Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibécske

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvétra még elkészülhet jeligére érkezett a szerkesztőségbe a remek Fecni blog szerzőjétől a következő remekség. Aminél nagyobb IKEA hacket még nem láttam, de tényleg és istenbizony. Na jó, talán a tárolódobozos-vágódeszkásat kivéve. Szóval: végy az IKEA-ban két…..
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..
Ugye, mindenkinek megvan a híres Beatles lemezborító? Amikor a londoni Abbey Road zebráján kelnek át? A kultikus kép azóta sokakat megihletett, de ez alkalommal egy olyan street artos megoldás is született, ami tökéletesen a blog profiljába vág. Most Snoopy, Charlie Brown és…..
Gyerekszoba Hinta és szék 2012.01.12 08:08:00
Egy egészséges kiskorú bármiből játékot kreál, és bármelyik bútordarabot képes játszótéri elemként használni. Ez szerintem semmiféle bizonyítást nem igényel, ez axióma, mióta a világ a világ. De mi van, ha egy egyszerű széket keresztezünk egy kerti hintával? A kérdés…..
  Szombaton elmentünk négyesben vásárolni a Fórumba, gondoltuk meglessük a "lapos Mikulást" (JOULUPUKKI, a lapföldi Mikulás) is, de végül a csepergő eső miatt kihagytuk, majd talán jövőre. A bevásárlóközpontba eljöttek Icu mamáék is, sőt, véletlenül…..
Zsófia gyógyulása Kontroll 2011.12.09 17:59:00
  Ma voltunk Miskolcon, minden eredményünk jó, januártól megpróbálhatjuk az ovit :)) Nekem ez felér egy karácsonyi ajándékkal! Most már kezd igazi ünnepi hangulatom lenni, ez lesz az első karácsonyunk négyesben :))..
Zsófia gyógyulása Mikulás 2011.12.07 09:05:00
   Nálunk is járt a Mikulás! Zsófi pénteken Icu mamáknál aludt és szombaton délelőtt egy színházi előadás után találkozott a Mikulással, aki Eszternek is küldött ajándékot. Vasárnap Ili mamánál voltunk, az ebéd után láttunk elsuhanni valakit az ablak alatt, a…..
    November 4-én levittem a csajokat a házi orvoshoz, mert kicsit köhögtek. Múlthét hétfőn Eszternél már tüdőgyulladást állapított meg a doktornő, ezért vissza kellett mennünk szerdán és pénteken a rendelőbe. Szerdán már tiszta volt Esztika tüdeje, pénteken…..
Bibécske 2011.11.21 13:25:59
Gyerekszoba Színes napindítás 2011.10.21 08:12:00
A legjobban azt utálom ebben az időszakban, hogy mikor felkelek, még vaksötét van, és sajnos napközben is inkább csak a szürkeség és annak árnyalatai várnak rám, a színeket meg lehullajtják magukról a fák. Pedig a színek megalapozzák az ember hangulatát, és mit ne mondjak, úgy…..
Zsófia gyógyulása :(( 2011.10.12 21:36:55
  Ma reggel szomorú hírt kaptam egy négy éves leukémiás kislányról, aki két éve küzd azért, hogy egészséges lehessen. Sajnos elfáradt és lassan feladja a küzdelmet... Személyesen nem ismerem, de lelkileg engem is megvisel ami történik. Ma azon kaptam magam, hogy…..
Bibécske 2011.10.24 16:25:30
Szia!

Nagyon rég nem jártam erre. Nem nagyon írom a saját blogomat sem, így máshova sem járok. Nyaralunk bejegyzés óta nem is voltam erre. Azóta nem is írom a blogom. Sajnos nálunk sem kerek minden. Nem egészségileg, hanem családilag, lelkileg. Egyedül vagyok a kislányommal mér több, mint 1 éve. Nagyon egyedül vagyok, hiányzik egy társ Sajnos egy gyerek nem elég a boldogsághoz. Albérletben lakunk és a testvérem is nagyon gonosz velem is Rebekával is.
