Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskalacs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsellér Rocky Béterv - korábbi keresztnevén: Métely - begorombult! A mértékadó Gumicukor Hírblog információ szerint Zsellér elvetette a sosem volt sulykot és bedurvult!Mint arról korábban már beszámoltunk, Béterv felszállott az Olimposzra, mivel a honi főisten, Nyitrai Főmogul…..
Megrázó hírt osztott meg velünk Seggbeteszi Rita szomszédja, Tarajos Mariska néni! Drámai pillanatok következnek, mi is a szék karfáját szorítjuk, mióta megtudtuk, úgy összpontosítunk, hogy a hullámokban támadó idegösszeomlást elkerüljük. Seggbeteszi Rita kiadta Undok Lecó…..
A legkedvesebb isitársa bizalmasan elárulta Seggbeteszi Ritát! Megdöbbenéssel értesültünk a húngárijai dzsídípí éves balanszára is fenyegető hatással lévő legújabb fejleményekről: Seggbeteszi Rita ismét Undok Lelenccel alkot egy párt! A megrázó és egyben…..
kiskalacs 2009.06.13 11:20:54
Álbijon, te cudar hon! Mennyivel derűsebb hajléka a léleknek Húngárija, a lágy lankáival, a te kies tájaidnál! - Na, nem tudom, mi szállt meg, drága magyari testvéreim de ma épp’ ez a kis frázis-igazgyöngy ütötte fel fejét bensőmben, gondoltam csöppnyi ajándékként…..
A dolog engem megrázott, megmondom őszintén drága magyari testvéreim... Jó, hogy elválltunk már az Asszonnyal, (A Maddie-t én így híjjom, mer' nagy köztünk az egyetértés) de szépen éldegélünk most is. Olyan ez, mint egy karmikus csoda, egyszer esik meg az emberrel ebben a…..
kiskalacs 2009.06.09 12:33:48
Megrázó hírrel indul a reggel: Sóher Lófej és neje, Lófejné Tekla Péla hajléktalan-szálláson töltötték az éjszakát! Lófej -az ipari hulladékot élelmiszerként forgalmazó, két lábon járó, megszemélyesített münchauen-szindróma - üvöltve zokogta el az ismert hírportál…..