Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b2

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
b2 2009.12.30 18:27:09
@Azbennvót!: ott a pont!
b2 2009.12.30 21:58:43
@NickJ: Na baszki! Te se vagy semmi! Paraszt furkó falusiak mi? Lehet öregem, hogy egy tökös parasztgyerek több pinát látott már, mint te! Ezt csak úgy mellékesen: Ha nem tudják ki az (mert ugye papírzacskóba' laknak bizonyára, meg a zinternet se' épült még ki, meg arról se tudják, hogy mi az, meg valszeg TV sincs "vidékön"), akkor honnan tudják, hogy expornós??? Ha már fitymálsz, legalább nézdd meg mit írsz!
Ha valaki most látott életében először trash-realityt, azaz proli-valóságshow-t és valamilyen isteni szerencse folytán még a délutáni beszélgetős műsorok amerikai anyukájáról, a Jerry Springer Show-ról sem hallott, az minden bizonnyal döbbenten nézte a Benkő feleséget keres…..
b2 2009.12.17 22:23:51
@Der Beste: Sajnos nem emlékszem egész pontosan, egy cikk mellékvonala volt csak a dolog, amikor is mélypontra jutott az ősszel a TV2 nézettsége. Kérdőre vontak valakit a TV2-től (asszem egy csajt), aki a reklám értékesítésért felel ha jól emlékszem, és ő válaszolta, bizonyítványát magyarázva, hogy a TV2 reklámbevételeivel gond egy szál sem, merthogy a reklámidő értékesíthetősége nem áll egyenes arányosságban a nézettséggel. Megpróbáltam visszakeresni a cikket, de nem találom. Remélem elhised, hogy nem találok ki magamtól ilyet.
Amúgy, ha normális, egészséges verseny lenne a kereskedelmi csatornák piacán, természetesen nem tehetné meg a TV2, hogy kb. létezése óta az RTL után kullog, azt másolja és huszad rangú és minőségű műsorokkal kápráztatja a nagyérdeműt. Ugyanis rég eltűnt volna a süllyesztőben, az RTL-lel egyetemben. Ha pedig nem, talán akkor is jobban jártunk volna. Én csak annyit kérnék amúgy, hogy az összes kereskedelmi TV kapjon országos lefedettséget, pl. kábelen, vagy tányéros tv-n, alanyi jogon járjon, vagy mindegyikért külön kelljen fizetni...és végre ne csak csomagokban tudjak vásárolni, hanem szemezgetve. Az már verseny lenne, és nem kéne a sok szart megrendelnem ahhoz, hogy egy csatoranám meglegyen, amit szeretnék nézni. tuti nem lenne közte sem RTL sem TV2. De ez nem megy!
Szal addig ezeket fikázom és kész!
90 Capella - U got 2 Let The Music 2009.11.23 21:35:00
Év: 1993Nemzetiség: olaszA Capella az egyik legdurvább 90es évek zene. Eurodance a javából, minden megvan belőle, ami akkor kötelezőnek számított: "néger repper hajjal", szőke bula, táncosok, akiket lehetett utánozni a sulibulikon és a tini diszkóban. Igaz, hogy az alap…..
b2 2009.12.03 20:35:24
@Bettie Page: na ennyire azért nem szólt ám be!

minden esetre ez a poszt is marha fasza lett! Jót derülök szinte mindegyiken! Jó blog...nah nem nyalok többet, de kb 100 éve vágytam vmi ilyesmire!
b2 2009.12.03 20:41:22
@Gudea enszi: :D:D:D jaja! hasonlóan!!!
90 A betelefonálós vetélkedők 2009.11.29 19:00:00
„Helóhaló Elektorkalandorok! Ma ismét jelentkezünk! Szólítom az első játékost! Hállló! Ki van a vonalban? Mutatkozz be légy szíves!” 15-20 évvel ezelőtt még nem ostoba, köteg húszezressel magukat simogató plázacicák hívták telefonos játékra a magyart, hanem a…..
b2 2009.12.03 17:55:36
A Fideszből a KDNP nemzetbiztonságisává átalakult Simicskó papa gondolta, nyilatkozik egy jó gyengét. Nem is akármivel kapcsolatban tájékoztatta a sajtót. A mai rémes és ijesztő pécsi egyetemi lövöldözésről volt néhány - pontosabban egy gondolata. Az mondta, hogy:…..
b2 2009.11.27 18:09:52
@Kandabula: ez így off lesz, de: talán előbb arról emlékezzünk meg, hogy a 2002-es választásokat elég nagy valószínűség szerint elcsalták, a szavazatok újraszámlálását pedig megtagatdták, aki tüntetett miatta azt lehülyézték. Azt hiszem a normaszegést nem a zárpádsávosokon kéne számon kérni.
