Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsp

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öcsém egy hete már volt fent Galyatetőn sífutni és mivel most is szívesen benne volt egy hasonló programban, ráadásul sítájfutó OB is volt, így 5-en bepattantunk a kis Fiestába és már fent is voltunk a Mátrában. A nap szépen sütött, hamar béreltünk léceket, de az…..
Ma fent voltam Pesten a sportkórházban Halasi Tamásnál, hogy megmutassam a sarkam. Igen pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb. Végre úgy éreztem közelebb kerültem ahhoz, hogy futhassak. Felírt egy különleges talpbetétet és azt mondta, hogy ettől 4-6 hét alatt el fog múlni a…..
kovacsp 2009.01.22 12:39:51
Mielőbbi késmentes gyógyulást!

Pár hete én is olvastam egy csodatalpbetétről:
www.mozgasvilag.hu/teljesitmenynoveles_legalisan_sidas_conformable_custom_talpbetetek/?said=0&ikid=1&id=78131&rfid=6&sid=2407910941

Persze az ára is csoda volt, így aztán nem próbáltam ki.
Két éve nekem is volt sarokproblémám, aminek ugyan nem jártam utána, hanem csak kevesebbet futottam, meg vettem Csontinál új cipőt, versenyekhez meg fabrikáltam magamnak sarokbetétet: egy döglött kínai strandpapucs sarkán mélyítettem helyet a fájós résznek. Persze ez valamelyest megemeli az egész sarkat, ami a Te bokádnak biztos nem túl jó.
Végül nekem elég lassan, de elmúlt.

Jól láttam, hogy Te is síeltél vasárnap Galyán? És a benyomások?