Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törőmama

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány gondolat A fényképes és videós útleírás sajnos nem úgy valósult meg ahogy szerettük volna, de ez nem a mi hibánk, útközben nagyon kevés idő állt rendelkezésünkre, valamint a helyi rendszerek lassúsága miatt a képfeltöltés szinte lehetetlen. Ezeket utólag otthonról…..
SzászváriRallyTeam Gyorsjelentés 2009.01.19 10:27:00
A fiúkkal minden rendben, eddig terv szerint haladnak a dolgok. Az autó bírja, igaz néhány alpoki szakaszt ki kellett hagyni, de helyette a csapat tett egy tiszteletkört a Monte Carlo-i utcai Forma1-es pályán. Elmondásuk szerint legalább akkora nézettségük volt, mint az igazi…..
SzászváriRallyTeam Végre Afrika! 2009.01.22 21:39:00
 6. nap A mai napot viszonylag kipihenve kezdtük. Reggel sátorbontás, pakolás, eligazítás, majd konzervből reggeli. A kemping udvarából későn tudtunk kisorolni, elvesztettük a konvojunkat. Egyedül vágtunk neki a feladatoknak. Az első feladat nem messze volt az úttól. Egy…..
A rajt a várakozásunknak megfelelően zajlott. A rajthoz vezető úton már kellő feltűnést keltettünk a harmadik kerék hajtásunkkal, a rajthelyen a közönség vegyes fogadtatással őrjöngött. Van akinek nagyon tetszett a poén, van aki megkérdezte, ki ez a három bohóc. A foglalkozás…..
2. napunk a Rallyen A mai nap kezdése is hasonlított a tegnapihoz. Este a rendezőktől 7:00-ás időpontot kaptunk az eligazításra, de 6:30-kor megtartották azt. Szerencsére még időben találtunk egy embert a szervezők közül, így mára már kaptunk feladatlapot. Az első feladat egy…..
törőmama 2009.01.21 16:02:50