy az egyik katalán diák hétfőtől határozatlan idejű éhségsztrájkba kezdett a Barcelonai Autonóm Egyetem (UAB) épületén belül a bolognai felsőoktatási rendszer bevezetése ellen.…..
Poccc 2009.02.24 01:22:16
PROSzeptember végére -elvileg- minden hazai érettségiztető középiskolába eljutott a Diákhitel Központ tájékoztató filmje. A rövid, mindössze 9 perces film közérthető stílusban és tárgyilagosan sorra veszi a diákhitelezés legfontosabb tudnivalóit, szabályait és hátterét a…..
Oktatási tanácsadóké az EU-s pénz harmada egy pályázatonCsak szörfözök a neten, olvasom a híreket és egy roppant részletes és érdekes cikkre bukkanok az indexen. A téma természetesen pályázatosdi. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is tudnám a cikket 3 bekezdésben…..
Poccc 2009.02.09 18:40:14
@bq: Minden bizonnyal igen, a többi pénz sorsa is hasonló lehet. A legbosszantóbb talán az, hogy ez a pénz az oktatásra ment volna, a "jövő nemzedékre". Az pedig régi, örök igazság, hogy a jövőnk a gyermekeink kezében van!
EUpályázat Ügyfélkapu 2.0 2009.01.28 16:05:00
Uniós forrásból jön decemberben az Ügyfélkapu 22009 decemberétől vége a rendszerhibáknak és gyakori lefagyásoknak, hiszen egy csaknem ötmilliárd forintos, 100 százalékban uniós forrásból finanszírozott fejlesztésnek köszönhetően megkezdi működését az „Ügyfélkapu…..
Poccc 2009.01.28 19:42:59
@Szappan: Persze. A hivatal meg a tanulmányi osztály szerepét fogja játszani.
Poccc 2009.01.28 19:45:45
@Feca: sosem tudtam, miért hívják a vakbarát verziót vakbarátnak... úgy tudom, ők nem látnak semmit. Esetleg gyengénlátó változat lehetne.
De 5 milliárdért mozgássérült barát is lehetne igazán!
Szmog, gáz, Google, plazmatévé. Van-e összefüggés e 4 szó közt? Szmogriadó volt Budapesten, mindenki tudja, aminek a betartása, ill. betartatása meglehetősen „magyarosra” sikerült, de ezen lépjünk túl „porhintéssel”. A gáz helyzet sem igényel…..