Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MuMa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hetiBeton Ötödik adás, 0305 2009.03.06 13:00:00
A BudapestBerlinSzalon múlt heti összeröffenése kapcsán beszéltünk a Bauhausról.Kicsit átcsorogtunk -> első rész; második rész Az egykori Balla-ház, Molnár Farkas A berlini Bauhaus múzeum honlapjának történelmi összefoglalója, többek között a Bauhaus kiáltvánnyalA…..
Sok ház van Budapesten, és megannyi történet. És ilyen bugyuta felütéssel is rengeteg cikket írtak már. Remélem ez most valamivel különb lesz azoknál.Ha azt mondom Károly körút 20. valószínűleg még a várost legjobban ismerők is elkezdenek fejben számolgatni, hova eshet az…..
Figyeljetek emberek, mi lesz itt! Elképesztő izgalmas műsort hallgathattok ezentúl minden péntek reggel 7 és 8 között a Tilos rádión, mert indul a hetiBeton! A téma Budapest, nahát, a műsorvezető-gárda pedig ki másból állna, mint belőlünk:hundertbasserbudapestjovojeBDzsH &…..
Hurrá, újabb burkolattípus Budapesten - gondolja elsőre az ember. Aztán viszont jön a felismerés: dehát ez baromi jól mutat. És tényleg, a Kiskörúton majdan végigfutó burkolat végre egy eredeti, végre egy helyi szín, végre egy darab saját identitásból fakadó Budapest.…..