Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végre egy hajtó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..
Végre egy hajtó 2010.05.11 17:56:55
Bármennyire rövidke az alábbi ügy, fontos kérdést vet fel. A bírói gyakorlat szerint igen, elrendelhető a végrehajtás: a tulajdonjog fenntartás tényének széljegye után felkerülhet a végrehajtás széljegyként, és ez megelőzi rangsorban később benyújtott bejegyzési…..
Az alábbi ügy a fizetési meghagyásos eljárások állatorvosi lova. A kézbesítési vélelem a jogrendszerünk talán egyik legabszurdabb intézményévé kezd válni.Tisztelt Zugügyvéd!2008 szeptember elején egy végrehajtó letiltotta a bankszámlámra érkezett fizetésem, internet…..
Végre egy hajtó 2009.01.22 20:36:24
@nabazzmeg: Brávó! Ez már színvonal!

Egyébként ebben az ügyben nem a végrehajtót kellene elmarasztalni, mível csak a dolgát végzi. A végrehajtó csak bíróság által kiállitott vh. okirat, (vh. lap, záradék), alapján jár el. Semmi köze, és nem is érdekli, hogy vki ellen miért inditanék vh. eljárást.