Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perdevpernull

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Rajtakaptál 2013.06.02 13:28:59
Erősen bizonytalan vagyok abban, hogy megírjam-e ezt a posztot. Nem tudom, ez csak egyike a szokásos mélyrepüléseimnek, vagy valami komolyabb, szinte ijesztő tisztánlátás- és őszinteségroham. De ez az, amit most érzek. A házasságom szar. Nem szeretem a férjem. Sosem kedveltem…..
perdevpernull 2013.06.05 10:31:12
read only vagyok többnyire. úgy általában az index blogketrecét átrágom, így jutottam ide is.
de emellett már nem lehet elmenni szó nélkül.
________
nem feltétlen tisztánlátás ez, mint egy problémára történő beszűkülés. Amit szerintem tudsz amúgy, de ez csak egy úgy kiböffent írás. hát, ilyen is van. ventillálni kell, és ez a médium teljesen jó erre.
1. nyitott házasság szvsz nem oldja meg a párkapcsolati problémákat.Sőt.
2. olyan korban élünk ahol a fogyasztói társadalom felfalta az Embert, mer az Emberiességet; és a piaci logika minden másnak a logikáját, működési mechanizmusát felülírja saját logikájával. "ne javítsd meg, dobd ki vegyél újat." emiatt tűnik elavultnak a házasság intézménye.A házasságok többsége valóban tönkremegy de nem feltétlen azért mert idejétmúlt, hanem mert az úgynevezett (piaci,überindividualizált)kultúránk megfojtja.
3. a problémát meg kell fogalmaznotok külön külön, aztán együtt közösen. Üdvözlendő dolog, hogy megoldást kerestek de ha a kiindulási pont nem tisztázott, akkor baszhatjátok.ha esetleg ez már így megtörtént, és mégis így áll a dolog, akkor valaki nem igazán akar változást.vagy nem akar/mer tenni érte.
4. majdnem OFF. nekem mindössze 10 lassan 11 év házasság után annyi a véleményem hogy az, hogy hogy vagy a házasságban, (számtalan más tényező mellett aminek talán a felét sem tudom olyan jól mint kéne) szóval az, nem egy érzés, egy állapot, hanem egy döntés eredménye. ahogy a hiánypótlás, máshol keresgélés kapcsolatból való kitekintgetés is. ha ez a depresszív, problémára szűkült, megoldatlan önismereti/önértékelési problémakör rendeződik, okafogyottá válik a férjcserélősdi és a blog megléte is. legyen így. "Chuckie Sullivan: Szóval nem tudom. Akkor elmondom, mit tudok. Minden nap érted megyek a kocsimmal, és ide jövünk. Eljárunk inni, néha nagyokat röhögünk, és ez mind jó is. De tudod mi a legjobb minden nap? Az a kb. 10 másodperc, amíg a kocsimtól az ajtódig érek. Mert addig reménykedem, hogy ha bekopogok, nem leszel ott. Se viszlát, se isten veled, semmi. Csak úgy elmentél. Látod, ez az, amit én tudok." /Good Will Hunting/
Jelentem, azóta is nagy megelégedettségemre használom a Debiant. Nagyon kezes kis rendszer, és mivel munkahelyen már régebb óta használtam szervert, illetve a Unity előtt itthon Ubuntu volt, minden kézre esik (a konfigurációra gondolok elsősorban). Még semmilyen probléma nem jött…..
Ez a nap is elérkezett - a türelmem vége. Szerintem én elég türelmes ember vagyok, hiszen Bagojné már 3 hónapja  minden gép indításkor azzal piszkál, hogy "Vajon mi nem fog most működni a Linuxodon?". Pedig nem is Neki kellett elviselni az alábbi tortúrákat: Bármilyen…..
Kettős Mérce Kalodát! 2010.07.08 13:25:00
 Jó lesz mi? Az elmúlt 24 órában Lázár János frakcióvezető, és a Járai Zsigmond baráti kör kapta a Magyar Narancs díjat, a Narancsuralmi rendszerben betöltött, a Fidesz kormányzását kimagaslóan lejárató tevékenységükért. Az eddigi díjazottak az ismeretlen…..
perdevpernull 2010.07.08 14:50:27
DDD3-nál a pont. itt arról van szó, hogy kiszorították azokat akik esetleg tényleg elmentek volna az ebédért, de nem csak erről van szó; életerős emberek csak már a 3. generáció él jóléti-transzferekből, nincs is becsülete az ingyen kapott cuccnak. felajánlott közmunkát töredéke fogadta el a társaságnak, és aki ellátogatott megismerkedni a munka világával, volt aki elfogadta a lehetőséget de nem ment el, volt, hogy aki mégis megjelent azt is inkább elküldték mert pl ittasan jelent meg.
a listának nem tudom mennyire van értelme, tekintve hogy az érintetteknek nyilván a töredéke rendelkezik netkapcsolattal hiszen generációkon átívelő szegénységről/aluliskolázottságról/marginalizációról van szó, meg valószínűleg amúgy is leszarják.
én elzárnám a segélycsapot, és kizárólag tartósélelmiszerben adnék valamit az érintetteknek hogy ne forduljon fel, mert az mégsem ejrópai meg bizonyára gyerek is van, az meg nem tehet arról, hogy a szülei mihasznák.a tartósélelmiszert helyi vagy közeli termelőktől venném. és ha az érintettek átgondolták az életüket és mégis dolgoznának valamit, akkor semmi akadálya nem lenne. (hosszabb távon be lehetne vonni uniós pénzeket képzésre meg adójóváírásra. <-- gyk ez váltaná fel a segélyt. de csak munkával lehetne hozzájutni. hopp máris érvényesül a kevésbé választhatóság elve, és ez a munkaerőpiacra terelné azokat, akik elszoktak tőle vagy soha nem is volt még kapcsolatuk vele.(aztán nyilván egycsapásra és főleg mindent nem oldana meg de jobb lenne mint helyben fűrészelni a szart)
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
perdevpernull 2009.09.29 10:49:04
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: beszt nikk evör :D:D:D
de jót röhögtem

