Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aya

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indíthatnám azzal ezt a hogyvoltot, hogy ebben az epizódban még a megszokottnál is nagyobb a fejetlenség, de olcsó és kiszámítható poén volna, úgyhogy inkább csak belevágok. Valamiféle raktárban járunk, ahonnan épp folpackba csomagolt emberfejnek tűnő holmikat pakolnak át egy…..
Nem tudom hányszor láttam ezt a videót, minden héten megnézem, pityergek rajta. Még a kispapát is rá tudtam venni, tátott szájjal nézte végig. Pedig sokszor volt már olyan érzésem, hogy ő nem olyan érdeklődő, gondolom a terhességet is sokkal intenzívebben éljük meg mi nők…..
Incifinci blog Sikerült... 2010.03.17 09:33:42
mármint a felmondás. A pénteki hiába telefonálgatások után, azt hittem nehezebben fog menni. Tegnap sikerült megbeszélni, amint viszem nekik a jogsis pénzt, már léphetek is.  És akkor most az van, hogy a párocskám segít (nekem, aki soha nem akartam anyagilag függni senkitől),…..
Incifinci blog Reszkess Tb!!!!!! 2010.02.24 09:03:55
Hát az a szitu, hogy KOCSIVAL jöttem ma melóba:-DDDDDD Nagyon durva! Ez figyu: Persze ez nem a mi autónk, csak gondoltam illusztrálom, a dolog súlyossága miatt:-DDDDD Meg persze a veszélyessége miatt:-DDDDD    Szóval, Én, 1 hetes és 1napos jogsival,1 ekkora…..
aya 2010.02.24 14:04:37
Ez van... Az ideális melltartó... 2010.01.18 17:22:10
Azt hiszem, hogy sok nőnek szinte "rémálom" ez a téma. Bevallom nekem is. Eléggé frusztrált tudok lenni attól, hogy végig nézek egy kupac melltartót és egyszerűen vagy nincs a méretemben, vagy nem tetszik a fazonja és a kosara. Vagy csak simán rossz. A különböző…..
Ádám BigGeorge Judit  Blondeandclever----avagy nem tök  mindegy hogy ki kicsoda?! Csak nem marad abba a kattogás az agyamba. Muszáj írnom.  Nem kell itt csodálkozni semmin, legalább is most azokra gondolok, akik ott voltak a blogtalin. Megbeszéltünk, nem de? Na és?…..
Incifinci blog BKV Sztrájk 2010.01.13 09:51:41
Reggel a buszon(ugye nem pesti vagyok, tehát itt közlekednek) kigondoltam egy jó kis posztot erről a nagy kavalkádról, ami tulajdonképpen már egyszer megfogalmazódott bennem, amikor a kedves MÁV-osok sztájkoltak, de mire beértem a munkába elszállt az összes ihletem, ettől az…..
Incifinci blog Coca-cola alias Coke 2010.01.06 11:26:00
Ezt talán még nem is említettem, de a mindenem a Coca-cola. Na nem azért mert annyira baromi egészségtelen lennék, hogy mindig azt iszom, mert hát ugye a sört azt nem cserélném le semmi pénzért, szóval nem tudom mért szeretem Csak úgy....Nem tudom mért egyszer csak elkezdtem…..
Mondjuk az Apám!Nem tudom, hogy kell-e mondanom, hogy a netem bekötése meghiusult a befizetetlen júpíszí csekkek  miatt............(3hónap) Ja és megtaláltam a kikapcsolási felszólítást is, ha nem fizetek 4 napon belül, akkor nem hogy netem nem lesz, de tv-m se.........Minderre…..
Lelki Kirakat Egy alvás után 2010.01.04 23:06:00
Megbeszéltük Lindával vagy 2 órán keresztül telefonon a dolgot. Be kellett látnom, hogy nem lett volna jogom úgy leteremteni, hiszen már szabad nő. Próbáltuk - merthogy én is magamban - szépíteni, hogy nem egy olyan alig ismerkedős egy-éjszakás volt, mert sokat beszélgettek, meg…..
aya 2010.01.06 11:03:39
@BigGeorge: Erre tudok ellenpéldát: egy baráti társaságon belül megismertem egy fiatal párt. Annyi szeretet és évődés van a szemükben mikor egymásra néznek, hogy az írigylésreméltó. Pont ezért alig akartam elhinni mikor elmesélte a pár lány tagja, hogy egy házibuli után egyéjszakásként kezdték és előtte soha nem találkoztak. Négy éve vannak együtt
Lelki Kirakat Linda szilvesztere 2010.01.03 22:38:00
Ki vagyok akadva. Bár már némi bor segített... Mi is történt... Lindával tartjuk a kapcsolatot. Mióta megfogalmazódott bennem a szakítás gondolata, folyamatosan azon töröm magam, hogy ne bántsam meg nagyon őt, ne jöjjön ki ebből a kapcsolatból sérülten, hogy ne én legyek…..
