Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adagoló

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
adagoló 2009.04.12 23:59:45
Mi ez már megint komolyan...:
pdaplus.hu/content/view/3474/1/
www.pdacafe.hu/blog/navon-amigo-ujdonsag-hatszellel-vagy-uzlet.html

Megint egy mutyi a magyar ugaron. Ilyenkor hol van a GVH nem értem...Egyébként meg is látszik az arrogancián a verseny hiánya...
Kis pénz csurran ide oda, kis szcientológus etyepetye, aztán tessék...
Nem igaz...
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..
adagoló 2009.01.22 18:31:45
@moli: nem kell a fiam megszólítás...
Mindenkit elküldesz a picsába.
De mi valójában a te kérdésed, mire nem kaptál választ? Szerintem ha kapnál se akarnád meghallani. Most tisztázzuk: az LCP-vel vagy magával a MIO-val van gondod? Szerintem nem mindegy.
adagoló 2009.01.22 18:36:49
@Gumidomino: bocs, de még nem olvastam amiket más témában írtál. Én, mint 1-2 másik GPS felhasználó úgy gondolom, hogy nem kell elkezdeni anyázni rögtön és meg kell hallgatni amit a másik fél mond. Talán ismerjük meg a tényeket, nem azt amit az újságban írnak és amit a szomszéd Józsibácsi mond, mert nem biztos, hogy minden igaz. Amúgy pedig elismerésem, hogy felvették a kesztyűt, talán jelent valamit...vagy túl optimista vagyok.
adagoló 2009.01.22 19:08:47
@berryking:
Berryking, szerintem Egyéves nem neked szánta amit írt, hanem nekem...
Kösz de nem kell megvédeni,majd megvédem magam ha akarom.
Egyébként fentebb a videokamerámról írtam példát és kaptam is rá választ. És nem dolgozom az LCPnek ha tudni akarod...