Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeadMan

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeadMan 2009.03.01 10:10:47
Mivel nem volnánk - sajnos - Acapulcoban, így két dolgot tehetünk, leírjuk a tényeket, továbbá azt ami valószínűleg történt. Előbbi egyszerűbb, utóbbi sem bonyolult, csak a kérdés az, hogy ki mit hisz el, ki mit akar elhinni.És amit elhisz, azt hogyan értelmezi.Sok vita lesz…..
HeadMan 2009.02.24 10:11:59
"Az ötödik szettnek semmi köze a teniszhez. Az már csak szívről és a harcról szól."Boris Becker..
HeadMan 2009.02.16 17:10:39
Rotterdamban ugye Murray nyert, és lett ezzel a tenisz történetének első játékosa, aki 500-as tornát tudott nyerni. Némi hezitálás után kihasználta a skót, hogy Rafa térde megsérült, és a döntő játszma -ahol Nadal már gyakorlatilag nem tudott adogatni- nagyon simára…..
Ha egy teniszező, aki szeptember 28. óta nem nyert mérkőzést, azt gondolja, hogy sínen van, csak azért, mert megnyerte az első játszmát simán, és breakelőnye van a másodikban, az megérdemli, hogy kikapjon.Ha egy teniszező nem gondolja ezt, pusztán csak megijed a világranglistán…..
Ági az Eurosport playeren MOST!!!!..
A héten egy fedettpályás, egy tengerparti salakos (áááhhh), és egy kinti keménypályás tornát rendeznek az ATP World Tour-on, úgyhogy lesz miből csemegézni. Ráadásul 6 Top10-es játékos indul ezeken a tornákon, csak Roger, Nole, Verda és Nalbi pihengetnek.Rotterdam emelkedik…..
HeadMan 2009.02.09 13:57:48
@agimano: Csak megsúgom, hogy én nem találtam, de a Brazil Opent atdhe.net - en lehet követni.... (A másik lehetőség a channelsurfing.net ,de ot nem találtam semmilyen tenisz közvetítést. (Én utóbbin néztem munkaidőben az Australian Opent Pszzzt! :) )
Mármint Szávay Ági szempontjából. De korántsem annyira, mint sokan gondolják.Tavaly ugye döntős volt Párizsban, igazából szerintem senki sem gondolja, hogy ezeket a pontokat képes lehet megvédeni.Annál is inkább, mert Na Livel kezd, aki olimpiai elődöntős volt (az idén viszont…..
Most, hogy a világ négy legjobb férfi teniszezője közül három már elmondta a véleményét az új doppingszabályokról (csak Djoko nem), talán nem árt, ha picit körülrágjuk a kérdést.Fontos azonban tudni, hogy attól, mert valaki elítél egy ilyen szigorítást, még nem…..
Szávay Ágnes - Mandy Minella (LUX) 6/0 6/1Ő Mandy, csak hogy tudjátok:)..
Tudjuk, sokan reménykedtek, amikor feltettük a tegnapi első találós kérdést, hogy esetleg kisorsoljuk azt, ami a képen látható.Azt is tudjuk, hogy a reménykedők száma a második találós kérdés feltevésekor legalábbis exponenciálisan megnőtt.Sajnos azonban ilyesmivel nem…..
Az én generációmnak a Battistone név egy a földön ájultan fekvő hátvédet jelent, akit Tony Schumacher rúgott kishíján agyon a 82-es foci vb elődöntőjében. Nektek már a Schumacher is mást jelent. Meg a Battistone is mást fog. ..
Engedve a rám nehezedő iszonyú nyomásnak, magam is elkezdtem fényképeket keresgélni. Komoly meló. Találtam egyet, a kattintás után elétek tárul majd, a kérdés elég egyszerű, bár teljességgel lényegtelen: Kinek szurkol(t)? :) ..
HeadMan 2009.02.04 14:44:38
Volt egy nagyon fontos meccs ahol mindkét játékos kezében ilyen ütő volt. Akkor még másként volt festve. De csak picit másként. Melyik volt ez a meccs?..
Ezzel még tartoztam csajok, amiért velünk éjszakáztatok. Most csak olyan kis kedves képek jönnek, semmi félmeztelenség, de lesz majd olyan is, ne aggódjatok. Ja, és Fernando többszöri előfordulása pusztán a véletlen műve :)..
Egy-egy Grand Slam tornán érdemes belepillantani a juniorok mezőnyébe is, mégiscsak illik tudni, hogy pontosan kik is alkotják az utánpótlást. Mindig is szerettem végignézni a junior táblát, mert tök érdekes érzés, ahogy pislogva próbálod kiolvasni neveket azzal a tudattal, hogy…..
Így tudnám összefoglalni ezt a meccset. A többit majd Gábor. Csak hadd reggelizzen meg szegény :)..
HeadMan 2009.01.30 16:08:31
@ettumifilii: Azért így is kirívóan nagy hangsúlyt fektetnek a kondira ez egyértelmű... igen, az év vége jogos. Ott kipukkad vagy megsérül. Hmmm... kiváncsian várom a vasárnapot.
HeadMan 2009.01.30 16:19:36
@Tennisangel: Semlegeseknek jobb így, mert hatalmas tenisz lesz vasárnap délelőtt.