Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yutimo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Elérkezett a karácsony előtti utolsó bejegyzésünk, melyben váj mí nevű olvasónk osztja meg velünk személyes tapasztalatait a Zepterről.Mivel többségében arra szavaztatok, hogy a két ünnep között is legyenek bejegyzések, december 27-én újra találkozunk! Addig…..
yutimo 2009.01.23 10:40:57
Hát nekem is épp tegnap volt szerencsém részt venni egy ilyen butítós előadáson,dettó ugyanaz mint amiket itt olvastam,a nagy Z-nél.
Hát nagy átverés,már az első gobdolatok a fejemben azok voltak h. ha ilyen hű de nagy cég meg minden akkor miért citromail-os vagy freemail-os címek vannak megadva jelenkezési címként, a másik meg gondoltam megnézem a honlapjukat,álláslehetőségek-hát sehol semmi ilyesmi-csak "manager"-i,pedig mikor kérdezgettem akkor így meg úgy nagyon sok a munka sok embert keresnek,kérdeztem munkaidőről-hát rugalmasak vagyunk jött a válasz,na meg a milliós jutalékos fizukkal jött a "manager úr",meg hogy csak papírokat kell összerakni-ja persze-semmi kockázat sok pénz-na és a tanfolyam-gondolom milyen lehet, egyébként most nagyon belendültek nagyon sok helyen láttam a hirdetésüket,persze álcázva még szép,mint összetett irodai munka,értékesítési asszisztens,stb-mindenkinek üzenem jól gondoljátok meg.egyébként a termékekkel nem lenne gondom de azok a csillagos árak-és az átverés-undorító,nem is értem hogy tudják ezt csinálni emberek,ezért tartunk itt ahol tartunk,országos szinten is sajnos.

Bocica 2009.01.21. 13:29:22
Nem arról van szó hogy én nem szeretek és nem lelkiismeretesen dolgozom/nék de nem mások bőrét lehúzva,kihasználva a szükségüket,elesettségüket.
Kedves emberekről beszélsz,hát persze mert fogalmuk sincs mennyi pénzzel nyúltad le őket,a házad és az autód nem a cégnek hanem a kedves vevőidnek köszönheted,mivel a jutalékot kapod/tad,gondold csak végig
ez csak az én véleményem de szerintem ez csak egy kamu sztori-ha nem akkor elnézést.