Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Datura Stramonium

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csöndesen szemléltem az elmúlt hónapokban azt a hype-ot, ami a Facebook körül történt. Sőt, sok esetben tevékeny részese is voltam annak, hogy cégek létrehozták saját jelenlétüket, Like-olókat gyűjtöttek, és elkezdtek kommunikálni.Végig az volt az érzésem, hogy túl…..
Te megbízol a Facebook-ban? Rá mered bízni a levelezésed? Vagy az jobb helyen vagy a Google-nél? Na, kb. ez volt az első reakció arra, hogy a Facebook "feltalálta" a Google wave-et, és a "véletlenül milliárdos" Zuckerberg bejelentette a Facebook legújabb…..
A tegnapi bejegyzésem egy olyan levélről szólt, amelyben egy Google-től független szolgáltatást úgy próbál eladni az üzletkötő, hogy jó Google találati hellyel kecsegteti a megrendelőt. A sok hozzászólás és egyéb megkeresés mellett érkezett egy nagyon érdekes és…..
Datura Stramonium 2009.01.23 09:04:26
Annyira nem fontos, meg ez a post is lejárt lemez, de ide tartozik, hogy a portált ( www.vallalkozonet.hu és www.vallalkozonet.com ) a tavalyi évtől a RECOLOR Bt. üzemelteti. ( ez az én cégem ) névvel, tisztességgel, szolgáltatással. Nem tartozunk senkinek és nem vagyunk fizetésképtelenek sem. Csak leszögezem...

üdv,
Várnai Zsolt