Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Provence13

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt velünk márciusban, hogy huszadika környékén vártuk a menzeszem, hogy elindíthassunk egy inszeminációt. Májusban ugye lombik, de addig is - ha belefér - legalább 1 inszemet javasolt a doki. Vártunk, vártunk türelmesen, 1 nap késés, 2 nap késés, 3 nap késés, közben egy kis barnázás, menzesz…..
Pisigyűjtés. Szerintem rekordot töntöttem a napi folyadékbevitelemmel és annak távozása során felfogott mennyiséggel, ugyanis 5,5 litert ittam 24 óra alatt és 5,8 litert pisiltem. Ha egy kismamáról kiderül, hogy terhességi cukorbetegségben érintett, akkor előbb-utóbb…..
Piroska és Farkas Kisbaba 2013.01.23 12:15:03
Hasonfekve alszik, most nem mocorog - mondta a pocakomon korcsolyázó UHberendezés képét közvetítő doktorunk, mire Farkas megjegyezte, hogy: "Akkor jobb lesz, ha csinálunk valamit és felkeltjük, mert addig aggódik majd a Boszi, míg este újból mennem kell egy éjjel-nappali UH…..
Provence13 2013.01.23 20:26:07
Piroska és Farkas 10 het 4 nap 2013.01.08 14:29:16
Nagyon megnőtt a hasam. Pedig csak 36 mm Ő. Onnan tudom, hogy ma reggel bementünk a kórházba, mivel tegnap este óta valami lé folydogál kifelé, aminek nem kéne, és amely olyan barnásrózsaszínesvizeshalovány, meg néha a barnák. Meg sajog is itt-ott belül, alul, mindenhol. Meg amúgy…..
Kunkorodó végű tincsei álomtól kuszálódva tekeregnek a párnán szuszogó kis feje körül. Némelyik tesz egy kis kitérőt a homlokánál, majd onnan kacskaringózik tovább az ágynemű puhaságába. Elégedett mosollyal élvezem a látványt, imádom minden szál haját, az éppen csak…..
Piroska és Farkas Rettegesfoka 2012.12.25 17:22:27
Otodik alkalommal gurultam el az infuzios allvanyommal vecere. Mazli, hogy eppen itt volt Farkas, meg az is, hogy kertem, jojjon be velem. Az ajtoban ereztem, ahogy kicsuszik a maroknyi alvadt ver a friss ver kisereteben. A wc-n ulve olyan rosszul lettem, hogy azt hittem ott halok meg. Farkas rohant…..
Elkészült a vérvizsgálat, a folyosón szomorúan közli a kedveslány, hogy a megrendelt 5600 helyett csupán csak 3 ezer feletti az érték. Összetörök. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ne bőgjek majd a rendelőben. Farkassal egy szót sem szólunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy…..
Piroska és Farkas Nyarfalevel 2012.12.06 10:16:16
Uldogelek a folyoson, karomon egy vattacsomoval. 5 ezer feletti hcg ertekre varunk. 40 perc. Utana mehetek csak uh-ra. Lomha percek...
Provence13 2012.12.06 12:03:50
Hm. Az idő…. hát az egy érdekes dolog. Visszatekintve tök hamar elment ez a 4 hónap, és közben meg azt is érzem, hogy toporgunk. Még mindig nincs a kezemben zebrás teszt, még mindig nem tudom, hogy immunális vetélő vagyok-e, még mindig nem tudom, hogy kell-e kezelés,…..
    .  Egy énekesnőnek nem nagy szám a Grammyra kölcsönkapni egy rendes dizájner holmit egy éjszakára. Katy Perry Zac Posenben volt, Beyonce Russell Brand estélyiben, Rihanna Elie Saab ruhában. Viszont ezek zenészek, és ez kéne, hogy látsszon. Egyedül Lady Gaga…..
RE:blog Influendzaójtás 2009.11.13 10:39:00
Szerencsétlen pillanatban érkeztem az óvodába, mert az egyik anyuka éppen azt magyarázta a másiknak, hogy ő nem oltatja be a gyerekét, úgyis eléggé tönkrevágják szegényke immunrendszerét az antibiotikumokkal. Iaido felszerelés hiányában nem tudtam adekvát módon reagálni,…..
A következő bejegyzést Sepia küldte nekünk. Manapság a homoepathiás gyógyszerek szinte mindenhol beszerezhetők. Ez jó is meg rossz is, mert nem kell az ország vagy a város másik felébe átkutyagolni a szükséges szerért, ami sokkal egyszerűbbé teszi a használatukat, de sajnos így…..
Legalábbis a PETA (nemzetközi állatvédő szervezet) szerint, akik mindezt egy reklámfilmbe foglalták, majd kicsengettek hárommillió dollárt az NBC-nek, hogy azok mutassák be a szpotot a vasárnapi amerikaifutball-döntő alatt. A tévénél megnézték a filmecskét, majd úgy döntöttek,…..