Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofi77

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cs. egyik kedvenc meséje a Laputa, a "cuki" Zumzumokat meg csak úgy szereti, így hát ma hajnalban megrajzolta egy képre mindkettőt. Egyre jobban ügyesedik, a gépi rajzolás a legerősebb önkifejezési eszköze lett. Megrajzolja a félelmeit, a szorongásait és mindazt ami örömöt okoz neki.A…..
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..
zsofi77 2014.08.08 13:56:12
Jaj sEm, és minden más érintett, nekem most sikerült csak idetévednem és elolvasnom ennek az Evolúciós szörnyetegnek az ámokfutását itt. :(:(
Az egy dolog, hogy nem ért semmit, nem ismer semmit, nem is akar megtudni semmit az autizmusról, vagy bármilyen más (fejlődési esetleg pszichés) problémáról, amit ő elegénsan "debilek" gyűjtőfogalomként azonosít, az egy dolog, hogy butaságát és tájékozatlanságát agresszióval, fölényességgel, és fasisztoid elvek puffogtatásával akarja leplezni, meg sem próbál empatikus lenni, megérteni az érintett családok küzdelmeit, segélykiáltásait, vagy csak arra való vágyát, hogy problémáikat elismerjék, vagy egyszerűen csak BÉKÉNHAGYJÁK őket, ha nagy észosztásában még azt sem veszi észre, hogy egy érintett édesanya blogját hányja tele, "nyominak", "kiszelektálandónak" nevezve a gyerekét, és azt hiszi, hogy a gyerekért való kiállás az autizmussal való "divatozásnak" felel meg, akkor azzal nem lehet mit tenni, azaz ember olyan szinten szociopata, erkölcsi és érzelmi hulla, az egyetlen fejleszthetetlen fogyatékos
www.youtube.com/watch?v=VY0PwbgCmZ0 (ezt már szerintem belinkeltem még az Anyamadáros trollodnak), akiből még a névtelenség és arctalanság online előnye is a legrosszabb énjét hozza ki, embertelen pusztító trollá teszi, attól nem lehet várni semmit, annak nem jár tolerancia, türelem, vagy a "vélemény-nyilvánítás szabadsága", az úgyis reménytelen, tehát ki kell vágni a szarba, ki kell moderálni, vagy be sem engedni. (Lehetséges ez itt?) Az csak rombol, elrontja a napodat, meg az enyémet is, meg mindenkiét, fájdalmat okoz, nehéz, küzdelmes eredményeidet egy mozdulattal elsöpri és még röhög is rajta, büszke magára, azzal csak egyet lehet: Totálisan ignorálni, majd reménykedni, hogy a világ afelé megy, hogy az ilyenek egy idő után kiszelektálódnak, (igen, K I S Z E L E K T Á L Ó D N A K), elszigetelődnek, magukra maradnak a társadalomban, csak egymás közt fröcsöghetik a mocskaikat, reményhetőleg egyre kevesebben.

Nem tudom, jársz-e még erre Valódi Evolúciós Nyomorék, mindegy is, ha nem te, akkor más hozzád hasonló majd elolvassa: nos ne gondold, hogy te soha nem leszel kiszolgáltatott helyzetben, hogy neked soha nem lesz szükséged az emberi társadalom jóindulatára és segítségére, és akkor majd eszedbe fognak jutni azok a büszke, öntudatos, "fűdemegmondomanagynáciigazságot" szavaid, vagy ha nem is jutnak majd eszedbe, reménykedni fogsz, hogy veled nem bánnak úgy, ahogy te bántál volna másokkal. Majd ha téged visznek a Taigetosra, akkor elgondolkozol azon, hogy tényleg az evolúció egészséges szabályait szolgálja mindez? Pedig meg lesz még itteni szavaid böjtje, ha nem életedben, akkor halálod után. Én hiszek ebben, sőt ez a hit segít kibírni azt, hogy olyan emberi társadalomban élek, ahol a levegőt a hozzád hasonlókkal is meg kell osztanom. Mint ahogy neked is meg kell az autistákkal, és ez egyre inkább így lesz, legalábbis ha élhető világról álmodozunk.

Bocs mindenkitől, a többiektől, az Emberektől, ez most kijött, úgy éreztem, hogy muszáj ideírnom, köszönöm, hogy meghallgattátok.
sEm, további sok sikert a blogíráshoz, és minél kevesebb ilyen rémséges trollt, nagyon fontos missziód van! :)