b2 2009.11.28 11:39:09
@bm613: lehet azért nem válaszoltak mert nem értették a kérdést? Azt hiszem az emberi fantázia elég nagy. Vegyük például a cigánysorok kilóra való megvételét. Vagy a szavazáshoz busszal oda szállítottakat. Vagy a szavazóbiztosok lekáderezését. Vagy mondjuk a lakhellyel való manipulációkat...Lamperth Mónika nagy tudója annak, hogyan lehet egy személyt két helyen leszavaztatni, olvass utána. Ja és azon is lehet mosolyogni, hogy eltűnős tintával lehet-e manipulálni. Persze, hogy lehet. Roppant vicces is, amikor véletlenül valaki felfigyel arra, hogy egy adott választókerületben a lapok felén nincs semmi.
b2 2009.11.28 11:56:21
@Kandabula: egyébként pont ez az a hozzáállás, amin nem tudom, hogy sírni vagy nevetni kéne. Ez a fajta cinizmus. Valahogy nem értem a poént. Tehát, ha tényleg nem csaltak, minden rendben volt, akkor fogjuk, újraszámoljuk, aztán le is csitítottuk a sok hülye mélymagyart. Ehelyett, mint mindig, a komcsi reflexek alapján cselekszünk és tagadunk, ellenkezünk, körömszakadtáig. Persze én tudom, hogy te és a veled gondolkodók, a messzemenőkig megbíztok ebben a bagázsban. Elvégre még akad köztük, olyan is akinek nem kellett bíróság elé állnia. (bár ami késik nem múlik) De nem akarlak én meggyőzni, mert valószínűleg nem lehet, ha az elmúlt 8 év nem győzött meg akkor én már tuti nem foglak. Meg amúgy is, a zorbánviktorék azok majd még aztán ennél is sokkal többet lopnak/csalnak/hazudnak, sőt királyság lesz, meg diktatúra és csak kárpátiát fog játzsani a petőfi és horty rádiónak fogják hívni. ja a cigányokat pedig a zsidókkal együtt lövik a dunába...ejjj de szörnyű lesz!
Új rovat indul a mai napon: a népszerű Zssablonkarakterek , a Zshelyszínek és az általam méltatlanul elfeledett Zsállatok után itt a Zssablon jelenetek rovat. Ami, ahogy a nevében is benne van tipikus filmes jelenetekkel foglalkozik. Első részünk a filmes autós üldözést mutatja…..
Subba Subba Hits: Proli pop 2009.11.06 10:00:00
Van egy borzasztó ciklus, amiben valami furcsa hátsó egyezség szerint a gagyi zenék levegőbe kerülése egyetemesen működik. Úgy nagyjából három hónapig szokták baszni a fülünket a kiadók a minősíthetetlen pop szaraikkal, aztán jön az újabb adag amit ki se tudsz kerülni.…..
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
b2 2009.10.28 16:56:51
@Herr SturmLiberator: így van! 100%-ig egyet tok érteni! mire akar itt akárki is semleges meg objektív lenni...(ez nem szervesen kötődik ide, de a média egyensúlyhoz hellyel közzel: szal van egy dolog amit állatira nem értek, van ugye a hírtv-n a célpont, utálják is rendesen a szoccerek, lassan azzal riogatják a gyereket ha nem eszi meg a spenótot, hogy elvisz a célpontosbácsi. szal ha a fidesz is hemzseg a különböző botrányos ügyektől, ki sem látszik a korrupció mocsarából, akkor hol van az ATV hasonló műsora? feltételezem, hogy a maszop is örülne ha megspórolnának neki némi kampányköltséget a fidesz ármánykodásának felderítésével, meg azt is feltételezem, hogy a maszop környékén is vannak tettrekész újságírók. hol van akkor az a sok lőpor amit el tudnának durrogtatni secperc alatt...városi legendákra futja a "baloldalnak", egy darab alátámasztást, bizonyítékot még nem láttunk, ha viszont egy szebb időben kivizsgálják mindazt az ügyhalmazt amit az az egy műsor feltárt, hát másra ideje sem jut a nyomozószerveknek...bocs az offért, de erre kíváncsi voltam mindig is, hátha más is.)
b2 2009.10.28 17:25:54
@Viktus: hát pont ezért mondom hogy talán nem ártana az úgymond baloldali médiának kicsit összekapnia magát, mert amit adnak az egy nagy kalap híg fos, csak hogy támogatták/támogatják őket minden féle csatornákon. a minőségi tényfeltáró újságírás talán kizárólag erre a műsorra jellemző. és mivel ők nyíltan a szocik és a szadesz orra alá szeretnének borsot törni nem kell azt várni tőlük hogy majd elkezdenek a fideszesekre rámenni. ez van, nem objektivitás. de nem is ez a gond. az a gond hogy a másik oldalon nincs semmi, csak a szardobálás, meg az ilyen olyan fideszes önkormányzatok fikázása egy darab bizonyíték nélkül. (sőt talán rémlik még az üvegszemű államtitkárunk aki fűt fát feljelentett aztán még neki kellet a bíróságra járnia a teljesen alaptalan vádaskodásai miatt) ezek a srácok meg veszik a kamerát meg a mikrofont és utánajárnak...a vádaskodáson kívül ki néz utána fideszes stikliknek??? max a vastagbőr...
