Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brekike

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Egy hét alatt két megalázó vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott. Először a friccek intézték el hazánk "legjobbjait" a Puskás Ferenc Stadionban, tegnap délután pedig az Oranje gázolt át rajtuk az Amszterdam Arénában. Ennek ellenére a holland…..
brekike 2010.06.06 11:05:53
Reckl Amál blogja Meghalt a Mester 2010.04.16 16:23:00
Meghalt Popper Péter. És én szinte siratom.Előbb elmondom, hogy miért szinte, aztán azt is, miért siratom.Nem szoktam nem-személyesen ismert embereket gyászolni. A kollektív gyászban nem hiszek, nincs még egy olyan magányos, kitaszított állapot, mint a gyász. Polcz Alaine írja a…..
Botrány. A Fico-féle Smer újra teljes jogú tagja az Európai Szocialisták Pártjának.  Na ilyenkor az MSZP gyorsan kidobja a picsába az Internacionálét meg a testvériséget, és elkezd fideszest játszani. Hogy ezt nem lehet, mert nem engedik be a Sólymot. Meg hogy a…..
Stílusosan a Népszabadság nevű, ökológiai kérdésekben mindig is mérvadónak számító lap reklámozza a Betonozzunk Egy Kurvajót Mozgalom újabb, illetve harminc év után újramelegített akciótervét, amelynek célja a csongrádi vízlépcső megépítése.A legviccesebb, hogy a…..