Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doncika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolhatnád, hogy manapság igen kevés nagyvonalú ember él az országban, és a véleményed nem is állhatna távolabb a valóságtól. Tele vagyunk velük, talán csak nem veszed észre őket, mert nem a méregdrága éttermekben, vagy a luxusautók volánja mögött kell keresgélned. A…..
doncika 2012.07.10 18:35:49
Én pécsi vagyok és bizony nagyon vártam az autópályát. Mi az M7-esen jártunk Bp-re és borzasztó volt a másfél óra Siófokig, tele mezőgazdasági gépekkel, őzekkel, rókákkal stb. Szóval veszélyes volt, ez meg biztonságos. Míg úgy kb. 2,5 óra volt, most másfél óra nagyjából az út.

Azt meg nem vette észre a sok kesergő, hogy már jó ideje belátta az üzemeltető, hogy a 110-es táblák nagy része tényleg nem kell és kiegészítették a felesleges táblákat azzal a jellel, hogy csak esős csúszós időben kell betartani? Így tényleg csak néhány helyen maradt meg a 110-es tábla.

Tavaly nyáron még mindkét fél sürgette a horvát és a magyar autópálya összeköttetését (
www.bama.hu/baranya/kozelet/surgetnek-az-autopalyak-hataron-atnyulo-osszekoteset-389095), mert értelme csak úgy lenne ennek az autópályának, de sajnos a múlt héten kiderült, hogy a mi oldalunkon erről letettek, pedig csak 19 km-ről van szó a magyar oldalon, a horváton 30 km. www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-epul-tovabb-a-hatarig-az-m6-os-autopalya-449660

És nem ráz az út.

Miért elégedetlenkedik egyébként mindenki???? Főleg a nem pécsiek. Nekünk nagyon hiányzott az M6 és kész. Mindig minden fejlesztés Budapesten történik vagy a környékén, pedig mi is ugyan úgy fizetünk adót, mint a pestiek, mégis a mi pénzünk nagy része is oda megy. Sajnáljátok tőlünk ezt a kis luxust?? Ti bárhová mehettek, mindenfelé autópálya visz benneteket. Nálunk sajnos nem így van. Ha Ausztriába megyünk, vagy választjuk a "jó kis2 utakat Nyugat-Dunántúlon, vagy mehetünk Pest felé M6-M1. Ti meg csak beugrotok az autóba és pár óra alatt ott vagytok mindenhol. Úgyhogy ne elégedetlenkedjetek és ne irigyeljétek azt tőlünk, ami már nagyon-nagyon régen kellett.
doncika 2012.07.10 19:01:29
@lepapir: Azzal,hogy ott a tábla 110-et mutat, ha azzal hajtasz rá, nem fogsz guminyomot hagyni. Ha 160-nal, akkor igen.
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
doncika 2009.09.02 17:45:16
@vazsmegyeigerdezsház: Ó, nálunk Pécsett nincs felszólító. Nekem március 15-ig kellett volna befizetnem a súlyadót és az ingatlanadót; mivel nem értem rá, kicsit később, április 2-án fizettem be - jó, bocsi, késtem, de nem sokat. Április 3-án látom az netbankomon, hogy aznap leinkasszózta az önkormányzat mindkettőt! Alig több, mint 2 hét késedelem után, felszólítók nélkül! Vagyis így duplán lett kifizetve. Utánanéztem, hogy ezt megtehetik-e. Naná! Sőt, úgy szól az önkormányzatokról szóló jogi passzus, hogy felszólítást küldHETnek tartozás esetén, vagyis nem kötelező nekik, viszont inkasszózhatnak bármikor. Tetszik? Természetesen felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egy végtelenül kedves hölgy igen megértő volt, de azt mondta: sajnos, higgyem el, ezt a rendelkezést, hogy 2 hét után inkasszóznak, nem ők találták ki. Ez magyarország, direkt kicsivel írva.