Ez sajnos nagyon megvisel, így lelkileg nem vagyok toppon, ezért kedvem sincs írni, amit sajnálom, mert a kislányom emlékeit nem írom le.

Azt hittem baj van Zsófival.
De szerencsére nem vele. Csúnya ezt így leírni,mert senkinek nem kívánja az ember, de gondolom érted, hogy mire gondolok.
Nagyon sajnálom a kislányt:( és a szüleit még jobban =(=(
Ilyenkor nem tudom megérteni, miért ilyen ez a világ, miért ilyen rossz? Miért ilyen nehéz minden???
Annyira szomorú vagyok néha, hogy erre a világra jött az én kislányom is. És ez csak egyre rosszabb lesz. Van ehhez vajon jogunk, hogy kitegyük őket ezeknek?
Persze akinek nincsenek gondjai, nyugodt életet és CSALÁDBAN és minden kerek, az nem is tudja miről beszél a másik.

Na, de nagyon örülök, hogy Zsófival minden rendben. És bízzunk a csodában, mert vannak!!! Hátha!
Sajnos az ismerőseim körében is van, aki elvesztette a kislányát (egyedüli gyermek volt) több, mint két éve, de még ennyi idő után is elsírom magam, ha olvasok róla, vagyis már a nélküle élt életről.
Borzasztó. Gondolom Te is azért nagyon félsz, és nem nyugszol meg talán soha.
De drukkolok, hogy ennél rosszabb sose legyen, mint amiben most részetek van. És legyetek Boldogok ÖRÖKRE!
Remélem nekem is csak jobban hoz a jövő év.
Ebben reménykedem!
Ölellek titeket ismeretlenül is, és ne haragudj, hogy csak úgy rád zúdítottam a mondanivalómat, de néha jó egy "idegennek" elmondani a bajokat.
Gyerekszoba Mese, mese, meskete 2011.08.26 12:51:00
A következő posztot csak erős idegzetűeknek ajánljuk, horrorisztikus mivolta miatt. Beraknám a Képet a gyerekszobába rovatunkba, ha épp sorozatgyilkos énem nem szunnyadna mélyen. Minden kedves kezdő és haladó baltás gyilkos olvasónknak és azok gyermekeinek ajánlanám leginkább ezt…..
Zsófia gyógyulása Csajos nap :) 2011.04.04 10:07:00
    Zsófi számára a vasárnap igazi csajos nap volt! A déli alvás után Icu mama és Reni elvitte sétálni a Hercegnőt. Nagyon jó idő volt, gyönyörű napsütéssel. Zsozsó még "fagyizott" is (a tölcsérben tejszínhab volt). Élvezte a sétát, szaladgált,…..
A mai gyerekek vajon ismerik-e az Öreg néne őzikéje című mesét? :-)Update: oké, köszönjük a felvilágosításokat, nem őz, hanem szarvas. Attól még cuki. :-) Forrás: twitpicA találatot köszönjük Szabó Erikának. ..
   Tegnap töltöttem be a 28-at :) Itt is szeretném megköszönni Mindenkinek a kedves szavakat!   Valamikor gyermekkoromban eldöntöttem, hogy 30 éves koromig két gyermeket szeretnék szülni, az elsőt 25 évesen, a másodikat 27 évesen. Nem tudom, hogy az elhatározásom…..
   Bevallom, volt bennem némi félsz, amikor belegondoltam: mostmár két csajjal leszek EGYEDÜL itthon. Elképzeltem bizonyos szituációkat, mi lesz, hogy lesz...de rájöttem, hogy kár ezen előre filóznom, majd belerázódunk a mindennapokba. Apa amikor itthon van, sokat…..
