Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misung

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Komoly vita (vagy kissé kevésbé megengedően fogalmazva: hatalmas botrány) robbant ki egy újságcikk miatt az Egyesült Államokban. Nem csoda: az írás egy tabutémáról, a philadelphiai faji feszültségekről írt. Kérdés, lehet-e beszélni, és ha igen, miként egy ilyen érzékeny…..
misung 2013.03.25 09:23:46
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..
misung 2009.01.22 22:48:00
@JinMan: Egy kis trükkel megy a letöltés is, és laptopon is használhatom a 2k wapot netezésre. 2000 ft-ért havi 8-10 giga adatforgalmat generálok mobillal, de ha a laptopon is netezgetek, akkor 20 giga is meg szokott lenn. Szia. Segítenél ebben? Érdekelne a trükköd! yoc02@t-email.hu . Köszi!