Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacsirtafű

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke augusztus 20-án a Szent Jobb körmenethez kapcsolódó szentmisén tartott szentbeszédében elhangzott gondolatai a lombikbébiprogramról komoly vitákat váltott ki a hazai közéletben. Nemrég a 168 óra is feltette a kérdést Dr. Orosz Gábor…..
Pacsirtafű 2017.08.29 13:11:00
A gyermek Isten áldása! Az hogy ma sok a meddő pár van, annak nagyban a modern élet az okozója. A sok mesterséges vegyszer, a hormonkezelt húskészítmények a mozgásszegény élet.....
A házasfelek kölcsönös odaadásáról annyit megemlítenék hogy akik lombik programban vesznek részt azoknak igen is nagyon nagy az egymás iránti odaadása!!!! Hányan válnak el ha nincs gyermek??? Nem kevesen! Nem kis megértés, türelem és áldozat kell annak elfogadásához hogy nem lehet gyermekünk valami betegség miatt. Egy férfinek beismerni hogy benne van a hiba ha benne van nem könnyű feladat akkor sem ha nem tehet róla és ugyan így egy nőnek sem kellemes a tudat ha ő nem képes spontán teherbe esni! Miután évekig nem sikerült a gyermek, utána sorban állás, rengeteg oda szánt idő, vizsgálatok tömkelege, támogatás mellet is annyi pénz amiből kijönne egy luxus út valami egzotikus szigetre és nem kevés fájdalom! Sok mindent el lehet mondani a lombikról de azt hogy könnyű megoldás, azt nem!!!! Azt csak a tudatlanok képzelik!
Én találkoztam anyukával aki már sokadik beültetésén volt túl és még mindig csak reménykedhetett miközben hosszú évek sora pergett le mögötte!
Miért is lenne ez könnyebb vagy kisebb odaadás mint mikor két egyetemista kapcsolat nélkül összebújik a buliban és ott a baba akit nem is akartak hiszen nem is ismerik egymást?????
Ez kb ugyan olyan tudatlanság mintha a mozgáskorlátozottnak nem adnánk kerekesszéket mert Isten így teremtette akkor feküdjön otthon az ágyban, minek vágyik ki a levegőre! Ugye ilyet senki nem mond!......
A másik ellen vélemény a megtermékenyített petesejtek dolga amiket nem ültetnek be. nos kb 8 sejtig hagyják őket osztódni csak. Ez olyan állapot amikor még természetes körülmények között is még szabadon a petevezetékben halad a petesejt a méhbe való beágyazódásnak a helye felé. Nagyon sokan termékenyülnek meg természetes úton és utána vetélnek el úgy hogy észre sem veszik! A petesejt hiába termékenyült meg ha nem tud beágyazódni! Az első hónapban nagyon sokszor történik spontán vetélés! Szóval emiatt elítélni valakit az majdnem olyan mintha azért ítélnek el egy férfit mert éjszaka magömlése volt.... Meg lehet tenni, lehet ideológiát gyártani de elég buta dolog lenne....
"Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok." (Jakab 5:16) Ha szeretnél megkönnyebbülni, és megszabadulni a sérelmeidtől, szokásaidtól, bukásaidtól az életedben, akkor szembe kell nézned az őszinteséggel kapcsolatos…..
Pacsirtafű 2014.09.02 22:24:26
Az alternatív vízkarcoló logikus válasz lehet a globális felmelegedésre és arra a felvetésre, hogy a Föld 2/3-át borító vízfelületet is „be lehet lakni” egyszer. Manapság nemcsak a klímakutatók keresik a választ a környezeti kihívásokra, hanem az építészek is. Olyan modelleket próbálnak megalkotni,…..