Regisztráció Blogot indítok
Adatok
He who will play them all

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lényeglátás eme kikristályosodott példájához semmit sem tennénk hozzá. Döljünk hátra, és élvezzük, hogy a jövő mindig tartogat meglepetéseket. (Kattintásra nagyobb lesz.) Hevenyészett fordítás az angolul nem beszélőknek:1: 1998: Haver, ha a Duke Nukem Forever…..
IDDQD Paperality! 2010.07.22 14:13:47
Van ez az animációs technika, aminek most nem jut eszembe a neve, de az a lényege, hogy színes papírkivágásokból állnak össze a figurák, és a képkockákat egyesével állítják be az animátorok. A látványvilága valahol az igénytelen és az aranyos között van félúton; olyan,…..
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
He who will play them all 2010.06.11 14:06:54
Az Oblivion (2005) tipikusan az a játék, amely kapcsán felmerül a játékfejlesztés egy klasszikus kérdése: milyen mértékű szabadságot adjunk a játékosok kezébe? Ez a kérdés lényegében a pályaszerkesztés során dől el, mivel minél nagyobb a tér, annál nagyobb a szabadság. A…..
Gonna play them all Intro 2010.06.08 21:28:00
Kedves ismerőseim, hát ezt is megértük, saját blogot írok végül én is. Jeeeee.De miről is lesz itt szó? Mint az az ismertetőből is kiderült játékokról fogok írni, mivel azt hiszem eddigi életem igen nagy százalékát kitette a 'kockulás', így igen sok tapasztalatom van ezen a…..
Mi? Szexi egérkurzor, mi ez a hülyeség? – kérdezik valószínűleg azok, akik nem játszottak az Anachronoxszal. És ők elég sokan vannak, mert a 2001-es játék – ami Tom Hall, a játékipar egyik legpechesebb figurája vezetésével készül – óriási bukás volt. Pedig…..
A Time magazin jó szokása a mindenféle listák közlése, most éppen az 50 legbénább találmányt/újítást gyűjtötték össze olyan szereplőkkel, mint a segway, a betamax, a Microsoft Office gemkapocs alakú, virtuális segítője vagy a krinolin (a szoknya, nem a kolbász). A listára…..
He who will play them all 2010.05.29 12:05:04
Gátlástalan önreklám következik, jó ügy érdekében. Két hónapja írtunk a Kotaku játékos felméréséről, és a végén meglebegtettem, hogy az Indexen is lesz ilyesmi, felmérendő a hazai játékosok szokásait (még ha nem is reprezentatív módon), illetve azt, hogy mi változott a…..
He who will play them all 2010.05.27 15:45:42
Röpke kalpaglengetés, igaz bár a dalocska eleinte nem annyira gyakorolt rám mélységes mély hatást (igaz legyen bár, hogy az első album esetében sem a húzónak kikiáltott dalorgiák fektettek padlóra) ámde a filmecskével karöltve komoly ormokon járást okozott…legalábbis…..
He who will play them all 2009.07.28 11:59:47
  Eljött a National Holiday, ami azt jelenti, hogy egész Norvégia mulat, ünneplik az alkotmányt, meg hogy itt a tavasz! Ezért is késtem a beígért stavangeri élménybeszámolóval.....
Tegnap megérkezett a yellow dust Kínából. Az egy olyan dolog hogy megeszi a tested, meg a bőrőd meg mindent felemészt. Szóval elhatároztam, hogy veszek magamnak egy ilyen védőmaszkot, mert ugye az ázsiaiak sokan hordanak ilyet, az a por miatt van, meg a kocsik miatt, mert elég nagy a…..
na ma van valami szutykos dolog amit whiteday-nek neveznek, a szerelmespároknak 3 ünnepük van az első a valentín nap, a második a white day , a harmadik a black day? ebben annyira nem vagyok biztos. Na a lényeg az hogy valentínnapon a csajok adnak mindenféle dolgot a fiúknak, utána a…..
Hehe ma Klubnapok vannak a suliban mindenki választhat valami klubot, amibe be szeretne lépni, na máskálok a klubképviseltségek utcáján, aztán egyszer csak betalál egy kislány, kérdi honnan vagyok? Mondom hangaari erre pöttyet elkámpicsorodik, de mondja nem gáz, menjek vele, fasza…..
You know you've been in Norway too long when... * You buy only your own drink at the bar, even if you are with a group of people.  * You're not surprised if the person on front doesn't hold the door open for you. * When a stranger on the street smiles at you, you assume that: a) He is drunk b)…..