Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sündorottya

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző Barlangrajzban lévő sinteres poszt kommentjeiből (pl: "Egyszer felszálltam a négyes villamosra a Budai skálánál. Mögülem ismerős hangot hallottam. Erzsike volt. 20 perc live show. Egy vadidegennek mesélte épp az életét.") is fényesen látszott, hogy milyen…..
Samut kolléganője szemelte ki magának, és amikor nem állt kötélnek rosszindulatú pletykákat kezdett a háta mögött terjeszteni róla a tanárok és a diákok között. Problémájával hiába fordult az igazgatóhoz, ő csak legyintett, hogy nem kell foglalkozni vele, a többi tanár is…..
Aki eddig csak olvasta a blogot és még nem kommentezett, most biztos elsüti az első hozzászólását, mert igen meredek történet következik, amit lehetetlen vélemény nélkül hagyni: egy családanya valóságos utcai harcot folytat szomszédjával, ugyanis a lánya beleszeret a kellemetlen…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
Sündorottya 2009.12.08 15:27:42
Újra a festői hegyek közé merészkedünk, ahol a szemfüles turista nem csak tájbort találhat, de kósza kufircot is. A bevált receptet az a lány igazolja, aki minden évben egy bizonyos panzióban száll meg, ahol magára rántja a tulajdonos fiát, aki egészséges férfiember lévén…..
Sündorottya 2009.12.07 10:47:07
 A fetisiszták és egyéb perverzek régi vágyát hallgatta meg az egészségügyi kormányzat, amikor a szopóálarc nevű ruhadarabot felvette a gyógyászati segédeszközök sorába. A szopóálarcot ezentúl 90%-os állami támogatással írhatja fel nőgyógyász, urológus,…..
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
Sündorottya 2009.11.27 12:52:53
Sziasztok!   Mivel hamarosan itt a "Mikulás szezon", elmesélem nektek, hogy jártam tavaly decemberben. Évek óta minden télen Mikulásként tevékenykedek, természetesen nem főállásban, de jól jön ez a  kis mellékes. Egy kis műsor keretében történik az ajándékok…..
Arcpirító sorok következnek, melyek erősen megdolgozzák majd az érzékenyebb Olvasóink morális tápegységét. Adva van egy ifjú és egy idősebb pár - mindkét oldalon gyerekek. Az ifjú férj otthagyja fiatal feleségét – aki ráadásul szülés utáni depresszióból lábadozik -…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Sündorottya 2009.09.22 11:23:03
@TBal: Végre egy értelmes ember értelmes javaslata/válasza. Akik bántják és megvetik a posztírót valszeg még sohasem kerültek érzelmi hullámvölgybe. Sohasem volt éveket átfogó kapcsolatuk/házasságuk és fogalmuk sincsen arról, hogy az ember milyen sokat változik az évek alatt, mennyi mindennek meg kell felelnie. Főként, hogy milyen nagyon nehéz együttélni bárkivel is hosszútávon kötöttségekben.

Sohase feledje senki: Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Soha nem mondd, hogy soha, mert porszem vagy a világban és nem tudhatod, hogy neked mit hoz az élet és hogyan fogsz megbírkózni a feladatoddal.
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Sündorottya 2009.08.26 10:34:39
Jézusom a trágya! Az apám (71 éves és 35 éve telkes) még a mai napig is képes kézzel bekubikulni azt a rohadék gombatrágyát. Undorító büdös, minden évben orbáncos a lába tőle, mert a trágyahordás után már másnap mezitláb gyalogol végig a "birtokon". Mindent termeszt. Gyümölcsöt , babot, borsót, tököt sokat, nagyon sokat, mindenből nagyon sokat. Szezonban mérgezést kapunk, hányunk, fosunk a rengeteg borsóleves-borsófőzelék-rizibizi-zöldbableves-főzelék-sorolhatnám még mitől. De "enni kell fiam, ami van adja a főd!!!" Adja a frászt, halálra gályázza magát, olyan fáradt, hogy nem tud aludni, hatalmas vízerek duzzadnak, sajognak a lábán. Nem hiszi el, hogy a teszkóban 20 forint kilaja annak a rohadék sárgarépának és azt legalább meglehet pucolni, mert ami a telken terem az olyan mint a cérnaszál és KUKACOS!!!!

Na nem akarok hálátlan lenni, valóban jó, hogy mindig van valami primőr. De könyörgöm, ötször annyiba kerül az a nyomorult barack, a trágya, a permet, a vegyszerek, gyomirtók, az a rengeteg munka. Ebbe fognak öreg szüléim belehalni, mert nem ülnek le egy percre sem, de szó szerint. Egész életükben nem voltak sehol, talán a Balatonnál 2-3 alkalommal (SZOT üdülő). Az egész gyerekkorom ezzel telt, gazolni kellett meg örökké szedni valami földönkúszó utálatos növényt.
Aztán eszembe jutott, ha abbahagynák talán abba halnának bele. Most barack szezon van, behordom az ovodába (ládával) ott sok a gyerek, megesznek mindent.
  Különös felfedezést tett Csokis, a 10-20 négyzetméteres budapesti lakások világában. Mint írta: "A múltkori ingatlansalátában volt egy hirdetés egy 16 nm-es "ékszerdobozról". Feltűnt a kép, mert mostanában kerestem kis lakást, és ebbe én is belefutottam. Az az érdekes,…..
Botswanaban fotózták le a rózsaszín bébielefántot egy nyolcvan elefántból álló csordában. A szakértők szerint egy albínó egyedről van szó, amely az afrikai elefántok körében hihetetlenül ritka. Szerintük a borjú nem fog sokáig élni, mert az erős, afrikai napfénytől…..