Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lostfanka

28 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..
lostfanka 2010.09.03 11:36:32
@a tiéd!: Mar ne azert, nem tudom te mennyi idot toltesz reptereken, de nekem ami fontos:

-Igenyes kornyezet (tiszta, szep, modern) amiben jol erzi magat az ember ha mar varakozni kell.
-Igenyes mellekhelysegek, ne legyen budos, legyen tiszta, legyen szappan es keztorlo/szarito ami mukodik
-Legyenek etteremek, legyen tobb, olcso es kozepkategoria, ne keruljon aranyarba az etel, tudjak inni egy kavet ha akarok, es az legyen jo es ne legyen draga.
-Legyen gyors security check, es legyen normalis a szemelyzet (ez utobbiban nincs kivetni valom Ferihegy 2 on)

Ezek utan te is belatod hogy nincsenek nagy igenyeim de Ferihegy baromira nem felel meg ezeknek a kovetelmenyeknek. Gondolom neked mindegy hogy Dubai vagy Ferihegy, neked Ferihegy lesz a szuper mert az magyar, legyen igenytelen, nem szamit.
Erre meg annyit hogy kulfoldi kollegaknak mi volt az elso reakciojuk Feriheggyel kapcsolatban: Az egyetlen repter ahol eddig jartak es nincs normalis business lunge!

