Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Didi anyátok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scooby DooA dalszöveg meg zeneírók nagyon tudtak akkoriban valamit, mert ma amikor ebéd közben ezt meghallottam a hideg futkosott a hátamon és kedvet kaptam egy téglával átkapcsolni a tv-t. Végülis ez volt az a mese ami miatt kedvet kaptam a posztok megírásához...A történet: Bozont…..
A Hupikék törpikékEmlékszem régen nem fogtam fel ilyen tragikusan, sőt minden áldott reggel ezt a mesét vártam a német és magyar adókon. Felkeltem hajnalok hajnalán, és együtt dúdoltam a jól ismert dalocskát a tv-vel. Aztán felnőttem és rájöttem hogy ezek csak kék kis…..
Agyhugykő Ezt a dömpinget 2009.02.03 20:25:00
Rámszakadt egy szabad óra úgyhogy olvasgatásra adtam elaggani készülő fejemet, majd könnyekkel telt szemeimmel próbáltam befejelni hatalmas monitorom képernyőjét, hogy ne is lássam, de nem segített. Először drága kicsiny hazánk neves lantmávésze kerül boncasztlara, persze csak…..
Agyhugykő Az új "üdvöske" 2009.01.31 19:43:00
Köszöntöm a mélyen tisztel blog olvasókat, én mint az ifjú titán! Nomeg bazsit a hegyről (de vajon melyikről?) hogy befogadott mint egy kóbor macskát. Szertnék írásaimmal majd a blogot öregbíteni. Magamról nem mondok oly sokat, ez majd úgyis ki fog derülni, ha addig el nem üt…..
"A TV2 műsorvezetője ösztöndíjjal jött Magyarországra, és négyéves bábszínészképző tanfolyamra járt. A nyelvi nehézségek miatt Bharat a bábszínházban csak egy apró szerepet kapott, azaz ő lett Süsü farka – írja a Bors. Később természetesen komolyabb…..
Agyhugykő Buzulás játszásiból 2009.01.28 17:55:03
"Közösülést imitált három, meztelenre vetkőzött tízéves fiú egy Szigetvárhoz közeli település kollégiumában a közelmúltban, a rendőrség nyomozást indított az ügyben - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Zsobrák Péter…..
"Fekete Pákó úgy érzi, Delhusa Gjon szíven ütötte, mert a háta mögött azt mondta róla, hogy busman - mesélte a StoryOnline-nak. A Didikirály csak azt sajnálja, hogy az ügyet nem tudja tisztázni Gjonnal, ő ugyanis elutazott Indiába. Pákót arról faggattuk, haragszik-e…..
Hát kéremszépen... Nem érünk rá igazándiból. Suluj keményen dolgozik, meg barátnőjével... hm... van :D Én pedig a zenekaromat egyengetem. Ők jól elkhm... töltik az időt egymással, én meg próbatermet keresek. Akinek van valami ötlete hogy hol találok ilyet Győrben az írjon…..