Régóta emlegetik már, hogy a CSI mellé a CBS egy másik procedurális-nyomozós sorozatát, a Gyilkos elméket is franchise-zá akarja kibontani, de csak most, 2009 végére lett egyértelmű, hogy a tervből valóság lesz (gondolom, sokat nyomott a latban, hogy az NCIS Los Angelesben…..
Nem éppen ritka esetek egyike vagyok, akik az utolsó pillanatra hagyják a nagy Karácsonyi vásárolgatást. Soha nem szoktam túlzásba vinni a dolgokat, mármint ami az ajándékvásárlást illeti. Se anyagilag (azt nem is tudnám), se mennyiségileg (azt meg teljesen feleslegesnek tartom).…..
Most egy nagyon különleges helyről pötyögök nektek, ugyan is itt gubbasztok az ágyikómban:-) Haza kellett hoznom a gépet, mert nagyon nagy odabenn a kalamajka és mivel sietnem kellett délután vezetni úgy gondoltam haza hozom és itt folytatom tovább:-) Aztán amikor már végeztem a…..
Olvasónk utolsó munkahelyén történt megaláztatásairól olvashattok a mai bejegyzésben. A részletekért kattintsatok a tovább gombra!  Tisztelt címzett! Böngészés közben találtam erre az oldalra, és érdeklődéssel olvastam egy 45 éves ember állás keresési kálváriáját.…..
aya 2009.11.18 11:26:04
@AmonShi: Tudok cáfolni! 19 évesen kezdtem dolgozni közalkalmazottként, fizikai munkát végeztem. Nem is volt vele semmi bajom de meló mellett elvégeztem egy főiskolát. Mire meglett a diplomám már nem volt kötelező a diplomás minimálbér, csak adható, de nem kötelező juttatásnak nevezték át. Persze nem kötelezték magukat. Később elvették a közalkalmazotti státuszt, csk munkavállalóként alkalmaztak tovább így ugrott az 50%-os vasúti kedvezmény is valamint megfelezték az étkezési utalvány összegét is. Mindezt úgy, hogy kevesebbet kerestem mint a nyolc általánost végzett gondnok
Na akkor ez most, hogy is legyen?! Vagy egyben, vagy több részletben? Hogy kinek mikor is lenne jó (az kommentben jöhet) és akkor egyeztetünk. Hogy hol az már részletkérdés, de mivel én nem vagyok annyira ismerős Pesten így a hely választása rátok marad fővárosiakra. Én már…..
Incifinci blog Kis iskolás lány 2009.10.29 12:04:00
Nem tudom mi van mostanában a csajokkal, mindenki ihletet kapott Ádámtól (nah, sikerült Fricseknek köszönhetően. Köszi neki mégegyszer)).Szóval Ádám harisnyás sztoriaitól, mindannyian felbuzdultunk harisnyát és szoknyát húztunk. Érzelmikáosz posztja után nekem is eszembe…..
aya 2009.10.30 09:37:08
Incifinci blog Az életem III.rész 2009.10.16 11:12:42
A Fater összejött a faluban egy csajjal, én az elején nem is tudtam (bármennyire is pletyós egy falu én ilyeneket nem tudtam, mert nem tartottam senkivel kapcsolatot, nem is voltam otthon), már csak akkor szereztem tudomást, amikor mondta Apu, hogy menjek bemutatkozni. Na mondom fasza,…..
aya 2009.10.16 13:35:56
@Incifinci: érezd magad jól megölelgetve! Nagyon sokszor visszhangzik a fejemben a kérdés: miért kell nekem mindenért 3x annyit kaparni mint másoknak? Ezt a kérdést most rád is kiterjesztem! Ha lesz rá válasz megírom. (valahogy én is mindig az előző életekkel magyarázom)
Ma jön a Pultos csaj, és azt találtam ki, hogy kikötöm a két kezét, csak most a hasán fekve. Aztán mielőtt bármibe kezdenék, elfenekelem az új latex kesztyűmben. Meg összeírtam, hogy mit kell vennem hazafelé, és főzök tonhalas pennét, meg veszek hozzá habzóbort...
Na mi a helyzet a kis szőkéddel? Kezdte a Pultos csaj, amikor délelőtt felhívott. Visszakérdeztem, hogy mi van? -hátha csak próbálkozott, és feladja, de folytatta, hogy arra gondolt, akivel tegnap este jópofiztam órákon keresztül. Kérdeztem, hogy ez most mi a fasz, megfigyel, vagy…..
Tegnap estefelé nézegettünk a Pultos csajjal erotikus webáruházakat, és főleg a latex cuccoknál akadtunk le. Megbeszéltük, hogy veszek egy kesztyűt magamnak, mert bírná, ha azzal fenekelném el, ő meg még kitalálja, és lehet, hogy meglepi magát nekem valamivel. Aztán csörgött a…..