Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csege7

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..
csege7 2009.02.28 17:36:08
@Csikós Zsolt: Köszi a tanácsot. Az autó második tulajos, magyarországi forgalomba helyezésű, 1991 decemberében. Nincs meghirdetve, a tulaj ismerős. Az ülés nincs kiülve, a motor melegen sem produkált semmi rendellenességet. Egyenesfutása kiváló, belül síri csend (amin meg is lepődtem, mentem Vele rossz úton is, egy nyikorgás nem jött sehonnan) - kivéve a szolíd búgás hátulról. Ha ez a diffizaj nem jelent nagy gondot, úgy érzem, belevágok. Második autónak lenne, nem futna sokat. Remélem beválik. Meg szeretném őrizni az utókor számára...
A svéd gyártó hivatalosan is bejelentette, amit már délelőtt is sejteni lehetett: a cég megpróbál a saját lábára állni, és túlélni a csőddel fenyegető helyzetet. Vélemények az azonos című hírünkről...
Ma reggel hírül adtuk, hogy már csak egy rövid nyaralásnyi idő van hátra és csődbe megy a Saab.Szerkesztőségi költőnk, Lowtyo azon nyomban siratóének szövegének írásába kezdett, mások nekrológ forgalmazásába fogtak. Ilyen gyászos hangulatban voltunk a dicső múltú, de…..
A JATO Dynamics legfrissebb jelentése alapján az európai új autó piac továbbra sem látja a kiutat a gazdasági válságból. Az eladások 26%-kal (335 364 darabbal) maradnak el a tavalyi év első hónapjának számaitól, ezzel 954 234 db-os összeladást produkálva.“Az autóiparban…..
Kutyavilág-szűk esztendő. A haladás már csak ilyen dolog. Hiába az évek során kidolgozott technológia, a mesteri know-how és rutin.Bizony, eljön az idő, mikor az öreg motoros is szögre akasztja a sisakot, a mester ujjai közül kifordul a szerszám. A fránya digitális…..
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
  Akik gyűlölték, azok most örülhetnek: Chris Bangle otthagyja a BMW-t. Azonban tény, hogy minden idők legnagyobb sikereit érte el a gyár el az általa formatervezett típusokkal. Vélemények az azonos című hírünkről...