Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ensissi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezért megérte fennmaradni, nagyon nagy meccs volt. Gratula mindkettőjüknek, hiszen Rafa bűnrosszul játszva is majdnem megnyerte a mérkőzést, az első három meccslabdánál pedig megmutatta, mekkora versenyző (a döntő szettben alig ment be első szervája, a három meccslabdánál…..
Olvasgatva a kommenteket, szeretnénk megjegyezni, hogy amit az elmúlt napokban írtunk Rogerről, az nem jelenti a következőket: Roger nem nyer több Grand Slamet, Roger nem nyer több tornát, Roger nem veri meg többet sem Rafát sem Murrayt, Rogernek vége, Roger ideje lejárt. Amit…..
Atléták.És ezt a szót most nem pejoratíve használom, annál is inkább, mert ezt a szót én képtelen volnék pejoratíve használni, hanem csak mint tényt jegyzem meg.Két játékos, akik a teniszt az elmúlt egy, illetve fél évben uralták, uralják, akikről mégis az embernek…..
ensissi 2009.03.22 22:34:00
@szabi0713n: majdnem a nagyapja... sztem. :) Oké, hogy öregesek, de ez a ember ott van a sport közvetítéseknél már legalább 35 éve... és ott tud lenni ezzel a szókinccsel, meg a felkészületlenségével. :(((
Taróczyt tisztelem, rosszul "választott" párt.
Namármost. Fernandónak van egy jellegzetes győzelmi öröme, mostanában elég sokszor mutathatja be. Kinyújtja a kezét előre, mintha azt mutatná: 5, és ordít hozzá. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, vagy miért csinálja?Ezek után ellágyul a tekintete, és küld egy puszit valakinek,…..
De tényleg csak egy:)Szóval szerintem édes mindegy, hogy nyitva van-e a Lever meg a Hisense teteje vagy csukva.Az az egy számít, hogy a feltételek egyenlőek legyenek.Például ha tudják, hogy évszázados melegrekordok dőlnek meg a héten, akkor csukják be, és hagyják is úgy.Még a nap…..
ensissi 2009.01.29 22:15:51
@Ladyashley: ha tényleg bírtad... Clijsters (csak mert én is bírtam, Heninnel együtt)
Bordin, igazad van. Már Demiéknek is klimatizálva kellett volna játszaniuk. De mint Sándor György mondta volt: "egyenlő pályák, egyenlő esélyek, én biciklivel megyek" :))))
No, hát akkor Serena és Dinara döntőznek a lányoknál, a győztes nem csak Ausztrál Open bajnok, hanem világelső is lesz.Mindketten megküzdöttek ezért a döntőért. Hú de nagyon.      Dinara két meccslabdát hárított Cornet ellen egy teljesen…..
ensissi 2009.01.29 22:06:11
@'cos_am_free: Ahogy mondod, elolvadt volna a csoki, ha nem csukják be a tetőt. ;)) (no meg a szervezők féltették az amcsi tévés bevételt)Ezzel azért szépen befolyásolták a dolgokat. :(

Három meccs, mondhatnánk - ha nem akarnánk a dolgot túlbonyolítani -, három labda híján négy orosz lánnyal, viszont azt a három labdát, azt Serenának hívják, ami azért némiképp bezavar a képbe.Mert Serena azért Serena ugye.Ha rajtam múlna, lenne egy év edzője díjátadó is,…..
Egy nap még hátravan persze, de azt azért tudni kell, hogy úgy általában amikor arról beszél valaki, hogy szeretne még a második héten is játékban lenni, akkor a legjobb 16-ra gondol.Az meg ugye kialakult.A fiúknál nagy dráma nem történt, egy valaki van még nem kiemeltként…..
Most, hogy aludtam egyet erre az első két napra, már csak pár dolgot nem értek.1. Serena ruhája2. Rafa pöttyös nadrágja3. Most komolyan, Léjt felesége egy hónapja szült?4. És akkor Ana dobta Fernandót vagy fordítva?   ..