Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Cid

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...ami ma történt. Ismét szembesülhettem a magyar rögvalóval, az intézményesült lopással, mutyival, közpénz-lopásnak. Igazából persze pitiáner tételről beszélünk, ez nem is kérdés, csak tetszenek tudni, sok kicsi sokra megy... A hajtás után tovább puffogok. Bizonyos…..
Arc Poetica Rettegj 2009.11.19 17:19:00
"Vigyázz! Támad a Röfi!" Röviden ezt hangoztatta a negyedik hatalom. Igen a Média. Világot lehetne vele hódítani. De lehet már hódítanak is.Tegnap sikeresen beoltottak így már a "védettek" közé tartozom. Hűű de jó nekem. Kisgyermek koromban is beoltottak, és…..
Arc Poetica Betyárhadsereg? LOL! 2009.11.09 19:45:03
Unalmas perceimben fedeztem fel a betyárok oldalát és igazán elgondolkodtam... ennyire butulunk?Ezen a honlapon mindenki elolvashatja kik is ezek a modern betyárok. Az ő szemükben "a köztársaság törvényei mit sem érnek". Na puff ez szép, innentől tekinteném őket…..
Gondolom már mindenki hallott a két nagy rádió, a Sláger és a Danubius igencsak vesztes helyzetéről. Sajnálom a két rádiót, de leginkább a Slágert mivel minden reggel hallgattam. Igaz csak félórát de akkor is ... nem lehet mit mondani...szerintem jó kis rádió (volt??). Érte…..
Történt ma délután, hogy hazafelé utazva a járatos buszon, ellenőrök szálltak fel. Nem is volt problémám, ugyebár a közelmúltban sűrűsödő ellenőrzések miatt szinte márrutin szerűen vettem elő a bérletet, az igazoló lapot és a diákigazolványt de... :"...már felettem…..
Dialogus:-70 éve...-1939 szeptember 1.-70 éve...-Adolf Hitler náci Németországa-70 éve...-és Lengyelország-70 éve...-na meg ami utána jött...-70 éve...-...az emberiség legnagyobb háborúja és ezzel...-70 éve...-...62 millió halott.- hetven éve...-Peace?!-Peace!? u.i.:…..
... mondj bármit, a nép éljenez!    ..
Az utóbbi 2 hétben eléggé megjártam a világot ugyanis volt "szerencsém" Erdélyországba kiruccanni. Egy kis hegymászás egy kis székely vendégszeretet... Na de egyszer azonban betévedtünk egy Spar üzletbe, ugye ide is betörtek a multik. Ekkor mintha csak a …..
Arc Poetica Fizetős a Pirate Bay? 2009.07.02 20:27:00
Nos, aki tudja mi az a Pirate bay az most nagyon meglepődhetett a következtetésen alapuló címen. A történet azzal a 4 svéd fiatalemberrel kezdődött, akik megalkották a fenti ingyenes fájlmegosztó honlapot, amiről teljesen ingyen szinte bármilyen filmet, zenét programot stb-t le…..
Arc Poetica SuperObama 2009.06.23 19:55:00
Arc Poetica Ég veled Robi! 2009.06.16 12:17:00
Június 15.-től kerül forgalomba az új kétszázforintos érme, melyen a "nép akaratából" a lánchíd lesz látható. Hasonlóan a százforintoshoz, ez az érme is kétféle ötvözetből készül majd. A régi papír kétszázasokat novemberig lehet használni.Az érdekesség: a…..
Arc Poetica Távkép 2009.06.12 23:31:00
A mai nap 2009. június 12-e egy mérföldkő lehet a televíziózás történetében. Ugyanis mostantól az Egyesült Államokban valamennyi tévéműsort digitálisan sugároznak. Azon analóg készülékkel rendelkezők akik nem szereznek be jelátalakítót, már csak a "hangyák…..
Előre kijelentem nem vallásos témájú írás következik! Akinek kell az tudja kinek szól.Boldog Születésnapot Szentlélek! Valószínűleg mire ezt a apró kedvességnek szánt postot olvasod már kijelentheted TÚLÉLTED azt a napot.. :D. Nem is ragozom tovább a szót mivel mennem kell,…..
Arc Poetica Nézőpont kérdése!? 2009.04.29 20:25:00
Nézőpont kérdése. Az alábbi képre ez igen csak jellemző: ..
immortalis Születésnapomra... 2009.04.18 14:37:23
...adjatok végre Levegőt!Mert én "nem így képzeltem el a rendet..."Köszönöm mindenkinek, akinek eszébe jutottam a mai napon...
Arc Poetica Régimódi család? 2009.04.13 22:25:00
Talán annak tűnhet "famíliám" látva, hogy a mai családalapítók miként élnek meg egy nagyobb ünnepet -legutóbbi esetben egy húsvétot-: Elmennek a nagymama ebédjére esznek egy jót és azzal a tudattal ,hogy hál'istennek ma sem kellet főzni a desszert után kocsiba…..
Arc Poetica Nagy Alma 2009.03.12 20:38:00
Mostanában gyakran hallottam azt, hogy New York City-t Big Apple-nek nevezik. Amikor először olvastam egy szövegbe fogalmam sem volt, hogy mit akarnak egy almával de később kiderült... a Nagy New York városáról van szó.Rövid idő kellet ahhoz, hogy rászánjam magam a keresésre és…..
Arc Poetica Logikus vagy érzelmes? 2009.03.06 22:07:00
Még anno 2007-ben a Daily Telegraph kiadott egy cikket amelyben egy kép alapján állítólag eldönthető hogy agyunk melyik féltekét használjuk. Érdekes kérdés, én nagyon kíváncsi voltam rá és el is végeztem a "tesztet" ami csupán annyiból áll, hogy megtekintjük azt…..
Arc Poetica Az EU kapuja - Koszovó 2009.02.17 16:49:00
A mai nap ünnepli 1. születésnapját a kétes állapotban lévő független Koszovó. Ezen felbuzdulva elhatároztam, hogy egy sorozatba fogok kezdeni, amely bemutatja az EU-val szorosabb kapcsolatot ápoló országok rövid történetét és jelenének legfontosabb problémáit. A posztszovjet…..
Napokban a neten böngészve találtam egy érdekességet.A történet  bárszék-közgazdaságtan (barstool economics) címen fut, és valamiért szegény David R. Kamerschennek, a Georgia Egyetem professzorának tulajdonítják az írást, pedig nem ő volt az elkövetője. Na de Kedves…..
A "gázháború". Így jellemezte az utóbbi napok orosz-ukrán gázvitáját a sajtó. Gázvita Kijev és Moszkva számára, de válság az európai felhasználók számára. Ezt a két ország közti gázár vitát -ami miatt egy sor európai ország rendesen megúszta levét- csak igen…..