Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitman76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista első feléhez kattints IDE. - Mi a fene ez? - A fénybunkó. Ez a fegyverünk. - Működik? - Hát ööö... >BAMF< - Nem rossz. Sylwester Stallone és A pusztító...
Hitman76 2014.07.28 20:11:03
Az M41A impulzuspuska egy M1A1 Thompson géppisztoly átalakítása, a cső alászerelt "gránátvető" egy Remington 870-es sörétes puskából készült,melynek hőpajzsa és előágyszánja egy Franchi SPAS-12-esről származik.
A Starship Troopers c. filmben szereplő Morita MK I egy Muzzelite MZ14 gépkarabélyból készült, mely a Ruger Mini-14 egy variánsa. A fegyver csövére egy M60-as géppuska lángrejtőjét szerelték. Itt a cikkben kicsit keverted a dolgokat. A cső alá szereltek egy Ithaca 37-es sörétes puskát.
A Terminator c. filmben egészen pontosan egy AMT Hardballer .45 Longslide típusú fegyver szerepelt lézeres irányzékkal.
Tony Montana a Sebhelyesarcú c. filmben ténylegesen egy Colt AR-15-öst használ, melynek van olyan verziója,melyre m-203-as gránátvetőt szereltek. Azonban egy a kiegészítő nehezen beszerezhető volt anno, ezért a film fegyvermestere egy Cobray CM203-as jelzőrakéta kilövő eszközzel helyettesítette, mely nagyban hasonlít az éles gránátvetőre. Ezt a megoldást alkalmazták a Predator első részében, Arnold fegyverénél.
A Kill Bill-hez használt illusztrációdon nem Uma Thurman szerepel. Linkelek egy képet, melyen viszont ő van. Láthatod, hogy a kardján a tsuba egyedi formájú, a te képeden azonban nem ez a fegyver szerepel.

whatculture.com/wp-content/uploads/2011/07/killbill.jpg

A taxisofőrben Rober De Niro ténylegesen egy Smith & Wesson Escort pisztolyt használ, melynek űrmérete .22 LR (Long Rifle). Ez a lőszer 5.66–5.73 mm átmérőjű, tehát a 22 mm bizonyosan hibás.
"Dióhéjban" ennyi! :D :D
2008 augusztus 7-én grúz erők támadást indítottak orosz békefenntartók ellen, továbbá oszét és abkház területekre nyomultak be. Az orosz medve válasza gyors és kíméletlen volt, így gyakorlatilag másnapra a grúz hadsereg javarésze szétdobálva felszerelését, és járműveit…..