Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legacy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Budapest Tűzfal 2010.11.21 01:00:00
Bár nem egészen világos, hogy a képen pontosan mit is csinálnak a zöld emberkék, de a csupasz falnál mindenképp jobb...
legacy 2010.11.21 13:42:10
Subba Fesztiválmocsok: Boros Sanyi 2010.10.31 09:53:00
Nincs több adatunk Boros Sanyiról, mint ami a videóban elhangzik, ráadásul fesztiválszezon sincs, de mindig be kell rúgni. ..
legacy 2010.10.31 12:03:35
"Szeretnék néhány képet megosztani veletek a sisakos kaméleonomról, remélem elég cukinak találjátok őt is! A nagyfiú 2009 júliusa óta van velem, de akkor még egér nagyságú volt. Mára szépen megnőtt, és együtt randalírozunk. Kami nagyon szeret napozni, és az…..
Egy kedves facebook tagunktól, Anikótól kaptuk azt a linket, ami elindított egy kisebb lavinát, utánajárást, melynek végén a mostani bejegyzés áll. A fészekerkéllyel kapcsolatban kaptunk tőle egy blogcímet, melyben rengeteg szépen felújított külső homlokzattal rendelkező…..
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
legacy 2010.07.14 14:24:18
@Gábor a Jobbszélső:
Én meg 60 ezer törlesztőt fizetek egy olyan lakásra, aminek a bérleti díja is 60 ezer lenne. Most akkor hülye vagyok?
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Subba Birkó egy sajtburgerért 2010.03.29 09:30:00
Itt a hét videója nektek a tengerentúlról! Egy éhes ember nem kapott időben kézhez sajtburgert és felemelte a hangját, azt meg kiröhögték a vendégek. A mérges fickó nehezen viselte ezt, és betámadta az egyik vendéget, amiből aztán egy egészen különleges szőnyegharc alakult…..
Megy az ember lefelé, meccs után, megy lefelé a metróba, a pálya felőli lépcsőn, ahogy szokott. Rajta és a haverjain kívül nincsenek sokan, percekkel korábban fújta le a szemét Kassai a meccset, az elcsalt hosszabbításnak kéne még mennie, csak a dühödten felpattanók, meg a…..
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..
Olvasónk -elveszített- érvénytelen diákigazolványára büntetéseket állított ki a MÁV egyik kalauza. Az utas hiába jelentette az igazolvány eltűnését a rendőrségen, hiába küldött hivatalos okmányokat a MÁV-nak, még mindig a behajtókkal fenyegetőznek. Vajon a kalauz miért…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
legacy 2009.02.20 16:57:23
@boriska: igazad van, arró@ColT: l nem tudom, hogy működik gyermekjegy esetén, arra már jó rég nem volt szükségem, de a vásárló 3 diákjegyet kért.
@ColT: a programozó is hülye, de ebben az esetben a rendszerszervező szervezte így, de az is lehet kifejezetten a megrendelő kérésére.
legacy 2009.02.20 20:34:29
@RosszQtya: szerintem nem kezelik ezek sehogyan sem az igazolvány vonalkódja, hanem beolvassák a program meg kap egy bizonyos hosszú vonalkódot, amit vagy letárol vagy sem, és továbblép a nyomtatáshoz. Azt, hogy a tanulók bármiféle adatbázisához hozzáférne kétlem, sőt elvileg aki végzett pár éve, mint én, az is benne kell, hogy legyen, hiszen nekem is van igazolványom, csak már érvényes matricám nincs. Még régebben kipróbáltam náluk és elfogadta a több éve lejárt igazolványomat, ugyanis arra egy pillantást sem vetett az eladó.