Nézegetem itt a dj-ket nap mint nap, olyan fura, ilyen bálványként értékelik őket, csajok sikítanak nekik, meg minden. Ez a Steve Lawler pl oltári szexi volt, mégis több volt  fiú a buliban, mint a csaj, ez alapvetően fura. Na mindegy szóval az jutott eszembe, hogy végig nézem a…..
Munkanélkülinek lenni nyilvánvalóan rossz, és mi viccesebb, mint rálépni a földön fekvő ember tarkójára. A munkanélkülieket segítő szervezet a maga részéről mindent meg is tesz a jó hangulatért: egy hozzá nem értő munkatársuk hibájából István drágábban teheti a…..
Idén nem lesz a Sziget 0. napján Magyar Dal Napja. (Aminek örülünk, mert már tavaly is iszonyú hakniízű volt.) De mint kiderült, hogy a magyar könnyűzene "sanyarú" helyzeténél akad még sanyarúbb "ügy", úgyhogy idén más csomagolást kap a hakninap a…..
b2 2009.06.19 15:21:42
@Atrox: hubazz! ez de durva! lehidaltam...respekt komolyan. konkrétan meghatódtam!!!
@Matteo79:
huha! Kéne bizony megoldás...de ez azért nem az. és olyan nincs, hogy: Amíg ki nem találunk jobbat, addig mindenkit akinek lehetősége van egy késsel leszúrni valaki mást, azt azonnal börtönbe csukom.
Politikai akarat kéne ezeknek a nyilvánvalóan alkotmánysértő helyzeteknek az azonnali megszüntetésére.
Itt van a másik nagy g*ciség: a mahasz!!! Tehát pl. a magyar hanglemez kiadók szövetségének kell pengetni, hogy buliban lejátszhassam mondjuk egy német kiadó lemezét. WTF???
Vagy ami még durvább, ha megfizetem az éves általános jogdíjat asszem 70 rugót, akkor kapom a tanúsítványt, azt le se szarják onnantól, ha torrentezek...ez is hatalmas WTF?????
ja és ugye ott is milyen arcok vannak? Ilyen NáksiBrunner szörnyedvények, SpigiBoy meg DJFlower meg ilyenek...
Mindet jól picsán kéne rúgni azt elküldeni a jó édes anyjába, hogy azoknak zenéljen!
simán bűnszervezet mind. Egyszer kerülnék oda, mindet úgy rakatnám a börtönbe mint macskát xarni, dj vizsgástól, jogdíjastól!

A Képviselő Funky szomorúan értesült arról, hogy sok honfitársunk, különösen a fiatalok, nem terveznek szavazni a vasárnapi EP-választáson. Ti hálátlan kis csírák :-(((( Mégis, mi lehet ennél fontosabb? Utolsó kétségbeesésünkben Dj Trexx-hez fordulunk, aki Captain Jack és a…..
Sajnálom, hogy ilyen sokáig film és baki nélkül maradtatok, de kárpótlásul itt van egy olyan sztori, amit azt hiszem, hogy mindenki ismer. Aki meg eddig nem látta, az valószínűleg megnézte múlt hét szombaton (április 18.) este. Most ennek az Oscar-díjas alkotásnak olvashatjátok el…..
b2 2009.05.15 17:42:25
Subba Fesztiválmocsok: Sokk 2009.04.27 07:21:00
Itthon még el sem kezdődött a fesztivál szezon, de már érkeznek külföldről a jobbnál jobb elrettentő videók. Az alábbi felvétel két sokkoló látványt is tartalmaz. Az első egy begyulladt szőrtüsző, amit a gazdája valószínűleg péniszként nevelgetett idáig. A második…..
Egyfelől a magunk részéről nem kedveljük különösképp a cirkuszt, ezt az idejétmúlt retrográd műfajt - kivéve talán a kínai cirkuszt, ami helyenként igencsak fasza és szórakoztató. Azt a cirkuszt pedig, ahol állatokat egrecíroztatnak a suttyó közönség - included sok-sok…..
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
b2 2007.10.04 17:23:24
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..