Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arama

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jonathan Knott, Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága Nagykövetségének első embere ugyanúgy a tévé előtt izgult szombat éjjel a Britain's Got Talent döntője alatt, mint körmüket rágó, kisírt szemüket törölgető honfitársai. A közel egy éve Budapesten élő…..
w Játék határok nélkül 2009.06.29 07:30:00
1983-ban, hatévesen léptem át a nyugati határt először, Stuttgart irányában. Ebben akkor nem az volt a stressz, hogy a repülőjegyet elő kell jegyezni, meg összepakolni egy hátizsákot. Eleve kvóta volt az utazásra, mégpedig fejenként és háromévente egy alkalom. A szocialista…..
arama 2009.07.04 01:42:10
Kedves Árpád!
Nagyon szomorú lettem a cikkének olvasása után. Nem tudom, hogy hány éves volt 20 évvel ezelött. De alapvető tévedései vannak. Nekünk nem a gazdagság kellett, hanem a szabadság. A demokrácia. Amikor kimondhatod amit gondolsz, felvállalhatod véleményedet. Most nincs demokrácia az állampolgárok akaratán átlépnek, és a véleményszabadság is korlátozott. Tehát nem voltunk sikeresek. Egyéb iránt a háromhetes kinai zoknik korát éljük. Nem gazdagság, hogy minden vacak, megbizhatatlan, semmire sem jó. Nekem még mindig kivállóan működik a húsz éves hifi tornyom van olyan jó mint a lányomé. Ami új és van rá két év garancia. Az akkori mosógépek tudtak annyit mint a mostaniak, de egy életre szoltak. Nagymamám esküvőjére készitett himzett ágynemüi még mindig jók. Nem foszlanak, nem szineződnek. És ez nem a modern csodás mosószereknek köszönhetők, mert a mai ruhák nyúlnak, foszlanak, elveszitik a szinüket.Egyszerüen minden szar. Nem azért mert nam tudnának jobbat. Ennyit akarnak. Nemrég voltam bio piacon, és döbbenetes volt gyerekkorom izeit érezni. Sajnálom a mai fiatalokat. A vegyszerek hatására kötőszöveti gyengeség alakul ki. Ezért vannak stirák a fiatal lányokon. nálunk ilyen csak a második gyerek után jelent meg. És még demokrácia sincs. Ezt elrontottuk. Maga nem ostoba. Miért beszél ilyeneket? Legyünk pontosak ez a borzalmas szinvonalcsökkenés nyugaton is meg van. Ennek nincs köze a rendszerváltáshoz. A világ máig leggazdagabb embere a nyalóka feltalálója. Most minden nyalóka szintü, és nincs habos sütemény, csak azt szugerálják belénk, miközben a rossz minőséget kapjuk, hogy sztárnak érezzük magunkat. Kérem ébredjen fel.