Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lasnagy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tojásoslecsó haverja nem semmi gépet lőtt. Gyanítom, hogy ebből a gépből az eddigi legrosszabb magyar fog épülni.Igen, és ennek magyar forgalmi engedélye van. Kérdés, meddig..Nem tudom, hogy mit akarnak belőle formálni, de egy biztos, szép nem lesz..Nagyon zorall. A Charade-ok…..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
lasnagy 2010.03.23 15:31:34
@misibacsi: Legénybúcsúra TS MZ?????
Mekkora ötlet!!!!

2-3 hónapja látam egy mercielejű Ladát a használtautón 150.000 HUF-ért, talán Celldömölkön.
Kb egy hét alatt elvitték, valamilyen hagyatékból volt, gondolom időseké. Majdnem sírtam, de nem tudtam megvenni..
Rikta szép volt! Ki kell fogni, és nem biztos hogy egy szép állapotú Lada fél milla. Figyelni kell mert ezeket még mindig elkapkodják! Sok sikert!
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..