posztíró: a lelkem asszem épp most hányt ordítva...
"Ő is bevallodta (<----bazmegbazmegbazmeg!), hogy néha már csak hajszálon múlott, hogy összejöjjünk de mindig közbejött valami probléma"
ja én is többször majdnem nyertem a lottón, csak mindig közbejött vmi probléma, pl. nem az én számaimat húzták ki.(hatos...faszt! kilences)
továbbá
"nőcsábász vagyok és jóképű ezért nem tudna bennem megbízni" muhahahaha
Kocsis Istvánnak havi 1,5 milliós a BKV fizetése, és ehhez kapcsolódik még havi 150%-os PRÉMIUM, ami összesen 3 375 000 ft / hó. Mindezt egy veszteséges és botrányos fővárosi cég vezetéséért. Okés, ez ma már nem is hír. Erre már csak legyinthetünk egyet, hiszen gondoltuk,…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
perdevpernull 2009.09.28 14:54:41
@Megélhetési rasszista:
"Igenis, a közszolgálati tévének ilyennek kell lennie. Minimalista, "se íze, se bűze" hangulatnak. Elfogulatlannak, objektívnek, informatívnak. Ahova ugyanúgy meghívást kap Vona Gábor és Thürmer Gyula."

magam is hasonlót akartma írni. Az elfogulatlanság viszont illúzió. legalábbis idehaza a magyar médiában. szomorú de ez van.
Szóval mindent egyedül oldottam meg. Bírtam én, fáradt voltam, de tettem a dolgom. A kép innen Akkor most írom én, csókoltatok mindenkit aki magára ismer: 18 évesen jöttem el otthonról egy nagyon kemény intellektuális háttérrel rendelkező családból, az utolsó mondat amit…..
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
perdevpernull 2009.09.22 15:47:46
@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :): Itt én arra gondoltam, hogy vanak alapból szerencsétlen emberek vagy nem akarok elmenni ebbe az irányba, de nézd meg a történelmünket vagy csak az elmúlt 20 évet. van amikor vannak felettünk álló körülmények, vagy egyfajta tanított nem tanult, szvsz tanított tehetetlenség, hogy nekünk nem lehet másképp.... de ettől függetlenül igazad van ez csak az én önsajnálatban fetrengő nárcisztikus világom :)
perdevpernull 2009.09.22 15:51:53
@Répa Rómeó: én olyan gombás lecsót főztem barnacsiperkével, bazsalikommal,kakukkfűvel sonkahagymával, fokhagymával, hogy beszartál volna... tuti megismételjük.
 A nyitó mondat mindig fontos, kedves fiúk, de utána valamit mutatni is kell.SZAKÍTÁS JÁRÁS NÉLKÜLBevallom néha elcsábulok. Tudom, hogy úrilány utcán nem ismerkedik, de ha valakinek jó a nyitó mondata, és ez elég ritka, mondjuk húszból egy, azzal hajlandó vagyok…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
perdevpernull 2009.09.11 14:06:30
@Traktorka: Hová tűnik a fehér mikor elolvad a hó?
perdevpernull 2009.09.11 14:17:35
@Patria ismét királylány mivoltában:
ez mondjuk igaz. mindkét esetben franciaágy,az elhárítja a székproblémát.
A csavard be akkor már kényelmesebb lehet, bár akkor a csajnak kell többet dolgoznia