Gyerekszoba Etsy.com - De cuki! 2011.01.24 19:38:00
... visította a fülembe nagyobbik lányom az imént, amúgy velőtrázósan. Az alábbi, Etsy-n lelt, apró termetű, kötött mackóktól láthatóan - no és hallhatóan - teljesen elvarázsolódott  a leányzó - megjegyzem, most jómagam is hasonlóképpen érzek és ez nem csupán az…..
   Január 22-én, 11:50-kor megszületett Eszter :D A születési súlya, hossza és fejkörfogata is pontosan annyi, mint annak idején Zsófié volt: 2900 gramm, 54 cm és 34 cm. Tegnap délután jöttünk haza a kórházból. Zsófi kacagott, amikor meglátta Esztert.…..
Zsófia gyógyulása Karácsony 2011.01.01 20:57:00
December 24. Reggel apa behozta a kicsi fenyőfánkat, ami nem sokkal nagyobb, mint Zsófia. Először nem tetszett a Hercegnőnknek a csupasz fa, de miután Ő tehette rá az első szaloncukrot (amiket természetesen meg is kóstolt), nagyon belejött a díszítésébe:A Szentestét (vagy…..
Bibécske 2011.01.02 11:03:59
Zsófia gyógyulása :D 2010.12.15 08:03:56
Nem mertem eddig elkiabálni... Zsófia vasárnap este óta nem lázas :D Ma kellett volna megkapnia az influenza elleni védőoltást, de megbeszéltem a háziorvossal, hogy toljuk el egy héttel a szurit, mert pénteken megyünk Miskolcra, kontrollra és nem szeretném ha torzulna a Hercegnő…..
Gyerekszoba Mila álmai 2010.08.23 13:54:00
Van annál jobb dolog, mikor alszik a gyerek, és szülőként csak állunk felettük, lesve, milyen nyugodt, békés az arcuk, minden vonásuk? Ki ne próbálta volna találgatni ilyenkor, hogy a szétvetett lábú-kezű kölök fejében vajon éppen milyen álmok pörögnek serényen? Szerintem…..
Bibécske 2010.08.23 15:37:39
A horrort filmeken szeretjük, mert borzongani, félni kicsit jó. És a gyerek íróasztalán mit szólnátok egy kis szemkitolásos borzasztósághoz? A designerre ráférne pár év pszichoterápia, mert szinte biztos vagyok benne, hogy baltásgyilkos hajlamokkal rendelkezik az, akinek kipattan a…..
Zsófia gyógyulása Augusztus 16. 2010.08.17 09:00:10
Zsófia ma 20 hónapos :) és ma egy éve, hogy 4 hónap után haza jöhettünk Miskolcról :) El sem hiszem... a fontos dátumok valahogy beleégtek az emlékezetembe, de nem bánom, így nem felejtem el, honnan indultunk és hol tartunk most.Zsófi kész hölgy :) naponta ruha- és…..
Zsófia gyógyulása NEGATÍV!!! 2010.07.26 12:07:27
Most hívott a doktornőnk, Zsófi csontvelő mintáját részletesen átnézték, és az eredmény negatív!!! Hála Istennek nem találtak semmi kórosat!!! Nagyon megkönnyebbültem, örömömben potyognak a könnyeim... nem is tudok mit írni. Boldog vagyok és hálás. Vannak terveim... sok-sok…..
Mit tehet az egyszeri várandós, még "csak" háromgyermekes anya, Ashley Ann, ha a  férje Egyiptomba utazik nem sokkal a szülés előtt? Naná, hogy bútort kezd gyártani a család egyetlen leendő leányutódjának. És nem csak sima virágtartót, vagy falra szerelhető…..
Bibécske 2010.06.30 22:49:23
Az én kislányom holnap lesz másfél éves :) Annyira bájos és kedves... ahogy megpuszil, simogat, hozzám bújik, rám hajtja a fejét, ugrál rajtam, "kerekecske-dombocskát" játszik velem a saját nyelvén, illegeti magát a fodros ruhácskákban, önállóan felveszi a…..