A szendvicsre: Ha sokat repulsz akkor te is pontosan tudod hogy a gepeken a kaja azert eleg fontos, mivel van hogy nincs idod enni egy normalisat. Lehet itt peldalozni a Qatarral, de igen a Qatar kenterbe ver egy par legitarasasgot szolgaltatasban. Egyebkent meg utazz tengerentulra Turkishel az valo neked!
lostfanka 2010.09.03 11:45:19
@mcs: Itt a pont, kis repter oke, de azert mert kicsi lehetne igenyes es kulturalt, igenyes szolgaltatasokkal es igenyes kiszolgalassal.
lostfanka 2010.09.03 15:22:46
@Androsz: A biztonsagi vizsgalattal nincs gond, sosem volt, ez ertem is van, ha nem akarom hogy felrobbantson valami allat ott fent.
Az alloutas reptetes meg egy baromsag sztem az sosem lesz, mert kurvara nem biztonsagos.
A Lost Blog Lost s06e07 Dr. Linus 2010.03.10 09:29:47
Here is the next episode of Lost. The featured caracter is Ben. ..
B-oldal TOP40 koncertalbum 2010.03.07 07:20:00
A Planet Radio hallgatói megszavazták a legjobb koncertalbumokat, abból is egész pontosan 40-et helyeztek a toplistára. A lenti felsorolás alapján tulajdonképpen ez nem is a TOP40 koncertalbum EVÖR, hanem inkább egy rockzenei koncert toplista, abból is a klasszikus fajta. Rock'n'roll és…..
lostfanka 2010.03.07 13:38:16
@Mercyful Fate: Meg a nirvanat talan el is fogadnam hogy zeneileg ugy kulon kulon nem nagy szam, persze osszerakva nagyon nagy,es az unplugged pedig nagyon komoly. De az RHCP-re azt mondani hogy zeneileg nulla azert az kemeny.
A Lost Blog Lost s06e06 Sundown 2010.03.03 10:13:43
This is the new episode of Lost. The featured character will be Sayid!..
A Lost Blog Lost s06e05 Lighthouse 2010.02.24 20:33:37
Jack kozpontu resz!!..
Itt is a 4. rész, Locke központú lesz, szerintem sok minden kiderül!..
Na itt a második, az első nagy kavarodás után. ..
Na megkezdődött, a rész címe: LA X, Parts 1 & 2 nem tudom miről fog szólni mert még bele olvasni sem akartam, de szerintem nem csak én voltam így vele...
Kérem szépen, a holnapi napot nem hivatalos Lost-napnak neveztem ki a comment:com-on, ami első hallásra jó nagy baromságnak tűnhet, de majd mindjárt elmagyarázom. A sorozat - ki nem tudná - utolsó, azaz hatodik évada kedden este kerül adásba az ABC-n (a nagyon türelmetlenek…..
lostfanka 2010.01.29 20:09:47
@Der Beste: Hat ooooo, ezt eleg nehez osszefoglalni, meg ugy el is veszti az egesz a hangulatat, mert csak lassankent csepegtettek az infot, de azt nagyon ugyesen.
A Lost valoban sorozat tortenelem!
Tudom, nem tévés cucc, és lehet, hogy ősrégi is, de ennél viccesebbet mára momentán nem tudok. Aki ezen nem tud röhögni, azt csak sajnálni tudom. ..
Dalban mondja el pár nagyon vicces fazon, hogy mit kellene a készítőknek megválaszolniuk májusig. Van mit, az tuti. Már csak öt nap, emberek. Hétvégén monstre Lost-poszt a hatodik évadról. ..
lostfanka 2010.01.29 16:06:07
@Mitya Ivanov: A lost egy olyan sorozat amit most illetve sztem kb a 3. evadtol mar nem azert forgattak hogy uj nezoket szerezzennek hanem a regieket akartak kiszolgalni, mert annyira szovevenyes az egesz hogy ott bekapcsolodni mar eleg ertelmetlen.
Minden esetre a Lost uj tortenelmet nyitott a sorozat keszitesben, azzal hogy nem ragott mindent a szajaba az embereknek hanem kis foszlanyokat raktak ide oda es az embernek maganak kellett osszerakni ezt azt, neha ugy hogy az a netet bujja valaszokert, kikockazta a reszeket es minden aprosagra figyelt. Ebben huztak oriasit.
Aki pedig szarozza a lostot, annak az a baja hogy tul bonyolult volt szamara a lost, es nem ragtak mindent a szajaba.
A Lost Blog Final Countdown 2010.01.29 15:59:00
Lángoló Gitárok A drog az rossz 2009.12.07 14:20:00
A Junkies legutolsó lemeze még tavasszal jelent meg Degenráció címmel, az első klip pedig a Csatornapatkányra készült szintén még akkor. (Persze csak ha nem számoljuk a Rockandrollból ötös dalra forgatott alkotást, ami az Uj Péter által vezetett azonos című MTV-s műsor…..
zugfirkász Allah nem ver bottal 2009.11.26 17:40:00
A technikai részleteken még lehet vitatkozni, de Dubai lényegében csődbe ment. Teljesen jogosan, és végre-valahára. Amit az arab világnak azon a részén műveltek, egyszerűen nem érdemelt mást, mint egy irgalmatlan sallert. Szerencsére a totálisan értelmetlen és improduktív…..
lostfanka 2009.11.27 08:48:09
Az a problema hogy az ide frocsogo emberek 90% -a halott meg olvasott informaciokat Dubairol, a maradek 9% meg volt ket ket hetet nyaralni. Olyan eszmeletlen baromsagokat irtok rola hogy komolyan mondom vicc. Taxis bevisz a rendorsegre ha ittas vagy, nyakik be kell oltozni ha menni akarsz valahova. Felbasz ez a sok marha. minek irtok olyanrol amit meg soha nem lattatok.

