Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HősNők

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevedben a Sorsod 2010 2010.01.03 21:13:00
Mit hoz a 2010-es év ?Ez az év a női teremtőerő éve !Hármas év.Védelmező és biztonságot adó felelőségteljes anya. A fejlődést, gyarapodást és az anyaságot is jelenti. Kézzelfogható szaporodást, anyagiakban..."aprónépben"  :)Sikereket...eredményeket a…..
HősNők Csapdában 2009.03.16 14:59:00
Ha tetszik, ha nem, minden ember hatással van a másikra. Divatos most a vonzás törvényére hivatkozni és igazat adni neki, de azért ezen kívül vannak még törvények az életben, sőt, a vonzás törvényét vitató eseteket is tudnék sorolni holnap estig, de nem teszem. Majd máskor.…..
HősNők A reménytelen esetek 2009.03.14 12:36:00
Azt látom, hogy van a nőknek egy - hála istennek szűk - csoportja, akik számára esélytelen az, hogy boldog életet éljenek. (Majd a boldogságról még beszélünk.)   A reménytelen esetek nem a csendesen szenvedők, vagy az örök pesszimisták közöl kerülnek ki. Ők nem…..
Ne téveszd össze a kényelmet a boldogsággal!Jackson H. Brown..
Az asszony, akiről a történet szól, egy rokonom, tehát közelről ismerem az életútját, a körülötte, sőt a benne zajló történéseket is. Láttam betegeskedni, sőt, én magam támogattam el néhányszor az orvoshoz, hogy aztán a kellő jattot remegő kézzel átadva, megkaphassa a…..
Ebben a percben olvastam, még forró!Amikor azt mondod: "Feladom", gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség!"H. Jackson BrownIstenem, minden szava igaz! Ez vezessen az utadon, ha mást nem tanulsz meg az életben, csak ezt, máris nyertes…..
HősNők Ugye te nem vagy áldozat? 2009.03.12 15:33:00
Egy gondolat motoszkál bennem egész nap. Az jár a fejemben, vajon milyen közös jellemzőik vannak azoknak, akik áldozatként élik az életüket?   Áldozattípusra utaló tünetek:   „Jajj, a rohadék főnököm már megint beszólt/hülyeséget beszélt/egy…..
Nem vagyok emberjogi aktivista, nem vagyok a bántalmazott nők megmentője, mégis, olyan témával kezdem a blogot, ami felkavarja az indulataimat.   Sosem voltam áldozat típusú személyiség, persze hullámvölgyeim, mint bárkinek, nekem is voltak. Igen, volt olyan helyzet, amiben…..