Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schnippchen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Két egymástól eltérő tevékenység. Különböznek egymástól, mégis van amiben egyeznek, és ezt úgy hívják, szenvedély. A futást, én a sportok narkotikumának hívom. Aki rászánta magát, és már legalább egyszer kóstolhatta erőfeszítéseinek gyümölcsét, valószínűleg…..
A cigány (asszonyok egy része) jobban szereti a pénzt, mint saját gyermekét. Nagyjából így szól az edelényi polgármester vádja. A nagyon súlyos állításhoz Molnár Oszkár még az arcát is adta, amikor rezzenéstelenül belemondta a kamerába: cigány asszonyok, a terhesség ideje…..
schnippchen 2009.09.13 00:25:24
jobbszocpol.blogspot.com/2009/09/magzatkarosito-modszerek-varandos.html

Ez meg egy másik blogbejegyzés a témában.
Az egymáshoz közeledő „nemzeti radikális” párt és a szélsőjobboldal szervezetei nem jobboldaliak a szó semmilyen értelmében sem és a konzervativizmussal semmilyen szinten nem állnak kapcsolatban. A szélsőjobboldallal, a „jobboldali” Marat-kkal szembeni…..
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..
Dugó után egy újabb többgyermekes fiatal apukát ismerhetünk meg. A kaposszerdahelyi, 35 éves férfi 8 gyereket nevel feleségével. Viszont neki nem gyűjt senki a Filmszemlén, így anyagi gondjai vannak. Idegességét pedig dührohamokkal valamint játékgépezéssel vezeti le.Ez történt…..