En eltem ott 1,5 evet, siman lehet szorakozni, sokkal jobb barok vannak mint magyarorszagon barhol, lehet alkoholt fogyasztani a barokban, lehet taxival haza menni. A plazakban nem kell nyakig beoltozni, teljesen ugy elhetsz mint europaban. Kaszinok nincsenek egyaltalan, tiltja a vallas, nem tudom honnan lett szedve ez a baromsag is. A tengerpartok nagyon faszak, az utakon hatalmas dugok vannak mindig, este sincs kihalva, az egesz varosban porges van. Egyebkent az hogy a Dubai World csodkozelben van ez varhato volt, az egesz vallakozas nincs jol megcsinalva, rengeteg technoligia gondjuk volt. Ezen a cegen kivul meg van tovabbi 3 oriasi arab ingatlan ceg (nakheel, emaar..) ezek epitik az ingatlanok 80%-t. Dubaiban elni jo, jobb mint Budapesten, olcsobb a varos, szinvonalasabb es sokkal biztonsagosabb, a legbiztonsagosabb varos ahol valaha jartam. Egyedul az ingatlan arak magasak, de ez most a valsaggal kicsit leesett, nem artott. A valsaggal valoban megtorpant Dubaim, de az otletek amik mogotte allnak remekek. Egyebkent kb 20-25 eve Dubai bevetelenek 80% az olajbol jott (nekik nem sok van egyebkent), manapsag ez lement 20% ra, a maradek az ipar (aluminium gyar) illetve turizmus. Dubai a kozel kelet legnagyobb penzugyi kozpontja, pont feluton van Azsia es Eu kozott, minden cegnek itt van a kozel-keleti kozopnti irodaja. Az en velemeny hogy Dubai soha nem megy tonkre. Teny hogy egy mestersegesen fenntartott ipari korforgas ahol minden az ingatlanra epul, de jol kivan talalva.
lostfanka 2009.11.27 09:27:42
@malenykij polgar: Sztem Ajman a legliberalisabb, aztan Dubai, Abu-Dhabi es Sarjah. Ajmanban licens nelkul is kapsz alkoholt.
lostfanka 2009.11.27 09:34:40
@malenykij polgar: Ez egyertelmu, bar mar inkabb Sarjahban laknek, bar nekem az sem tetszett, meg ugye a dugo naponta arra fele eleg gaz a Seikh Zayed Rd-on. Egyebkent ha valaki huzamosabb ideig el kint 600AED ert siman valthat Alcohol licenset es akkor nem a repterrol kell hozni a piat, hanem veheed 40% os alkohol adoval a boltbol:)
Még Nifty sem tudja, hogy ez igaz vagy sem, mindenesetre elég pöpec a verda! 1600 paci, kevesebb, mint 2 másodperc alatt van százon, biodizel hajtja, az ára nagyjából egy kisebb afrikai állam költségvetését teszi ki, és természetesen egy arab olajsejké. (Közben kiderült, hogy ezek…..
lostfanka 2009.11.11 10:41:27
@Tepsifan: Tevedes mar nem az o tulajdonukban van, tavaly ev elejen elarvereztek, egy "bizniszmen" vette meg bizonyos Saeed Al Khouri kb 2,5 milliard forintnak megfelelo dirhamert.
Rövid (és sok vitát kiváltó) válogatottas kitérő után visszatérünk a klubfutball andalító világába - kezdődnek ugyanis a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, időtlen idők óta először magyar érdekeltséggel. Ennek alkalmából ezennel körbehordozzuk a félhomályban…..
Imádjuk a listákat, hiszen kiválóan el lehet rajtuk vitatkozni, az olyan provokatív címűn, hogyaszongya "Az évtized ötven legrosszabb albuma" meg különösen. Az Entertainment Weekly kissé korán ugyan, de összeszedte a 2000 óta megjelent fostalicska anyagokat, köztük…..
lostfanka 2009.09.14 12:52:33
@Pályaelhagyó autóversenyző:

