Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nygá

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó értesülései szerint Pablo Osvaldo, aki az elmúlt szezon második felvonását Torinóban töltötte, kölcsönben ismét visszatérhet a Juventus kötelékébe.  A Southampton tulajdonában álló olasz-argentin támadó jelenleg kölcsönben az Internél szerepel, ahol nem…..
nygá 2015.01.17 01:16:18
@devil-z: + Borriello és Matri és készen is állunk a BL-győzelemre ;)
Antonio Conte az EL mérkőzés után viszonylagos elégedettségének adott hangot, miszerint szerinte a csapat jobban teljesített, mint vasárnap, bár ezúttal a Fiorentina ellen 1-1 lett az eredmény, mivel a vendégek az este Mario Gómez késői találatával egyenlítettek. „Teljes…..
nygá 2014.03.14 10:27:30
@danimester1: 100%osan egyetértek minden egyes szavaddal. pontosan ezt készültem volna beírni én is.
A csapat múlt heti bajnokijához kapcsolódik, azonban csak most kavart nagy hullámokat az a nyilatkozat, amely a korábbi Torino csapatkapitány, Valentino Mazzola fiának, Sandro Mazzolának a nevéhez fűződik, aki szerint a torinói derbyn kifeszített, supergai repülőszerencsétlenséget…..
Úgy tűnik Marchisio döntött jövőjét illetően, és a nyár folyamán kész elhagyni nevelőegyesületét, a Juventust, a célállomás pedig az esős Anglia lehet, a Manchester United csapata, akik már a januári átigazolási szezonban is udvaroltak a talján középpályásnak. Úgy…..
Itt foglaljuk az össze a téli mercato utolsó, legizgalmasabb óráit, így egy helyen látjátok mi történik a Juve háza táján. Osvaldo és Guarín jön, Vučinić megy? Ezek a legérdekesebb kérdések most. Amint megtudunk valamit, azonnal frissítjük az írást. 11:00 - Osvaldo orvosi…..
Juventus FC blog Osvaldo orvosin 2014.01.31 12:59:47
Mostanra biztossá vált, hogy Pablo Daniel Osvaldo Torinóba érkezett orvosi vizsgálatokra a Southampton együttesétől, hogy az átigazolási időszak utolsó napján klubot váltson. A hírek eddig arról szóltak, hogy feltehetőleg a két klub rendkívül közel áll a megállapodáshoz,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Az Öreg Hölgy korábbi vezetőedzője, Fabio Capello elárulta, hogy az Antonio Conte által vezényelt Juventus felülmúlta egykori csapatát. Fabio Capello 2004-2006 között ült a Juventus kispadján, s rendkívül eredményes időszakot élt meg Torinóban, hiszen a csapat ebben a…..
A brit sajtó értesülései szerint a Juventusnak 22 millió euró körüli összeget kellene fizetnie, amennyiben valóban szerződtetni szeretné a Manchester United portugál szélsőjét, Nanit. A játékost a nyár folyamán már hírbe hozták a torinói klubbal, azonban Nani végül mégis…..
nygá 2013.12.30 11:56:55
@nygá: helyére - értsd: csereüzlet, nem feltétlenül a posztjára gondoltam
A keddi BL mérkőzés a Juventus számára rendkívül fontos volt, mivel a B csoportban három mérkőzésen csak két pontot gyűjtött a torinói csapat, így az olaszok kénytelenek a csoportbeli utolsó három mérkőzést rendkívül komolyan venni. Giorgio Chiellini hiányában a bal…..
avagyBetűk kapcsán elhangzó mondatok Megkaptuk az őszi Apokrifot, majdnem végigolvastam. Ernőnek most küldtem tovább, Leónak már korábban, nem lelkesedett túlságosan, bár pl. azt a közleményt is bizonyos megrovólagossággal emlegette, amelyik nekem talán a legjobban tetszett. Ez…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.10.04 16:00:00
Az Antonio Conte által irányított Juventus tavaly, egy veretlenül elhódított bajnoki címet követően, tért vissza a Bajnokok Ligájába, majd egészen a kiírás negyeddöntőjéig menetelt, s csak a későbbi győztes Bayern München állította meg. Ugyan a határozott kijelentésektől…..
