Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subby

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elment a Dög. Franciaországba. Mi van?? Sajnos ez van.   Hirtelen felindulásból vettem és alapos megfontolás után adtam el. Hogy miért? Bizony itt csak egy sablonos válasz következik: megváltozott körülmények, idő- és erőforráshiány. Tényleg így van; a hétköznapi…..
Segítségre lenne szükségünk! Január 17 és február 19 között Budapesten ellopták Kéjnsz barátunk 300SE Mercijét. Külföldön járt és mire hazaért, már nem volt meg. Igaz az utcán hagyta, de ki gondolta hogy egy ilyen "ezeréves" luxusadó súlytotta gépet még…..
Lássuk utolsó riportunk óta hová jutott a Kupé 2010 januárjáig. 1. Elkészült az AMG widebody szélesítés a bal első sárvédőn. Ha minden jól megy már készül a másik fele is és a képekkel ellentétben a bal oldala már nem csak össze van heftűve' hanem le is van hegesztve…..
Subby 2010.01.14 17:41:43
Szia Szabi! Fabetét ügyben ez milyen lehetőség: www.autokarpitos.hu/
Vagy pont ő az a nagy nevű ember?
Egyébként alakul a gép, mint púpos gyerek a prés alatt:)))
 Mercedes-Benz W124 500E - E500 Meghatározás: 500E - E500Pontos megnevezés: W124 E500/500E ("facelift" elött)Gyártási időintervallum: 1990-tőlLegyártott példányok száma: 1995-ben 5 évi előallítás után 10479 db </p>   <p>1990-ben a Mercedes…..
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
Minden politikai felhangtól mentesen, de tényleg. Hosszas turkálás után kiderült, hogy mégis az lehet a gyári kormány a szürkében, amivel megvettem, de valahogy nem tudok megbarátkozni vele. Szóval most ilyen: Lenne legalább a másodszériásé, az kisebb átmérőjű, és nem…..
Épp írom a posztot, amikor látom, hogy Malenykij kolléga ugyanebben a témában nyavalyog. Márminthogy a "bezzegrégenmennyiveljobbakvoltak az autók" témában. Ez most a sláger, úgy látszik. Nekem konkrétan most az újautó vásárlás kapcsán jutott eszembe, merthogy itt van a céges…..
Subby 2009.11.12 16:41:53
Elég rég érik a poszt már neki, csak még nem fogalmazódott meg bennem kellőképpen,viszont most rávettem magam hogy megírom. Tehát: kb. 3 év küzdelem- fájdalom, öröm-boldogság után eladtam hőn áhitott 500E-met. Kétség nem férhetett hozzá, hogy a következő autóm is Mercedes…..
Ahogy már egy hete mondtam, kapásom volt, befogadtam egy Dögöt. Akkor lássuk, hogy is kezdődött. Süti, ropi, Tibi csoki,kávé, kóla, jó hangulat legyen bekészítve maratoni sztori következik! Már pár éve youngtimer-mercizem, ami egyet jelent nekem a hobbival, kikapcsolódással…..
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
Subby 2009.08.06 12:52:28
@Érdekes: én azt szerettem volna ki magyar fejezni, hogy nekem is tele van a micsodám azzal, ahogy fikázzák Winklert és a kocsit, bezzeg az nem gond, ha az új autó szar + sokat kell rá költeni. Mindenki hülye, aki idős autót vesz, ellenben, aki újat, az egy előrelátó, megfontolt, nagy tudású, rendes ember stb. Persze...
Hogy ki gányolta össze, az ilyen szempontból teljesen mindegy.
-by Szpinya. Ezt az idézetet főképp a leendő merci tulajok "kivátképp a W126-ra áhítozók" figyelmébe ajánlom. Én már felhagytam vele, és beletörődtem a sorsomba, amit persze egy percig sem bánok. Világ életemben szerettem a nagy és méltóságteljes autókat,…..