aha igen, bizonyara egy st. anger 100x szarabb mint egy paris hilton, nevetseges, tudom most jonnek majd az os metallica a legjobb kommentek.
lostfanka 2009.09.14 13:21:13
@zsollancs: Azt nem ertem hogy miert kell mindig elvarni hogy a Metallica majd olyat csinal mint regen. Nem kell olyat csinalnia, egy jo albumot kell csinalnia. Sztem az utolsoval sikerult, es mikor kijott a St. Anger nekem sem tetszett, de manapsag hallgatom es baromira bejon.
De az hogy a metallicat egyaltalan bele gondoljuk ebbe a listaba azert az durva. Tele vannak a zenecsatornak szennyekkel, kezdve lady gagatol, tokio hotelen at a sok szarig, es akkor szarozzuk itt a metallicat.
Már annyian rágtátok a fülemet egy modoros repülős posztért, hogy Goaked követőnk közben írt is egyet, amiért külön hálás vagyok. A modoros érkezési oldal Minap eltöltöttem - nem önszántamból - 2 teljes órát Ferihegy 1 érkezési oldalon, és bár nem modorlesre…..
lostfanka 2009.09.02 13:26:11
@HRita: En is ez a tipus vagyok, mondjuk ennek elozmenye van mert egyszer egy balfasz taxis miatt a Dubai terminalt atfutottam, a last call a passport controllnal ert utol, onnan sprint volt vegig majdnem az utolso kapuig. Azota meg hamarabb indulok:))

Egyebkent erdemes lenne arrol is irni hogy kulonbozo nepek hogyan viselkednek a terminalokban.
lostfanka 2009.09.02 15:00:21
@mojoking77: Teged nagyon atbasztak mert Dubaiban nem kell fizetni a vizumert, illetve kell csak nem a megerkezeskor es nem 50 dollart. Egyebkent Dubai az új India, az arab gyerekek kurva neveletlenek, es valoban az Emirates a legjobb legitarsasag.
lostfanka 2009.09.02 15:11:10
@mojoking77: Ha magyar utlevellel mentel akkor meg utazas elott kell megkerdned a turista vizumot es azt csak akkor adjak ha egy hotel nyilatkozik arrol van szallasod naluk, vagy ha Emiratessel repulsz es van oda-vissza repjegyet, ezenkivul csak kint elo rezidens csaldtag kerheti meg a helyi bevandorlasi irodanal.
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
lostfanka 2009.08.02 21:35:49
StormST jelentkezett egy mérnöki állásra, de kiderült, hogy kizárólag gépészmérnök lehet a befutó. De miért nem lehet ezt már a hirdetésben megjelölni?Álláshirdetésekhez és fejvadászcégekhez csak ennyit:2007-ben végeztem a Pannon Egyetemen, végig azt verték belém, hogy…..
lostfanka 2009.07.22 11:19:48
@Haibane: Az en esetem is erdekes, elkezdtem villamosmernokkent dolgozni egy nagy magyar kft- nel dolgozni, egeszen elmentem uzemvezetesig, aztan kijottem kulfoldre inkabb valodi mernoki munkat vegezni, most vegre azzal foglalkozom amivel mindig is szerettem volna, vilagot latok, es nyelveket tanulok. Sztem a kulfoldi munkavallalasban nem elsosorban a penz a motivacio.
lostfanka 2009.07.22 11:55:39
@88wx335dsf: A ADC-knel azert tisztaban kell lennie vele hogy mindig lesz veszteseg, az csak a tervezo/felhasznalotol fugg hogy neki mekkora veszteseg a megfelelo.
lostfanka 2009.07.22 15:09:19
@nyíregyházi betti: Nekem azert huzta le a mikrokontrolleres szakdogam a kedves biralo mernok ur, mert az elso 10 oldalban vetettem egy hibat, aztan a tobbihez meg halalosan hulye volt, nem is ertett a mikorkontrollerekhez, aztan a vedesem utan nem ertettek miert kaptam ra 3 ast. Vicc..
Bocs, ennyi a hír. És ez sem hivatalos, csak az Apple- és T-Mobile-közeli ismerőseim elszólásainak a közös halmazából lehetett azt kiolvasni: még ma sor kerülhet a sajtótájékoztatóra, ahol bejelentik a telefont, a részleteket, az árakat, mindent, amire kíváncsiak vagyunk, és a…..
lostfanka 2009.07.20 10:37:05
@Maegoss: Kozben svajcban mar megtalaltam, ott van szerzodes nelkuli, de 24 honapos sim lockal, valami 499 CHF.
Akkor lehet megvarom a magyar t-mobile-t es cserelek a platinakartyara, vagy megvarom mig azsiaba megyek.