nygá 2013.10.04 18:18:11
@nygá: Még annyit a bajnoksággal kapcsolatban, hogy a jövő évi bl-helyünk még a legrosszabb esetben sem foroghat kockán (remélem, nem vagyok túl naiv), de a scudetto már szerintem nagyon is. A Milan már úgy is jó, hogy még nem is az igazán, még csak a későbbiekben fognak csak úgy istenigazából belejönni, a Napoli is nagyon erős (sztem ők lehetnek a két legkomolyabb bajnoki kihívó hosszútávon). Az Inter, a Roma, a Lazio és a Fior nagy csatában lesznek akár a dobogóért, akár a 4-7. helyekért, és akkor meglepetéscsapattal még nem is számoltunk. A Roma most hiába tűnik nagyon jónak, nem hiszem, hogy ez az egész szezonra kitartana náluk, de ahhoz mind a négy korábban említett csapat elég erős, hogy egy-egy rangadóra fölszívja magát és megszívassa a Juvét. Hogy mennyire, az persze rajtunk (meg egy csomó előre nem látható változón is) múlik.
nygá 2013.10.04 18:20:56
@Lord Viktor: A második mondattal egyetértek és tartalmilag az elsővel is, csak attól félek (megint csak: ne legyen igazam), hogy Conte nem feltétlenül fogja észrevenni, hogy hol/hogyan/milyen potenciál van a csapatban. Én a szezon első meccsei előtt abban reménykedtem (egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába), hogy már a nyáron készült a csapat több potenciális taktikával is, de a Galata elleni rögtönzés (Bonucci helyére Llorente, senki nem húzódik be igazán középre?!) ilyen szempontból is nagyon aggasztó volt. :S
2013. szeptember 2. 23:00 Immáron hivatalosan is lezárult a nyári átigazolási időszak Olaszországban. 22:45 Paratici távozott az ATA Hotelből, így nagy eséllyel Quagliarella marad a Juventusnál és a mercato a csapat számára befejeződött. 22:20 Paratici is megérkezett az ATA…..
nygá 2013.09.02 22:31:00
@Apuleius: :D
De az is lehet, hogy Conte küldte előre és jön a tömegverekedés. Mekkora lenne már.
nygá 2013.09.02 22:37:30
@bianconeri_2007: :D :D
Eddig ez a fórum a legjobb az egész mercato utolsó napban.
Bognár Péter nagyon érdekes könyvéről érdekes kritikát írt Szűcs Teri a májusi Holmiban (Kőrizs Imre másodiknak közölt kritikája nagyjából ugyanazt mondja el, amit Szűcs Teri, csak más példákkal). A könyvet Urfi Péter némiképp fanyalogva dicsérte a Narancsban (csak…..
Kedves olvasónk, Kalasnyikova küldte be az alábbi szöveget, amelynek megírására a februári Forrás "privát mészöly" című forgatókönyvrészlete ihlette. Nem foszthatjuk meg tőle többi kedves olvasónkat! Azt javaslom, először klikk a linkre, és utána a paródia, bár…..
nygá 2012.02.17 12:28:40
Ha valaki lemaradt volna róluk, a Kemény-Térey-Nádasdy-hazaversek mellé még kettő.Tóth Krisztináé címe (a január 20-ai És-ből) "Bánk, magában":A tér kihalt. Behajt a busz,jégkása permetez.Mínusz van. Egy hajléktalanáll ott, de nem jelez.Táncol, kezében…..
nygá 2012.02.09 20:39:57
@nygá: a lényeget lehagytam, ti., hogy kösz, a TK-versen valahogy átsiklott anno a szemem.
Kálmán C. György válasza: "mert alapos, kidolgozott cikkhez lusta, vagy nincs rá ideje, vagy gyorsan akarja tudatni a világgal a véleményét, vagy nem ér annyit, hogy tovább bíbelődjön vele, vagy feltűnési viszketegsége van, vagy meg akarja változtatni a világot, vagy…..
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
2011. január 24-én hétfőn este hattól Szöllősi Mátyás és Nyerges Gábor Ádám lesznek vendégek a Szent István Társulat Irodalmi Kávéházában a Háló Közösségi Központban (1053 Bp., Ferenciek tere 7-8., III. lépcsőház II. emelet). A beszélgetés a Találkozásaink…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
nygá 2010.07.22 13:31:13
Manapság is tombol ez a betegség a modern sorozatok körében is, hiszen elég, ha a FlashForward vagy a Terminátor széria befejezésére gondolunk. Lezáratlan, megoldás nélküli finálék voltak ezek, a katarzisról pedig ne is beszéljünk. Számos műsort tettek tönkre így a készítők,…..
Hihetetlen méretű benézést talált mentolosmacska:Múltkor egy régebbi Star Trek-sorozattal kapcsolatban írtam, most az X-Akták miatt. Sok hülyeség van benne, de amit nemrég találtam, az végképp kiborított. Felirattal és eredeti hanggal néztem és nem is értettem a történteket,…..