Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brumbal

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk végre hol tart House a hetibetegekkel, a botjával meg a Jimmyvel való élettársi közösségével így a 6. évad vége felé közeledve. Pont egy neki való eset érkezik most, ahol a betegség kiderítésén kívül lehet egy kicsit kapcsolatokról és monogámiáról filozofálgatni,…..
brumbal 2012.02.03 15:07:52
Kellőképpen hosszú felvezetést kap ez az epizód, hogy átérezzük, mennyire nem mindennapi környezetből érkezik az aktuális hetibetegünk. Egy reneszánsz vásáron vagyunk, pontosan olyan, amilyennek elképzelnénk: árnyékszék, buggyos ujjú, korhűnek tűnni akaró ruhák, meg sok…..
brumbal 2011.10.02 23:55:28
Na nézzük a legújabb hetibeteg-kínálatot, csapat Jimmy irodájában terpeszkedik kényelmesen, és House orra alá tolnak unalmasabbnál unalmasabb aktákat. Mester ráérősen ásít, ne sértegessetek már ilyenekkel, olyat mutassatok, amelyiknek két feje van, vagy valami. Foreman előránt…..
House-nál érdekes vendégek vannak, vagyis a sürgősségin, de House önként lecsap rájuk, mert messziről látszik, hogy rosszfiúk, és legalább nem lesz unalmas hetük. A két fickó nagyon úgy néz ki, hogy sötét üzelmekben utazik, gyanús az űzött vad tekintetük, amivel minduntalan…..
Hat évadon át nem nyúltak hozzá a House bevezető képsoraihoz, de a hetedik megkapta a ráncfelvarrást. Jobb lett? ..
brumbal 2010.09.20 21:50:19
@perrymason: Ez az eredeti zene. Bizonyos országoknak saját főcímzenét komponáltak.

Amúgy másodszorra már egész nézhető. De jobb semmiképpen sem lett.
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
brumbal 2010.05.07 21:26:25
Sziasztok!

@Ebzon: "Na már most lehet igazatok van és nem harmadrangú színészek, de akkor 3ad rangú szövegíróink vannak, ezzel meg ugyanott vagyunk."
Nem értem, hogy ha nem tulajdonítasz jelentőséget a magyar nyelvnek (amihez a helyesírás igenis hozzátartozik), akkor miért sérelmezed a szinkron igénytelenségét. Ettől még persze jogos, amit írsz. Én ugyan magyarul nézem a House-t, de a negate-regnál fordítás még mindig fáj.
 Nos, felkerült az utolsó ajándék, hamarosan vége a játéknak is - valószínűleg mindenki epekedve várja a végső leleplezést, mikor is kiderül, kik a rejtélyes alkotók. Meglepő lesz, hogy néhány szerző neve kétszer is szerepel a listában; ők voltak azok a segítőkész…..
Kívánság Üst Brumbal ajándéka 2009.02.23 20:55:27
  Ajándékozott: Brumbal Korhatár: 12 Figyelmeztetések: nincs Leírás: Topher egy kétbalkezes, ám szeretreméltó griffendéles diák, aki egyik nap találkozik egy nem mindennapi beszélgetőpartnerrel... A cím jelentése olvasható a novellában. (a végén Topher ezt ajánlja…..