Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maori

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az várható volt, Németország sem tanult az elmúlt 100 év drogpolitikájából, és betiltotta a Spice nevű termékcsalád gyártását, terjesztését és birtoklását is. Megint a tinédzserek járnak rosszul, akik ugyanúgy be fogják tudni szerezni ezt a szart, mint eddig, csak 3x…..
maori 2009.02.02 18:47:04
@pipacsaripacspapucs: Igazad van, nem is gondolkozom tovább. Megyek, mert meg kell fürdetnem a gyermekeimet. Remélem nem ítélsz el, mert családapa vagyok és azt gondolom, hogy nem csak különféle szerekkel lehet csillapítani az élet szar voltát (ideértem az alkoholt is). Felőlem legyen legális a fű. Nem vagyok ellene. A kérdésemet pedig szerintem nem vetted komolyan. Mindegy a te dolgod. Végül is nem kötelező komolyan venni azokat, akik a körön kívül állnak... Hm, mintha ez a hozzáállás emlékeztetne valakikre...
maori 2009.02.18 00:59:15
@pipacsaripacspapucs: Köszönöm a válaszodat. Örülök, hogy rácáfoltál az előítéletemre.

@Acmee: Köszönöm a tiédet is.

Bővebben is akartam reagálni, de rájöttem, hogy nem lényeges, amit mondani akartam. Főleg csak logikai izék lettek volna. Inkább megpróbálok utánajárni egy-két dolognak. Sajnos gugliba beírva a "füves cigi" kifejezést nem túl szívderítő az első néhány találat. Kivéve az elsőt:

www.viccesviccek.hu/Fuves_cigi
El Mondo blog A minőség nyomában 2009.01.19 14:31:00
Guba Sándor - építész hallgató Lovasi AndrásM.: Van számodra valami szubjektív vagy objektív viszonyítási pont, ami alapján el tudod dönteni egy dologról, hogy az minőségi-e? Főként a saját produktumaidra értem.L.A.: Vannak olyan dolgok, amikre rálátok, és azokról tudom,…..