Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dokinő

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem haszontalan a legújabb MSZP-kampány kapcsán beszélni arról, hányan is élnek a létminimum alatt.„(..)négymillió a szegény ember, közülük másfél millióan a létminimum alatt élnek” – az MTI beszámolója szerint többek között ez hangzik el az MSZP legújabb…..
Megy a vita az új köznevelési törvény óvodásokkal kapcsolatos „részeiről”.  Ugyebár egyrészt elő akarják írni, hogy 3 éves korban minden kisded menjen szépen óvodába, másrészt viszont nincs elég hely most sem. Már megszokta a rendes NERtárs, hogy itt turulisztánban…..
Dokinő 2013.03.01 19:50:43
@csepke: abszolút :-) Csak úgy megállapítom olykor, ahogy mások egymásnak szegezve a kést ölik egymást egy-egy blogválaszban, főleg ami politika. Nyilván nem érthetünk egyet mindenkivel, mindenki más szinten nézi ugyanazt a problémát, mások a privilégiumok is, viszont ilyenkor kéne belépnie az elfogadásnak - hát ez sajnos nem működik Mo.-on :-(
Dokinő 2013.03.01 19:52:49
@lbm-NERtárs -): ha gyerek téma van, szívesen:-)

"blogok kommentjei piciben mutatják egy ország társadalmát" - hát ez biza így van :-) Akik agyonfröcsögnek egy nekik nem tetsző írást, azok gondolom életben is hasonlóképpen viselkednek.
Dokinő 2013.03.01 20:13:56
@csepke: ez csak álnév :-D Nem bírnék egészségügyis lenni. De le a kalappal, aki bírja egy életen át. Ilyen szinten nem tudnék emberekkel foglalkozni, meg ugye mindent el viselni, olvasok egy-két orvosi blogot, hát kemény. Ha mindenkire mosolyogsz (én szoktam) akkor valahogy egész más a reakció. Elég ritkán fordul elő, hogy morgás a reakció, vagy ha valamit szólok, akkor leugatnak. A meglepő (nem várt) helyzetekre a másik fél is nem várt módon reagál ;-)