Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla12

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új, kétrészes sorozatunkban megpróbáljuk bemutatni azt a végtelenül sokszínű várost, melynek New York City a neve, és ahol mindenféle és fajta ember él egymás mellett. A város legendás arról, hogy a bevándorlók különböző kisebb-nagyobb negyedeket alkottak és alkotnak a mai…..
Béla12 2015.08.03 06:24:26
Ez ám a spúrság magasiskolája; leborulok Vidovics Ferenc előtt, aki családi háza udvarán kevesebb, mint 7 perc alatt aprított fel egy mázsányi tüzelőt. Nem hiszitek? Itt a videó a bravúros teljesítményről: Az 1 mázsa fa felaprításának trükkje annyi, hogy a hatalmas tőkére…..
Béla12 2015.04.22 08:17:26
TudósBlog Megtérülés 2013.12.25 19:31:59
Vizsgafölügyelet közben fejben kiszámoltam az egyetemi informatika oktatás megtérülési idejét. Olyan meglepő számot kaptam, hogy most rekapitulálom. Valahol azt olvastam, hogy a diplomás informatikusok kezdőfizetése a legmagasabb a végzettek között: 246 eFt/hó. Tegyük…..
Vöröshajú lányok Masha 2012.12.04 05:35:00
..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Béla12 2009.04.02 06:01:42
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda:

Nincs szükség a remek szolgáltatásra, adott a telefonban a hívásszűrés opció :] a jobbak tudják a pozitív és negatív szűrést is (csak kit engedjen be, csak kit NE engedjen be)

bár tény, hogy kényelmetlen, de ki küzdjön az ember saját nyugalmáért, ha nem saját maga :]
Béla12 2009.04.02 06:20:10
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda:

igaz, ismeretlen számmal sok semmit nem lehet kezdeni :( marad a felvett telefon az asztal sarkán, aztán csak leteszi valamikor. Neki is van költségkeret; kivéve persze ha VoIP-ről beszél ingyen mert akkor nincs menekvés :))))

Marad a lelki állóképesség és nem hagyni magunkat felhúzni ilyeneken. Kellene valami központi hely, ahol az ilyen telefonos zaklatásokat követni lehet. Szolgáltató ilyet biztosan nem indít.

Blog, fórum, ilyesmi.
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..