riksa: a nőihölgy szemből ereszkedik rá, és úgy. egyébiránt pedig a férfi jól látja a partner tomporát plusz ahogy ki be jár a szerszám, tehát tkp nem rossz az.
perdevpernull 2009.09.11 15:18:18
@Muha: légy környezettudatos és igyál a markodból. hetente egyszer kezetmosol...:) teljesen jó ;Đ
HeStyle Ó, azok a 80-as évek... 2009.09.10 08:00:00
Madonna, Schumacher, fura hajszerkezet : a Vogue Hommes Japan következő számában fognak megjelenni ezek a képek, amiket Hedi Slimane fotós készített Paolo Anchisi modellről. A fotósorozat a 80-as éveket idézi meg, ezért is kapta a Flash Back címet.Nem rossz, de a modellválasztás…..
Este dizsi a kollégium ebédlőjében. Néhány lámpa villog, Modern Talking. Nem megyek le, mert sznob vagyok, csak Queen a zene.A kép innenSziasztok Szakítósok, 22 évvel ezelőtti történet… 14 éves voltam. Ő, Jusztina (álnév) 13. (Ne röhögjetek) Tanulmányi…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
perdevpernull 2009.09.08 10:08:48
@Dövan: riszpekt
perdevpernull 2009.09.08 10:23:09
@hullámpapír: nem beszélve a három anyósról.
Nem is igazán érdekes, hogy Edelény fideszes polgármestere miket mondott - azt találta mondani, hogy a környék cigányai direkt gyógyszereket szednek be, sőt a hasukat gumikalapáccsal ütlegelik, hogy sérült gyerekük szülessen, így kapva emelt összegű családi pótlékot. Most azon…..
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
Végre a minden fontos kérdést bátran feltevő olvasó. Sziasztok! Természetesen nekem is van történetem, hisz kinek nincs? Én egy 21 éves nő vagyok. Volt egy párom, 24 éves, egy nagyon rendes embernek ismertem meg... Boldogok voltunk, úton a baba, tervezzük az esküvőt, készül a…..
perdevpernull 2009.09.02 15:49:56
@ProjectNicky: :))

@vikes14: "Sajnos ez a bajuk a mai fiatal lányoknak, hogy azt hiszik már korán is szülhetnek"
na ez pont kurvára nem így van; ebből annyi igaz, és ez átfedésben van azzal amit mondasz, hogy egyre kevésbé van felelősségtudata a fiataloknak, de ez a -korán szülhetnek- csak azokra igaz ahol a gyerek megélhetési forrásként jön számba.(ld. mélyszegénységben élők)
általában elmondható hogy a nők egyre később szülnek mert tanulnak aztán szeretnének egy két évet munkával tölteni még a baba előtt hogy legyen hová visszamenni dolgozni.
perdevpernull 2009.09.02 15:59:25
@Muha:
ez a két vége a dolognak.

Sztem ha a másik olyan akkor majd szól hogy ezt ne most beszéljük már meg és az egyik érteni fogja és majd megbeszélik akkor amikor annak helye és ideje van. az a baj hogy az emberek nincsenek együtt annyi ideig hgy összekopjanak és ilyen dolgok fel se merüljenek vagy ha mégis akkor könnyedén, görcsök nélkül közösen megoldják.
perdevpernull 2009.09.02 16:01:04
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..