Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angel_21

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatos lehallgatási és megfigyelési botrányok után hétfőn benyújtotta lemondását a német vasút, a Deutsche Bahn (DB) elnöke, így most mi is csak mentesítő járatot közlekedtetünk. 1) Beállítja-e a Wolfsburg a Borussia Mönchengladbach 1986/87 szezonban elért, tíz…..
Összecsap a futballtörténelem két legnagyobb ádámcsutkája Interbe’, a Lyon sokkal kevésbé esélytelen (a.k.a. esélyesebb), mint azt sokan gondolják, a Roma most biztosan nem EGY-HÉTre megy Londonba, és élő ember nincs, aki meg tudja tippelni, mi lesz az Atléti és a Porto…..
angel_21 2009.02.24 15:01:22
1.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

Itt elvileg megtalálhatók a meccsek, h mennyire fog működni, azt nem tudom.

ősszel még gond nélkül néztem itt a BL-meccseket is.
Mostanában csupa érthetetlen dolog történik. Az NST szerkesztősége hivatalosan nem ismeri el a Bayern trónfosztását előirányozó jelek létezését, de nem is tagadja azokat. Ugyanakkor kategórikusan cáfolja, hogy köze lenne kroos (formerly known as: barnetta), a svájci hóhányó…..
angel_21 2009.02.23 16:12:40
@popp: nyilván nem egy nyár alatt kell elkölteni 100 milliót, hanem mondjuk két-három alatt. (és ez csak egy hasraütött összeg, amúgy is)

Engem az bosszant a legjobban, h félbemaradt a két évvel ezelőtti projekt, h igazoljunk néhány nagyobb nevet. Ribéry egyedül kevés a csodához, az idei remek produkció viszont nélküle is menne... nem látom a koncepciót. Nem értem, miért nem érte volna meg az idei szezon előtt is egy v két nagyobb igazolás. (amivel talán Ribéryt hosszabb távon itt lehetett volna tartani...)

Schweini sztem nagyon beleszürkült ebbe a csapatba, vagy lehet h simán csak egy örök ígéret, de nekem nem hiányozna annyira, saját nevelés ide vagy oda.
Az FA kupa csatározásai játsszák a főszerepet a ködös Albionban a hétvégén. Hét nyolcaddöntőt rendeznek szombaton és vasárnap. A West Ham - Boró és az Everton - Villa párosításokon kívül, a PL csapatok Championship együttesekkel néznek szembe. Európa legősibb és…..
"Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt; a United egynullás sikereiért nem fizetnek a fogadóirodák; kilenc csapat gólt sem rúgott."Többek között ezeket írtuk múlt…..
angel_21 2009.02.12 18:56:59
@ZenZo:
"Akkor volt egy rakás ember, aki egy edzőért, egy ideáért, egymásért tudott küzdeni"
pontosan, és ez Mourinho érdeme..most látszik igazán mennyire hiányzik a Chelsea-nek.

"És hát Lampard és Terry sem lesz már olyan, mint "fénykorában""
Ezt viszont nem osztom, mért ne lehetnének még olyan jók mint 2005-ben? Lamparddal azóta sincs gond, nélküle negyedikek se lennénk, csak a f*sz Ballack mellett nem érzi jól magát, ez nyilvánvaló (még Decóval se igazán)...és ez szánalmas, h a világ egyik legjobb irányitója az ingyen igazolt ballack miatt nem tudja azt hozni amit tud.

Terry idén pocsék, be is ismerte, van ilyen, ami nagyobb baj h belőle is ugyanúgy eltűnt a tűz mint a többiekből...

Pár kupaújrajátszás és megfejthetetlen igazolás után a huszötödik kanyar következik a Premier League-ben. A Tottenham-Arsenalon kívül világraszóló rangadó nem lesz, de ettől függetlenül, egyetlen meccs sem egyesélyes. A West Ham mumusnak számít a United szurkolók körében, a…..
angel_21 2009.02.07 18:29:10
@wilco: "nem vitatom Scolari felelősségét de nem ő az oka annak hogy a csapat fele elfejtett játszani/küzdeni."

Sztem viszont igen.